הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור Shem
  • פורסם בתאריך
שמע אני לא בא להעליב או משהו ואני בעצמי לא מומחה הגדול, אבל באמת ניכר שאין לך מושג איך כל הפרוצדורה המפרכת והאף מוגזמת לעיתים של אישור תרופה לשימוש לקהל הרחב, בין אם זה fda או מנהל התרופות האירופאי עובד. אני אתמול שיחקתי קצת עם מה שיש לי במקרר והחלטתי שזה חיסון לקורונה, רק חסר לי עכשיו החלק הזה שיאשרו את זה לשימוש אצל הקהל הרחב.
כבר ציינתי שאני לא מומחה לחיסונים, ואני מודע לכך שהתהליכים שהחיסונים עוברים לפני שמוציאים אותם לעולם הם קפדניים מאוד ובודקים הרבה דברים, אבל אני פשוט אומר שאם תשווה פרק זמן של שלושה חודשים נגיד שנותנים אישורים לחיסון לעומת שנה שלמה, יהיה יותר סיכוי שימצאו משהו לא טוב(אם יש בכלל) ופרק זמן של השנה, היגיון פשוט.
באופן אישי אני לא רואה את החיסון באופק הקרוב.
אבל כל הצהרה שהיא מבלי להיות מקורב במשרד הבריאות ו/או החברה/גוף שעובד על חיסון או תרופה,
תהיה לגמרי יומרנית ומבוססת נטו על שמועות ודיבורים מפה לאוזן.
עם כל הכבוד, אתה לא יודע מה קורה בשטח ברמת הניסוי והמחקר, הממצאים, תהליך ההתקדמות וכדומה.
יכול להגיד לך שקורים הרבה דברים כבר ברמת הניסוי ובאמת עושה רושם שיש סיבות להיות מעודדים.
ברור שאני לא יודע מה קורה שם, אבל אני אעדיף שיזריקו לי לגוף משהו שחקרו ובדקו במשך עשור מאשר משהו שחקרו ובדקו במשך שנה וחצי.

• פותח/ת השרשור
שמתי טפטים על הקירות שלא ידביקו אותי מאז שאמרו שרוב ההדבקות הן בבית ואני מרבה להיות מחוץ לבית בשביל לא להידבק.
אבל באמת איזה הזוי זה לחשוב ככה
אנשים מדביקים את המשפחה שלהם...
למרות שכבר אי אפשר לדעת מי נדבק איפה

נאמרו פה הרבה דעות , הסליפו פה מידע בצורה מטורפת, שינו עובדות מדעיות רק בשביל הנוחות של הדבר ובמקרים מסוימים נאמרו דברים שפשוט או מכחישים מדע או לא מבינים בכלל איך מדע עובד-
קיצר כול הכבוד פורום lbs תעבירו לי את הסגר עם עוד תגובות ותנו לאנשים עוד סיבה להישאר בבית.
גאה בכם שאתם לוקחים חלק מין המאבק
michael_jackson_popcorn.jpg

למה אתה מדבר בזלזול לאנשים אם אף אחד לא דיבר אליך בטון מזלזל?

עדכנתי את ההודעה הקודמת תקרא
כי אני מאמין שאתה לא טיפש (אולי אני טועה)
ואני בטוח שעם 5 דקות מחשבה תוכל להגיע למסקנה שאנשים לא נדבקים בבית אלא בחוץ ומביאים את זה הביתה

תקן אותי אם אני טועה

כי אני מאמין שאתה לא טיפש (אולי אני טועה)
ואני בטוח שעם 5 דקות מחשבה תוכל להגיע למסקנה שאנשים לא נדבקים בבית אלא בחוץ ומביאים את זה הביתה

תקן אותי אם אני טועה

הרשה לי להתערב - גם אתה משוכנע שאתה צודק והשני טועה ההיגיון הבריא אומר שתתייחס בכבוד כשאתה כותב למישהו שאתה לא באמת מכיר בפורום.

שנית, ברור שבמקור לא נדבקים בבית, אבל אכן מדביקים בבית. דוגמה; הורה שגר עם אשתו ושלושה ילדיו. נדבק בקניון - נכנס לבידוד (בבית) שף - מדביק את אשתו ושלושת ילדיו. זאת המסקנה שהוא התכוון אליה אני מאמין

• פותח/ת השרשור
הרשה לי להתערב - גם אתה משוכנע שאתה צודק והשני טועה ההיגיון הבריא אומר שתתייחס בכבוד כשאתה כותב למישהו שאתה לא באמת מכיר בפורום.

שנית, ברור שבמקור לא נדבקים בבית, אבל אכן מדביקים בבית. דוגמה; הורה שגר עם אשתו ושלושה ילדיו. נדבק בקניון - נכנס לבידוד (בבית) שף - מדביק את אשתו ושלושת ילדיו. זאת המסקנה שהוא התכוון אליה אני מאמין
כן משהו כזה

• פותח/ת השרשור
אם ככה, האמת שאתם צודקים. אבל ההיגיון מאחורי זה היה שמביאים את זה הביתה, זה הכל

מדברים על קיץ הבא.
אתה מוכן עד אז להיות בסגר? או שאין מנוס מחיסון טבעי של הגוף לכולנו?

ברגע שאתה שם את קדושת החיים לפני איכות החיים, אתה לא יכול להרשות מצב של קריסה בבתי החולים, כזה שמשאיר בחוץ חולים שזקוקים למכונת הנשמה.
זה לתת לרופאים לבחור בין חיים לחיים. מה הם אמורים להגיד למי שזקוק למכונת הנשמה? חכה בתור?

• פותח/ת השרשור
ברגע שאתה שם את קדושת החיים לפני איכות החיים, אתה לא יכול להרשות מצב של קריסה בבתי החולים, כזה שמשאיר בחוץ חולים שזקוקים למכונת הנשמה.
זה לתת לרופאים לבחור בין חיים לחיים. מה הם אמורים להגיד למי שזקוק למכונת הנשמה? חכה בתור?
הם לא קרובים בכלל למצב קריסה אחי, ראה כמה הודעות למעלה או עמוד קודם שלחתי כמה סרטונים ופוסטים רובם של רופאים

upload_2020-10-1_16-7-41.png

כן אבל המסנקה אמורה להיות נדבקים בחוץ ומביאים את זה הביתה לכן לעשות סגר ולא לצאת החוצה לא לא להכנס הביתה
הם לא קרובים בכלל למצב קריסה אחי, ראה כמה הודעות למעלה או עמוד קודם שלחתי כמה סרטונים ופוסטים רובם של רופאים
אולי הם לא קרובים בגלל הסגר?
לא מאמין שזה ישתנה. נחכה נראה
תגיד את זה לאיטליה שוודיה ארהב סין

• פותח/ת השרשור
צפה בקובץ המצורף 59276

כן אבל המסנקה אמורה להיות נדבקים בחוץ ומביאים את זה הביתה לכן לעשות סגר ולא לצאת החוצה לא לא להכנס הביתה

אולי הם לא קרובים בגלל הסגר?

תגיד את זה לאיטליה שוודיה ארהב סין
אנשים היום בשוודיה הולכים בלי מסיכות ואין שום זכר לקורונה, בקרוב אצלנו.

בין אם אנשים בוחרים להפגע ממילים באינטרנט או לא,קשה להתייחס לבן אדם ברצינות בדיון כשהוא קורא לך "גאון של אמא", אתה מבין לאן אני חותר פה?

יקירי, על מה אתה מדבר? מדינת ישראל מוכרת את כל האלפי מכונות הנשמה שנקנו לפני חצי שנה בשיא הפאניקה. אז מחסור במכונות הנשמה כבר לא מהווה בעיה.
ודבר שני, בתי החולים לא קורסים כרגע. נתוני משרד הבריאות הוכחו כשקר מוחלט בידי מנהלי בתי החולים ומנהלי חדרי מיון.
מערכת הבריאות עברה ועוברת הזנחה בעשור האחרון בראשותו של מר בנימין נתניהו.
ועכשיו, עם כל הפאניקה שזורעים בציבור, נורא קל להישען על זה ועל אחת כמה וכמה ששינו את ההגדרה של חולה קשה. מה שהוגדר לפני חצי שנה כקל-בינוני מוגדר כיום קשה..🤦‍♂️
תריץ חיפוש פשוט בגוגל של ״עומס״ בבתי החולים.
אתה תדהם מהתוצאות(העצובות) שתגלה. במיוחד בצפון.

אנשים היום בשוודיה הולכים בלי מסיכות ואין שום זכר לקורונה, בקרוב אצלנו.
כמה מתים היו להם?
וכמה לנו
בין אם אנשים בוחרים להפגע ממילים באינטרנט או לא,קשה להתייחס לבן אדם ברצינות בדיון כשהוא קורא לך "גאון של אמא", אתה מבין לאן אני חותר פה
אז אל תתייחס? אני אשרוד מבטיח לך 3>
בכל מקרה גם לפני שזלזלתי לא התייחסת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית