הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה לשפר?

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
תודה רבה לכולם על התגובות הטובות והפחות טובות.נמשיך לעדכן

נערך לאחרונה:
לפרוטוקול לגמדים הרבה יותר קל לפתח גוף יפה או פיזיק כמו שאתה אוהב לקרוא לזה, אז הבדיחה כאן על חשבונך 😛
דוד לייד ו ארנולד שוורצניגר, האסתתי הכי נחשב לדעת רבים, והבילדר הכי מפורסם לדעת רבים
שניהם 1+88

אתה חושב שמישהו היה שומע עליהם אם הם היו 1+70??!?

מסיבי ביחס לפרופורציה? אולי...
מסיבי באופן כללי? יפה? אסתתי? אישית אני לא חושב..

שהוא מדבר מסריח הוא כבר מוריד את עצמו, זה כבר לא תלוי בי ולא באשמתי, הוא רוצה מוטיבציה? שיתרכז בעצמו ואיך הוא משתפר במקום לחפש תאקלים אצל אחרים כל היום, בזמנו היינו קוראים לו ולשכמותו עברייני מקלדת..
די, אידיוט
אני איתך. אבל למה לא תלך לצלם אותו ביום שמסתדר לך על הדרך? (אמרת שמתאמן באותו מקום)
לכאורה לא תפסיד כלום חוץ מקצת סתלבט, ול- @Serg מיודענו תהיה ההזדמנות להגן על עצמו. פייר אינאף סהכ
אומר דוגרי לא נעים לי לבוא להגיד לו "היי אחי מה קורה אני זה שסיפר ששיקרת על הכל אז בוא רק נצלם עכשיו סרטון שלך נכשל"
מה קשה לו לו להגן על עצמו בלעדיי?

@nlr666 עניתי לבחור באותו מטבע לשון בה הוא בחר להשתמש, ממש אין לי עניין או רצון לרדת על אנשים או להוריד אותם וכיוצא בזה, הבחור הזה מצליח להוציא ממני את 'המיטב'..

די, אידיוט

אומר דוגרי לא נעים לי לבוא להגיד לו "היי אחי מה קורה אני זה שסיפר ששיקרת על הכל אז בוא רק נצלם עכשיו סרטון שלך נכשל"
מה קשה לו לו להגן על עצמו בלעדיי?
למה לא נעים? אני אדם נחמד

ומה לגבי טום פלאץ פרנקו קולומבו לי פריסט?
אפילו אני שמעתי עליהם ואני רחוק מלהתעניין בבודיבילדינג 😕
כל אחד מהם התפרסם בנסיבות שונות.. בילדינג זה מעבר ללעמוד על הבמה ולקבל מדליה, האנשים האלו הצטיינו במה שהם עושים, הם היו עם אחלה יח"צ והשאירו מורשת, ובינינו כיף להסתכל עליהם ביוטוב ולצטט את מה שהם אמרו

אבל בא רגע תכלס, שים את לי פריסט ליד ארנולד או דוד לייד ואתה בכלל לא תחשוב ש-לי מתאמן שהוא נמצא לידם.. הוא ייראה כמו ילדה שלהם

אני פה בשביל התגובות (?)

WhatsApp Image 2020-10-04 at 00.56.05.jpeg

*הכנתי עכשיו

@מישמיש @CycleTelephohe ניסיתי לקרוא מה הלך פה, החלטתי מהר מאוד שזה לא מספיק מעניין ואני מתלבט אם למחוק, לחסום או להתעלם.

תעשו לי עבודה קלה ותשמרו על שפה יפה אה ואל תתחבקו ותתנשקו, יש קורונה.

על מה הדיון? מי מתמצת לי ב3 משפטים 😃
סרג העלה תמונה שלו ומישהו שאל מה המשקלי עבודה שלו. סרג אמר משקלים ומישמיש טוען שהוא מגזים בהם ושהוא ראה אותו מתאמן והוא לא מתקרב אליהם. כל העסק התנפח ל26 עמודים של כלום כי החדכ"ים סגורים וכולנו מחפשים מקורות אחרים לשעשוע 😃

3 משפטים בול

סרג העלה תמונה שלו ומישהו שאל מה המשקלי עבודה שלו. סרג אמר משקלים ומישמיש טוען שהוא מגזים בהם ושהוא ראה אותו מתאמן והוא לא מתקרב אליהם. כל העסק התנפח ל26 עמודים של כלום כי החדכ"ים סגורים וכולנו מחפשים מקורות אחרים לשעשוע 😃

3 משפטים בול
חוב לראק בלי חד"כ זה כמו השוואת אורכים בלי סרגל...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית