אני באבואו נשאר לי עדיין קצת פופקורן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני באבואו נשאר לי עדיין קצת פופקורן
תביא kfc וזקןאני בא
יש הכל חביביתביא kfc וזקן
מוניטיןמצאתי את קבוצת החלומות שלך
![]()
אם תסתובב טיפה, תראה שרוב החרדים מאוד ממושמעים (בארץ). הקפדה חמורה על ההנחיות, כי מדובר בהוראת הרבנים.אני חושב שלחרדים אין עוד תירוצים, גל ראשון עוד אמרו שהם לא מקבלים מידע בזמן ולא מבינים מספיק, אבל עכשיו כבר די ברור שכאוכלוסיה הם הרבה פחות ממושמעים, אם זה הנסיעות לאומן, חתונות באלפים בחללים סגורים וסתם התעלמות מוחלטת מהנחיות, וזו הסיבה שהם נדבקים בכמויות.
ידוע לך איך מתייחסים לזה בתקשורת שם?כאן בחו"ל זה סיפור אחר
מה שאתה אומר בהחלט תורם, אבל זה לא רק, כי הפרת הנחיות בחברה החרדית היא לא פרטנית, אלא קבוצתית. הנסיעה לאומן זו חסידות שלמה, ישיבות פיראטיות שמלמדות בצפיפות ולא בקפסולות הן קבוצה, חתונה של מאות או אלפי אנשים הן קבוצות, ופה הבעיה, וגם מדובר על אחוזים גבוהים יותר באוכלוסיה החרדית שמפרים הנחיות.אם תסתובב טיפה, תראה שרוב החרדים מאוד ממושמעים (בארץ). הקפדה חמורה על ההנחיות, כי מדובר בהוראת הרבנים.
העליה אצל החרדים לדעתי מגיע מסיבות אחרות. צפיפות הדיור, יש 15 נפשות בבית, שכל אחד נחשף למנין לתפילה מאוד מצומצם אמנם, ושמירת הנחיות, אבל עדיין בקלות מניח יד על השולחן עם הנגיף, וחוזר לבית ומדביק את כולם. ההנחיות עדיין לא מונעות התפשטות ב100%, לכן עם ההנחיות, המבנה של הציבור החרדי, בנוי בצורה פגיעה מאוד, תפילות, חגים, קניות, צפיפות.
דווקא החרדים הקפידו הרבה יותר מהחילונים כמעט בכל מקום בארץ.
כאן בחו"ל זה סיפור אחר. הדתיים בכללי מתעלמים מכל הנחיה, כי ההנחיות כאן לא ברורות. כל אחד עושה מה שמתחשק לו.
אולי כי הם לא מוכנים לוותר על ההרגלים שלהם, להתפלל עם מסיכה במניין קטן, בלי ללחוץ ידיים, לנשק מזוזות וספרי תורה. אלו דברים שרק ראיתי בחו"ל ולא בארץ.
מבקר משפחה.מה אתה עושה בארה"ב דרך אגב?
אפשר גם?מבקר משפחה.
אגב :1500 מתים שכמה מתוכם נפטרו בעקבות הנגיף וכמה מתוכם נפטרו עם הנגיף?
כי זה נתון שמשום מה, משרד הטרלול לא יודע לתת.
לא הבנתי אתה חושב שאחד החברים שלך ילשין עליכם? כי אם לא אז לאף אחד לא אכפת מי מגיע אלייךתגידו, כתוב בהנחיות שמותר התקהלות עד 20 אנשים בשטח פתוח, ורשום שאסור לשהות בבית של אנשים אחרים. אם אני יושב עם 5 חברים בחצר שלי ולא בתוך הבית עצמו זה בסדר, נכון? (כולם גרים בק"מ ממני) כי רשום שמותר לצאת לפארקים וגנים ציבוריים עד ק"מ אז אין הבדל בין אם נשב בגינה הציבורית שאצלנו בשכונה לבית אצלי בחצר
נראה שהוא יותר מפחד ששוטר יעשה עליו ביקור פתעתגידו, כתוב בהנחיות שמותר התקהלות עד 20 אנשים בשטח פתוח, ורשום שאסור לשהות בבית של אנשים אחרים. אם אני יושב עם 5 חברים בחצר שלי ולא בתוך הבית עצמו זה בסדר, נכון? (כולם גרים בק"מ ממני) כי רשום שמותר לצאת לפארקים וגנים ציבוריים עד ק"מ אז אין הבדל בין אם נשב בגינה הציבורית שאצלנו בשכונה לבית אצלי בחצר
זהנראה שהוא יותר מפחד ששוטר יעשה עליו ביקור פתע
שוטר לא יכןל פשוט להיכנס לבית שלך בלי צו או עילה סבירה. וזה לא שאתה הןלך להרים מסיבה עפ דיג׳יי וצעקות עד השמיים. אין לך מה לדאוג מהבחינה הזאת
אנשים לא מבינים שהסגר הזה נועד למנוע מאחיות, רופאים.. לבחור את מי ינשימו ואת מי לא. ככה או ככה המחלקות בבתי החולים מלאות באנשים מבוגרים שלא יכולים לזוז ומרותקים למיטה, ובנוסף לצרף ים אנשים חס וחלילה שיחלו בקורונה, זה יהיה סיוט לצוות הרפואי. בסגר הראשון ביבי בעצמו בא ואמר "צאו לבלות".. אז המחשבה שהוא עושה את זה רק כדי לדחות הפגנות נגדו היא פשוט אבסורד מוחלט. חוץ מזה, אחראיות אישית של אנשים היא זו שתביא לסגר טייק 3 (אנשים לא שמים מסיכות בים, בחדרי כושר, במסעדות במועדונים) אז נגיע לאותו מצב במיחא גם אחרי הסגר הזה..בתור בן לאמא רופאה, עושה לי עצוב לשמוע אנשים עם דעות כאלה
מסכים!
הצוותים הרפואים כבר קורסים
אני עובדים מסביב לשעון,בלי לראות תבית!
אנשי המעבדות,כבר לא יודעים מה זה בית!!
הכל מתחיל ונגמר אצלנו האזרחים.
אפשר לחיות עם הקורונה בסבבה לגמרי
מסכה,ריחוק,נקיון
וזהו