עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
@שיר1 @אני=]גם אני שואל את עצמי, קיבלתי טירלול רציני מהפוסט אני לא מאמין לאף אחד פה יותר 🤣🤣🤒
לא יודע תייגתי אותה ורציתי לאלתר משהו ולא רציתי לכתוב מה קורה ואז הגבתי לך ושכחתע להוריד את התיוג מפה לשם לגבי שיר או שזה בכלל אני/אנה לא מבדיל ביניהם, בגלל ה בובי בובי שהוא דוחף בכל חור חשבת את זה?
אני לא המשורר/ג'וקר, אני פחות נהנה מה טרדות מיניות האלה אח יקר No H0m0
לא יודע תייגתי אותה ורציתי לאלתר משהו ולא רציתי לכתוב מה קורה ואז הגבתי לך ושכחתע להוריד את התיוג מפה לשם לגבי שיר או שזה בכלל אני/אנה לא מבדיל ביניהם, בגלל ה בובי בובי שהוא דוחף בכל חור חשבת את זה?
אני לא המשורר/ג'וקר, אני פחות נהנה מה טרדות מיניות האלה אח יקר No H0m0
אני חושב יותר מהר ממה שאני כותב ומעביר נושאים אבל לא מבטא את זה על הטקסט באותו קצב ואז זה קורה... מאותה סיבה שכתב של רופאים הוא לא קריא, אם תרצה..תשמע לגבי החלק הראשון, זו התגובה הכי מסובכת שנכתבה כאן. יותר קשה מהחלק קריאה בפסיכומטרי.
לגבי החלק השני צחקתי בקול בסלון עלאק no homo
אני על הרצפה
דווקא נראה כמו 'העתק-הדבק' קלאסי
לא אתתתתאתם לא נורמליים
חוץ מההסגברה כל תגובה שכתבתי פה הייתה שלי אחדווקא נראה כמו 'העתק-הדבק' קלאסי
לא אתתתת
אני חושב יותר מהר ממה שאני כותב ומעביר נושאים אבל לא מבטא את זה על הטקסט באותו קצב ואז זה קורה... מאותה סיבה שכתב של רופאים הוא לא קריא, אם תרצה..
זה רק אחד מ..רופא
קודם אני אשיג אוגרים וסיכמנו שזה בשושו כי זה נושא בעייתי לדבר עליו בריש גליזו הסיבה שחשבת שאתה רופא / וטרינר ורצית להזריק לאוגרים !
עכשיו הפאזל מתחבר לי
קודם אני אשיג אוגרים וסיכמנו שזה בשושו כי זה נושא בעייתי לדבר עליו בריש גלי
להשיג אוגרים, לתת להם נסורת, לתת להם מספיק אוכל אם הם משיגים חומרים, בנתיים אין את החומרים אבל הכל בדרך, זה יעבוד..הבעיה העיקרית היא להשיג אוגרים ?
עלי
להשיג אוגרים, לתת להם נסורת, לתת להם מספיק אוכל אם הם משיגים חומרים, בנתיים אין את החומרים אבל הכל בדרך, זה יעבוד..
לגבי סארמים, תסתכל בreddit שאנשים מדברים על עצמם בתור, "נתתי לעכבר המעבדה שלי לנסות..."תפתח לאחד האוגרים משתמש פה, תעלה תמונות שלו לפורום אחרי הסייקל ותטען ״אני אוגר טבעי, מה לשפר?״
לגבי סארמים, תסתכל בreddit שאנשים מדברים על עצמם בתור, "נתתי לעכבר המעבדה שלי לנסות..."
מעניין יהיה לעשות פוסט כזה עם חיה אמיתית ותמונות שלה של לפני אחרי
הבעיה שלארגונים של הבעלי חיים יש מלא מלא תמיכה וכסף ויכולים להיכנס בי חזק על זה
אתה ממשיך בהפללה עצמית..הבעיה שלארגונים של הבעלי חיים יש מלא מלא תמיכה וכסף ויכולים להיכנס בי חזק על זה
בתכלס זה עד שאסתר של הטרן ייגמר אלא אם כן ננצח את השיטהכן יהיה חייב לעשות את זה בחשאיות שהבני זונות לא יגיעו אליך ואל האוגר
אני כבר מדמיין כתבה בידיעות אחרונות ״אוגרים מוטנטים ברחו ממעבדה פיראטית ומטילים אימה ברחבי הארץ, לכן הסגר נמשך עד שהם ימותו ויפסיקו לזלול ילדים בפארקים״
בנתיים לא עשיתי שום דבר לא חוקי, לכאורה 🙄אתה ממשיך בהפללה עצמית..
יש לי חבר משותף איתו שנינו גרים באותו אזור בערך לא אמור להיות מפתיעעלק אני מכיר מישהו שמכיר מישהו, במקרה.. במקרה אתה איתו במכון... טוב עחי
יפה שעלית גם שהמידמיש הזה לא איתי במכון
הדביל היחידי פה זה אתה ועצם זה שאתה פותח את הג'ורה שלך כל הזמן מראה איזה מין בן אדם אתה... ילד מסכן בן 15 ממורמר בלי גוף מאחורי מקלדת, מצטער על האמת הכואבתהדביל
אנחנו 'טבעיים' אז יש לנו חסינותכמה זמן באן נקבל על הספאם הזה ? 🤣🤣🤣
@nlr666 אני ילד בן 15 ממורמר בלי גוף?הדביל היחידי פה זה אתה ועצם זה שאתה פותח את הג'ורה שלך כל הזמן מראה איזה מין בן אדם אתה... ילד מסכן בן 15 ממורמר בלי גוף מאחורי מקלדת, מצטער על האמת הכואבת