עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז קראת לי מכוער עכשיו?להיות גמד זה מכוער מצטער
דוד לייד ו ארנולד שוורצניגר, האסתתי הכי נחשב לדעת רבים, והבילדר הכי מפורסם לדעת רביםלפרוטוקול לגמדים הרבה יותר קל לפתח גוף יפה או פיזיק כמו שאתה אוהב לקרוא לזה, אז הבדיחה כאן על חשבונך 😛
מצטער,אני שלול מוניטין כרגעהשקעתי.
הוא אמר "להגיע לרמה בדיחה כמו שלך"אבל לא יפה לומר 'לא תגיע לרמה שלי'
חשבתי שאתה איתו במכון.. מה הסיפור לצלם? ייקח לך בדיוק דקה ותקבל את מה שאתה רוצה..
די, אידיוטשהוא מדבר מסריח הוא כבר מוריד את עצמו, זה כבר לא תלוי בי ולא באשמתי, הוא רוצה מוטיבציה? שיתרכז בעצמו ואיך הוא משתפר במקום לחפש תאקלים אצל אחרים כל היום, בזמנו היינו קוראים לו ולשכמותו עברייני מקלדת..
אומר דוגרי לא נעים לי לבוא להגיד לו "היי אחי מה קורה אני זה שסיפר ששיקרת על הכל אז בוא רק נצלם עכשיו סרטון שלך נכשל"אני איתך. אבל למה לא תלך לצלם אותו ביום שמסתדר לך על הדרך? (אמרת שמתאמן באותו מקום)
לכאורה לא תפסיד כלום חוץ מקצת סתלבט, ול- @Serg מיודענו תהיה ההזדמנות להגן על עצמו. פייר אינאף סהכ
אבל תהיה בטוח
התכוונתי אלייךהוא אמר "להגיע לרמה בדיחה כמו שלך"
יפה או לא יפה, הוא היה צריך לחשוב על זה קודם..
אתה אמרת
יאללהיש לי כמה רעיונות.. 🤣
ומה לגבי טום פלאץ פרנקו קולומבו לי פריסט?אתה חושב שמישהו היה שומע עליהם אם הם היו 1+70??!?
למה לא נעים? אני אדם נחמדדי, אידיוט
אומר דוגרי לא נעים לי לבוא להגיד לו "היי אחי מה קורה אני זה שסיפר ששיקרת על הכל אז בוא רק נצלם עכשיו סרטון שלך נכשל"
מה קשה לו לו להגן על עצמו בלעדיי?
כל אחד מהם התפרסם בנסיבות שונות.. בילדינג זה מעבר ללעמוד על הבמה ולקבל מדליה, האנשים האלו הצטיינו במה שהם עושים, הם היו עם אחלה יח"צ והשאירו מורשת, ובינינו כיף להסתכל עליהם ביוטוב ולצטט את מה שהם אמרוומה לגבי טום פלאץ פרנקו קולומבו לי פריסט?
אפילו אני שמעתי עליהם ואני רחוק מלהתעניין בבודיבילדינג 😕
אז קראת לי מכוער עכשיו?
סרג העלה תמונה שלו ומישהו שאל מה המשקלי עבודה שלו. סרג אמר משקלים ומישמיש טוען שהוא מגזים בהם ושהוא ראה אותו מתאמן והוא לא מתקרב אליהם. כל העסק התנפח ל26 עמודים של כלום כי החדכ"ים סגורים וכולנו מחפשים מקורות אחרים לשעשוע 😃על מה הדיון? מי מתמצת לי ב3 משפטים 😃
חוב לראק בלי חד"כ זה כמו השוואת אורכים בלי סרגל...סרג העלה תמונה שלו ומישהו שאל מה המשקלי עבודה שלו. סרג אמר משקלים ומישמיש טוען שהוא מגזים בהם ושהוא ראה אותו מתאמן והוא לא מתקרב אליהם. כל העסק התנפח ל26 עמודים של כלום כי החדכ"ים סגורים וכולנו מחפשים מקורות אחרים לשעשוע 😃
3 משפטים בול
ולחשוב שבעוד 30 שנה שיהיה דף וויקיפדיה על שמך, המשפט הזה שכתבת עכשיו יופיע בציטוטים מפורסמים שלךחוב לראק בלי חד"כ זה כמו השוואת אורכים בלי סרגל...
קיוויתי שזה יקרה קודםולחשוב שבעוד 30 שנה שיהיה דף וויקיפדיה על שמך, המשפט הזה שכתבת עכשיו יופיע בציטוטים מפורסמים שלך
https://he.m.wikipedia.org/w/index.php?title=מייק_רוזנר#/editor/allקיוויתי שזה יקרה קודם
חוב לראק בלי חד"כ זה כמו השוואת אורכים בלי סרגל...