הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Video respone from a NON Deadlifter

הבחור מתאמן הרבה שנים והוא חזק.
וראיתי ילדים מרימים פעם ראשונה שלהם בחיים משקלים גבוהים בדדליפט.
אבל לפי הטכניקה שלו, קשה לי להאמין שבאמת אין לו נסיון בזה.

מאז אותו סרטון הוא התקדם בדדליפט כרגע על 565 פאונד, הוא מקווה להגיע ל 600 בסוף השנה http://rosstraining.com/blog/2010/05/13/you-vs-your-athletes/
רוס הוא לא קרוספיטר הוא מאמן איגרוף שהיה מתאגרף בעבורו והגישה שלו הכי אנטי קרוספיט
הספר שלו מעולה לדעתי. הוא גם אימן את צ'אק לידל לאחד הקרבות בUFC

הבחור מתאמן הרבה שנים והוא חזק.
וראיתי ילדים מרימים פעם ראשונה שלהם בחיים משקלים גבוהים בדדליפט.
אבל לפי הטכניקה שלו, קשה לי להאמין שבאמת אין לו נסיון בזה.
עידן דווקא הסטאפ שלו די גרוע, עומד יותר מדי רחב עם הרגליים, Jerking the Weight מהרצפה, ובכלליות באמת לא נראה כאילו הוא חשב על זה יותר מדי. הוא כן חזק. לא הבנתי כל כך מה היה הויכוח שהוביל לסרטון הזה

---------- התגובה התווספה ב 12:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:08 ----------

עכשיו ראיתי את הלינק, משעשע. הויכוח עצמו די עקר כי אנחנו יודעים שדדליפט הוא תרגיל טוב אבל בכלליות שמדברים על ספציפיות לספורט בטח שכזה שמבוסס על Contact יש תרגילים יותר חשובים

מי אמר שהטכניקה שלו טובה, אמרתי רק שזה לא נראה שזה הפעם הראשונה שלו.
אני ראיתי הרבה אנשים לומדים לעשות דדליפט וככה לא נראה בן אדם חסר נסיון.

קראתי שם קצת. הוא לא לגמרי חסר ניסיון בתרגיל, אלא סיפר שאף פעם לא ממש התעסק עם זה ספציפית.
גם די ברור שכאחד שעוסק באימון הוא ראה לא מעט אנשים מושכים וכך או כך היה לו מושג מה צריך לעשות

מי אמר שהטכניקה שלו טובה, אמרתי רק שזה לא נראה שזה הפעם הראשונה שלו.
אני ראיתי הרבה אנשים לומדים לעשות דדליפט וככה לא נראה בן אדם חסר נסיון.
הוא לא חסר ניסיון, הוא פשוט לא עושה דדליפט באופן קבוע.. עושה דברים אחרים. לא ראיתי שהוא אומר שם שהוא לא מושך מהרצפה בצורות שונות (קלין, סנאץ')

עודד לא רק מצטט עכשיו, הוא התחיל לעסוק גם בענייני ביאור ופירוש.
הוא מתקדם בעולם, היה לו דיון מאוד מעניין עם מארק על הפרשנות שלו לPP.

I don't deadlift. I could count the number of times that I've deadlifted on my hands. I can definitely pick 400 pounds up from the floor however. No doubt about that. I don't know how much I could deadlift however in terms of max. I've never trained for it specifically. Maybe someday, we'll see.
זה מופיע בהתחלה

עוד משהו שהיה רשום:

[[/quote]
I've always lifted heavy dumbbells, I've lifted heavy odd objects (ex. sandbags, kegs, etc.), I work with strenuous bodyweight movements regularly, isometrics, and so on. I just have never focused on the deadlift. I do however work many of the muscle groups involved in the lift.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית