הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה לשפר?

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
תודה רבה לכולם על התגובות הטובות והפחות טובות.נמשיך לעדכן

נערך לאחרונה:
תהנה ה"חבר" אמר שאתה בערך 19%+ אחוז שומן נראה לי אפילו נאמר "גוש שומן" שאתה לא יודע לעריך אחוז שומן ושהוא אמר לך את זה לקחת את זה ממש קשה הרס לך את היום
דרך אגב הוא גם אמר שהמשקלים שכתבת לא נכונים
לא רציתי לכתוב את זה בפומבי כי זה באמת לא קשור למה שפרסמת אבל זה מראה כמה התמונות שפרסמת משקפות את המציאות
טוב אחי,פה נגמר הדיון אתה מבזבז לי את הזמן

תהנה ה"חבר" אמר שאתה בערך 19%+ אחוז שומן נראה לי אפילו נאמר "גוש שומן" שאתה לא יודע לעריך אחוז שומן ושהוא אמר לך את זה לקחת את זה ממש קשה הרס לך את היום
לא רציתי לכתוב את זה בפומבי כי זה באמת לא קשור למה שפרסמת אבל זה מראה כמה התמונות שפרסמת משקפות את המציאות
לא מסכים איתך..
לא ראיתי בתמונות 20% שומן
שמע..יש לו גוף

לא רציתי לכתוב את זה בפומבי כי זה באמת לא קשור למה שפרסמת אבל זה מראה כמה התמונות שפרסמת משקפות את המציאות[/
לא מסכים איתך..
לא ראיתי בתמונות 20% שומן
שמע..יש לו גוף
פשוט קנאי ,

נערך לאחרונה:
לא אמרתי שאתה משקר על מה שהוא אמר לך
אמרתי שלי הוא אמר דברים אחרים

תשאל אותו האם אני שקרתי לגבי מה שכתבתי
כן הוא אמר שאתה ילד הזוי,ילד אהבל שמנסה לסכסך יאללה סתום,יא חולה נפש

כן הוא אמר שאתה ילד הזוי,ילד אהבל שמנסה לסכסך יאללה סתום,יא חולה נפש
אוקיי אז לא היה איזה סיפור בינכם שאמרת לו שאתה 10% הוא אמר לך שאתה 20% ואז הוא פנה למישהו חיצוני שיגיד לך שאתה 20%?
גם על זה אני משקר?

אתה יכול לא להסכים עד מחר אנשים שראו אותו אמרו אחרת כולל חבר טוב שלו
אני פשוט שמח שאני הנושא שיחה שלכם,יש לי מעריצים שאני בכלל לא מכיר,אני הולך כנראה מאוד להצליח.hatters gonna hate sickunt
אוקיי אז לא היה איזה סיפור בינכם שאמרת לו שאתה 10% הוא אמר לך שאתה 20% ואז הוא פנה למישהו חיצוני שיגיד לך שאתה 20%?
גם על זה אני משקר?
בוא בוא לאינסטגרם,תעזוב תפורום הזה.
יא פחדן

שמע..יכול להיות שהוא צילם בחיטוב..והיום הוא במסה..
אבל יש לו גוף בסה"כ
יש דברים שגם ריטוש לא יצליח להסתיר
אני לא מתכוון להגיב על הגוף שלו שמה הוא צילם תמונה לא שיקר תחשוב מה שתרצה אני כתבתי מה שהוא ביקש אני אכתוב

תקשיב יא חתיכת ילד זין,תשחרר ממני אכלת לי תראש
לא ברור לי מה אתה רוצה ממני כולה כתבתי ששקרת לגבי המשקלים
בקשת לשמוע מה הוא אמר לי עלייך כתבתי גם את זה
איך אני ילד זין?
ואני לא מלכלך מאחורי הגב אמרתי לו בדיוק אתמול מה אני אגיד פה

אני לא מתכוון להגיב על הגוף שלו שמה הוא צילם תמונה לא שיקר תחשוב מה שתרצה אני כתבתי מה שהוא ביקש אני אכתוב
אז כמה התמונות משקפות את הגוף שלו במציאות?
100%?
80%?
50%?
30%?

אני אגב יוצא בתמונות תמיד קטן יותר!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית