נק' מוניטין:
390
- 222
- 209
- ספורטר פתח תקווה
כבר ציינתי שאני לא מומחה לחיסונים, ואני מודע לכך שהתהליכים שהחיסונים עוברים לפני שמוציאים אותם לעולם הם קפדניים מאוד ובודקים הרבה דברים, אבל אני פשוט אומר שאם תשווה פרק זמן של שלושה חודשים נגיד שנותנים אישורים לחיסון לעומת שנה שלמה, יהיה יותר סיכוי שימצאו משהו לא טוב(אם יש בכלל) ופרק זמן של השנה, היגיון פשוט.שמע אני לא בא להעליב או משהו ואני בעצמי לא מומחה הגדול, אבל באמת ניכר שאין לך מושג איך כל הפרוצדורה המפרכת והאף מוגזמת לעיתים של אישור תרופה לשימוש לקהל הרחב, בין אם זה fda או מנהל התרופות האירופאי עובד. אני אתמול שיחקתי קצת עם מה שיש לי במקרר והחלטתי שזה חיסון לקורונה, רק חסר לי עכשיו החלק הזה שיאשרו את זה לשימוש אצל הקהל הרחב.
ברור שאני לא יודע מה קורה שם, אבל אני אעדיף שיזריקו לי לגוף משהו שחקרו ובדקו במשך עשור מאשר משהו שחקרו ובדקו במשך שנה וחצי.באופן אישי אני לא רואה את החיסון באופק הקרוב.
אבל כל הצהרה שהיא מבלי להיות מקורב במשרד הבריאות ו/או החברה/גוף שעובד על חיסון או תרופה,
תהיה לגמרי יומרנית ומבוססת נטו על שמועות ודיבורים מפה לאוזן.
עם כל הכבוד, אתה לא יודע מה קורה בשטח ברמת הניסוי והמחקר, הממצאים, תהליך ההתקדמות וכדומה.
יכול להגיד לך שקורים הרבה דברים כבר ברמת הניסוי ובאמת עושה רושם שיש סיבות להיות מעודדים.