עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אני רוצה לשים דברים על השולחן אתה צודק אני מזריק מכל הבא ליד גם אם לפני שהתחלתי להשתמש הרמה שלי הייתה בדיחה לא מצחיקה (לא שעכשיו יש יותר מידי רמה) אני גם מקריח בגיל 20 בגלל כל הזבל שאני מזריק אה רגע זה לא אני חחחחחחחכל הפוסל במומו פוסל ולא יודע אחי, לא נראלי אתה כ"כ בסדר, משהו שם לא תקין אצלך, לא שזה מעניין אותי או מפריע לי כ"כ, זה תכלס בעיה שלך, לא שלי... אבל אם אתה רוצה לשים את הדברים על השולחן..
אחי אתה מקנא בו?אם אני רוצה לשים דברים על השולחן אתה צודק אני מזריק מכל הבא ליד גם אם לפני שהתחלתי להשתמש הרמה שלי הייתה בדיחה לא מצחיקה (לא שעכשיו יש יותר מידי רמה) אני גם מקריח בגיל 20 בגלל כל הזבל שאני מזריק אה רגע זה לא אני חחחחחחח
בדיוקאחי אתה מקנא בו?
כי הוא נטורל אסטטיק
יש לי שאלה,אם אתה רואה אותי במציאות.בדיוק
הוא מפחד
יש לא מעט מרי אולימפיה ומפתחי גוף מוצלחים מתחת ל1.70, פיתוח גוף זה לא ספורט של גבוהים.. קלאסיק פיזיק כן כי ככל שאתה יותר גבוהה ככה אתה יכול לשקול יותר, אבל שם זה נגמר.דוד לייד ו ארנולד שוורצניגר, האסתתי הכי נחשב לדעת רבים, והבילדר הכי מפורסם לדעת רבים
שניהם 1+88
אתה חושב שמישהו היה שומע עליהם אם הם היו 1+70??!?
מסיבי ביחס לפרופורציה? אולי...
מסיבי באופן כללי? יפה? אסתתי? אישית אני לא חושב..
זה ממש לא יעסיק אותנו..יש לי שאלה,אם אתה רואה אותי במציאות.
אתה לא תמות מצחוק בגלל כל הסיפור שהיה פה בפורום?
בוא נצלם להם אותנו נפגשים אחרי הסגר באימון רק כדי שהם יצחקו
איזה טיפול רפואי ידרש?זה ממש לא יעסיק אותנו..
לא המפגש בינכם ולא הטיפול הרפואי שידרש או לא לאחר מכן.
אנחנו רוצים לראות את סרג'י שלנו מפנק אותנו עם סרטון של 120kg 10reps בחיובי
תמיד חשבתי שיותרשון ריי 1.65
וואלה אתה בן אדם מוזר ביותר (לא בקטע טוב)שמע אתה בן 16 לא יודע איך אתה יכול להכיר מישהו שמכיר אותי.
אתה תינוק.
שורה תחתונה אתה טוחן מים, כמו ששיר אמרה אתה מוזמן לבוא לצלם את המשקלים שלי עד אז אתה לא איתי במכון
הם לוקחים וויכוח באינטרנט למקומות מאוד רחוקים בגלל אהבלים כמו סייקלאיזה טיפול רפואי ידרש?
לפני שנגעתי בחומרים ובלי להתאמן הייתי נראה יותר טוב משאתה תיראה גם עם חומרים, חבר...בדיחה לא מצחיקה
כן אני בטוח שהיית נראה פצצה עם הפלטה בבנצ'לפני שנגעתי בחומרים ובלי להתאמן הייתי נראה יותר טוב משאתה תיראה גם עם חומרים, חבר...
וכן, משהן לא תקין איתך, כל מילה שלך אתה מוכיח את זה יותר ויותר..
בלי להשתחצן, הייתי נראה פצצה גם בלי לפקוד את החדר כושר בכלל חבר.. ויש פה מספיק אנשים שראו תמונות שלי שהייתי ב70 ק"ג כדי לאמת את זה, הקנאה נוזלת ממך חברכן אני בטוח שהיית נראה פצצה עם הפלטה בבנצ'
גם אני, הייתי נראה פצצה
אתה צריך להבין למשקלי עבודה אין קשר ישיר לגוף.כן אני בטוח שהיית נראה פצצה עם הפלטה בבנצ'
פופקורן זה יותר דיאטטי מאורז /:גם אני
כמו סקאד
בחייאת,על מה אנחנו רבים פה?
שאדע אם שווה להכין שוב פופקורן ולשבור חיטוב בשביל זה..
רק במידה שמרוב התרגשות תתחבקו ותפרישו רסס טיפתי...זה עלול להסתיים במלונית קורונהאיזה טיפול רפואי ידרש?
יש מצבפופקורן זה יותר דיאטטי מאורז /:
אה חשבתי שדיברת על זה שארביץ לורק במידה שמרוב התרגשות תתחבקו ותפרישו רסס טיפתי...זה עלול להסתיים במלונית קורונה