עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח מוזר שזה לא נאמר ליחבר הזה אמר לי שאני גם פריק גנטי
טוב אחי,פה נגמר הדיון אתה מבזבז לי את הזמןתהנה ה"חבר" אמר שאתה בערך 19%+ אחוז שומן נראה לי אפילו נאמר "גוש שומן" שאתה לא יודע לעריך אחוז שומן ושהוא אמר לך את זה לקחת את זה ממש קשה הרס לך את היום
דרך אגב הוא גם אמר שהמשקלים שכתבת לא נכונים
לא רציתי לכתוב את זה בפומבי כי זה באמת לא קשור למה שפרסמת אבל זה מראה כמה התמונות שפרסמת משקפות את המציאות
תשאל אותו אם אני משקרטוב אחי,פה נגמר הדיון אתה מבזבז לי את הזמן
לא מסכים איתך..תהנה ה"חבר" אמר שאתה בערך 19%+ אחוז שומן נראה לי אפילו נאמר "גוש שומן" שאתה לא יודע לעריך אחוז שומן ושהוא אמר לך את זה לקחת את זה ממש קשה הרס לך את היום
לא רציתי לכתוב את זה בפומבי כי זה באמת לא קשור למה שפרסמת אבל זה מראה כמה התמונות שפרסמת משקפות את המציאות
תהנה ה"חבר" אמר שאתה בערך 19%+ אחוז שומן נראה לי אפילו נאמר "גוש שומן" שאתה לא יודע לעריך אחוז שומן ושהוא אמר לך את זה לקחת את זה ממש קשה הרס לך את היום
לא רציתי לכתוב את זה בפומבי כי זה באמת לא קשור למה שפרסמת אבל זה מראה כמה התמונות שפרסמת משקפות את המציאות[/
פשוט קנאי ,לא מסכים איתך..
לא ראיתי בתמונות 20% שומן
שמע..יש לו גוף
לא אמרתי שאתה משקר על מה שהוא אמר לך
כן הוא אמר שאתה ילד הזוי,ילד אהבל שמנסה לסכסך יאללה סתום,יא חולה נפשלא אמרתי שאתה משקר על מה שהוא אמר לך
אמרתי שלי הוא אמר דברים אחרים
תשאל אותו האם אני שקרתי לגבי מה שכתבתי
אתה יכול לא להסכים עד מחר אנשים שראו אותו אמרו אחרת כולל חבר טוב שלולא מסכים איתך..
לא ראיתי בתמונות 20% שומן
שמע..יש לו גוף
אין לזה מקום..צפה בקובץ המצורף 59846
פשוט קנאי ,אני הייתי מת לעלןת לפה תמונות שלו,פשוט מרחם עליו,ולא מכבד לא אעשה זאת
אוקיי אז לא היה איזה סיפור בינכם שאמרת לו שאתה 10% הוא אמר לך שאתה 20% ואז הוא פנה למישהו חיצוני שיגיד לך שאתה 20%?כן הוא אמר שאתה ילד הזוי,ילד אהבל שמנסה לסכסך יאללה סתום,יא חולה נפש
אני פשוט שמח שאני הנושא שיחה שלכם,יש לי מעריצים שאני בכלל לא מכיר,אני הולך כנראה מאוד להצליח.hatters gonna hate sickuntאתה יכול לא להסכים עד מחר אנשים שראו אותו אמרו אחרת כולל חבר טוב שלו
בוא בוא לאינסטגרם,תעזוב תפורום הזה.אוקיי אז לא היה איזה סיפור בינכם שאמרת לו שאתה 10% הוא אמר לך שאתה 20% ואז הוא פנה למישהו חיצוני שיגיד לך שאתה 20%?
גם על זה אני משקר?
למחוק את מה שכתבתי?אני פשוט שמח שאני הנושא שיחה שלכם,יש לי מעריצים שאני בכלל לא מכיר,אני הולך כנראה מאוד להצליח.hatters gonna hate sickunt
בוא בוא לאינסטגרם,תעזוב תפורום הזה.
יא פחדן
לא אל תמחק,בוא לאינסטגרםלמחוק את מה שכתבתי?
שמע..יכול להיות שהוא צילם בחיטוב..והיום הוא במסה..אתה יכול לא להסכים עד מחר אנשים שראו אותו אמרו אחרת כולל חבר טוב שלו
הוא טרולשמע..יכול להיות שהוא צילם בחיטוב..והיום הוא במסה..
אבל יש לו גוף בסה"כ
יש דברים שגם ריטוש לא יצליח להסתיר
אני לא מתכוון להגיב על הגוף שלו שמה הוא צילם תמונה לא שיקר תחשוב מה שתרצה אני כתבתי מה שהוא ביקש אני אכתובשמע..יכול להיות שהוא צילם בחיטוב..והיום הוא במסה..
אבל יש לו גוף בסה"כ
יש דברים שגם ריטוש לא יצליח להסתיר
תקשיב יא חתיכת ילד זין,תשחרר ממני אכלת לי תראשאני לא מתכוון להגיב על הגוף שלו שמה הוא צילם תמונה לא שיקר תחשוב מה שתרצה אני כתבתי מה שהוא ביקש אני אכתוב
לא ברור לי מה אתה רוצה ממני כולה כתבתי ששקרת לגבי המשקליםתקשיב יא חתיכת ילד זין,תשחרר ממני אכלת לי תראש
אז כמה התמונות משקפות את הגוף שלו במציאות?אני לא מתכוון להגיב על הגוף שלו שמה הוא צילם תמונה לא שיקר תחשוב מה שתרצה אני כתבתי מה שהוא ביקש אני אכתוב