עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי מה אתה אומר שיפגע?באותו יום של האימון זה יפגע, יום לפני אני בספק.
לפי מה אתה אומר שיפגע?
אני יכול לגעת בעצמי 5 פעמים ביום ולשבור שיא(לא כזה! אותו מאוד קשה לשבור...)באותו יום של האימון זה יפגע, יום לפני אני בספק.
מניסיון שיצא לי לעשות כשהייתי יותר צעיר. יכול להיות שזה היה צירוף מקרים וסתם היה לי יום גרוע, אבל יש גם אמונה כזו בקרב ספורטאים ואתלטים לא לקיים יחסי מין יום לפני או באותו יום של תחרות.לפי מה אתה אומר שיפגע?
באיזה גיל מפסיקים לגעת בעצמך?מניסיון שיצא לי לעשות כשהייתי יותר צעיר. יכול להיות שזה היה צירוף מקרים וסתם היה לי יום גרוע, אבל יש גם אמונה כזו בקרב ספורטאים ואתלטים לא לקיים יחסי מין יום לפני או באותו יום של תחרות.
8באיזה גיל מפסיקים לגעת בעצמך?
כל כך לא משמעותיאם שפיכה גורמת לירידה ברמת טסטוסטרון, ירידה בטסטוסטרון לא חיובית סביב האימון לא?
בכל אופן זה תלוי בכמה הטסט יורד ולכמה זמן יורד
תעשה את זה מתי שבא לך, מצידי בזמן אימון כל עוד זה לא מפריע לאף אחד, זה באמת לא קריטי
יש כל מיני דעות בנושא, חלק טוענים שמשפר וחלק שפוגע, והמדע לא קבע משהו חד משמעי בעניין ככה שזה אינדיבידואלי.
אם אתה חושב שאתה מאבד מהטסטוסטרון לאחר השפיכה, אז זה לא המצב ואתה יכול להסיר דאגה מליבך.
רמות טסטוסטרון מתייצבות לאחר שפיכה
A research on the relationship between ejaculation and serum testosterone level in men - PubMed
יש 1001 מחקרים לכאן ולכאן שבסופו של דבר רק יבלבלו אותך יותר.
בקיצור,
התעסקות בקקה.
אם תחשוב שזה פוגע לך זה יפגע לך, ולהיפך.
גם לא מדובר בסקס מאומץ ומתמשך שמתיש אותך אלא אוננות בסה"כ, ואתה לא ספורטאי עלית, אז להיכנס לפרופורציות בבקשה.
הורמון המין הזכרי העיקרי.סליחה על הבורות
מה זה טסטוסטרון?