הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו יודע מתי חדרי הכושר יחזרו?

הוא דווקא הסביר לי שבבנץ בשיפוע אין דרישה להקשתה, חכה לתגובתו בנושא.. ועם כל המחלוקות שיש לי איתו, הבחור עושה בנץ של 200 ק"ג, ישלו הבנה מסויימת בנושא
תלוי מה המטרה של בנץ' עליון.
על פי רוב, המטרה זה כתפיים וחזה עליון. ההקשתה תוריד את המאמץ לחזה תחתון יותר, ויוריד את המייצבים, שהם הכתפיים. לכן יהיה רצוי לא להסתמך על הקשתה.
מי שרוצה להיות חזק בבנץ' עליון ולהרים כבד, אז הקשתה תעזור.

ההקשתה תוריד את המאמץ לחזה תחתון יותר
האם למטרות העמסה על חזה עליון יש שם דרישה להקשתה מסויימת אפילו מינימלית או שהגב צריך להיות פלאט שם ולגמרי צמוד לספסל ולא משתתף כמעט במאמץ בדומה אך שונה ללג פרס? או שזה כבר משתנה בהתאם להקשתה טבעית של הגוף

או שאין דבר כזה וצריך להצמיד את הגב התחתון והכל לספסל שם, תמיד תהיתי ולא ידעתי את מי או איך לשאול את זה בעצם

האם למטרות העמסה על חזה עליון יש שם דרישה להקשתה מסויימת אפילו מינימלית או שהגב צריך להיות פלאט שם ולגמרי צמוד לספסל ולא משתתף כמעט במאמץ בדומה אך שונה ללג פרס? או שזה כבר משתנה בהתאם להקשתה טבעית של הגוף

או שאין דבר כזה וצריך להצמיד את הגב התחתון והכל לספסל שם, תמיד תהיתי ולא ידעתי את מי או איך לשאול את זה בעצם
תלוי כמה השיפוע.
צריך לשמור על ברייס וכיווץ לדעתי, לכן לא צריך גב משוחרר אף פעם.
במידה והשיפוע רציני, אפשר להקשית יותר.

תלוי מה המטרה של בנץ' עליון.
על פי רוב, המטרה זה כתפיים וחזה עליון. ההקשתה תוריד את המאמץ לחזה תחתון יותר, ויוריד את המייצבים, שהם הכתפיים. לכן יהיה רצוי לא להסתמך על הקשתה.
מי שרוצה להיות חזק בבנץ' עליון ולהרים כבד, אז הקשתה תעזור.
אני מנסה להבין איך הקשת תוריד המאמץ לחזה תחתון הרי מבחינה אנטומית הכול נשאר כמעט אותו דבר חוץ מזה שמייצבים חזקים יותר והרבהפחות טווח תנועה לא נחוץ נעלם. העניין הוא שאתה לוחץ בעצם החזה ולא מתחת לקו של פיטמטות לכן המעורבות של החזה התחתון נשארת אותו דבר

אני מנסה להבין איך הקשת תוריד המאמץ לחזה תחתון הרי מבחינה אנטומית הכול נשאר כמעט אותו דבר חוץ מזה שמייצבים חזקים יותר והרבהפחות טווח תנועה לא נחוץ נעלם. העניין הוא שאתה לוחץ בעצם החזה ולא מתחת לקו של פיטמטות לכן המעורבות של החזה התחתון נשארת אותו דבר
תחשוב על הזווית של החזה כלפי המוט ככל שיותר נקשית...

באותו מידה שמתי שעושים *הקשתה* בפרס זה כבר עומס מסוכן על הגב תחתון והופך מתרגיל כתפיים לתרגיל חזה עליון בעמידה

מקווה שתבין את הכיוון

תחשוב על הזווית של החזה כלפי המוט ככל שיותר נקשית...

באותו מידה שמתי שעושים *הקשתה* בפרס זה כבר עומס מסוכן על הגב תחתון והופך מתרגיל כתפיים לתרגיל חזה עליון בעמידה

מקווה שתבין את הכיוון
אוקי אני מכקווה שאני מבין את הכוונה שלך, אז אני יתיחס לשני הדברים נפרדים.
א הזווית של המוט ככול שאתה מקשית יותר פשוט קטנה יותר היא נשראת באותו קו וכך גם השרירים הקוצטרים . יש יותר עבודה על מייצבים, ואולי מה שנראה כעומס על הגב התחתון, אבל מכוון שבהקשתה קל יותר להשתמש בלג דרייב אז זה דיי פותר את זה.
ב- בפרס ההקשת היא באמת דבר מסוכן כי אתה מגיע למצב שהמוט יורד למטה ויש יותר שימוש בחזה , זה בלתי אפשרי לעשות אותו דבר עם אנקליין אלא אם אתה משנה את הציוד עצמו כמו בסרטון הבא.

בנוסף תסכים איתי שלג דרייב בפרס הוא שונה יותר בפרס מאשר בבנץ, לכן הסיכוי לפציעה גדול יותר.

בנוסף תסכים איתי שלג דרייב בפרס הוא שונה יותר בפרס מאשר בבנץ, לכן הסיכוי לפציעה גדול יותר
לג דרייב בפרס הופך את התרגיל מפרס לפוש פרס שזה תרגיל אחר הוא יכול לשפר את פרס אבל הוא לא כתפיים טהור אם תבדוק תראה שפסלו פעם או פעמיים את ת'ור בתחרויות של סטרונגמן על זה

הזווית של המוט די זהה, הזווית המשיקה בין החזה למוט משתנה ובהתאם פיזור העומסים על החזה

לי אמרו בעבר וכנראה הגזימו שהקשתה בבנץ שיפוע הופכת את התרגיל מבנץ לשיפוע לבנץ רגיל, אמרו לי לפני שנתיים ואני עדיין זוכר את זה

לג דרייב בפרס הופך את התרגיל מפרס לפוש פרס שזה תרגיל אחר הוא יכול לשפר את פרס אבל הוא לא כתפיים טהור אם תבדוק תראה שפסלו פעם או פעמיים את ת'ור בתחרויות של סטרונגמן על זה

הזווית של המוט די זהה, הזווית המשיקה בין החזה למוט משתנה ובהתאם פיזור העומסים על החזה

לי אמרו בעבר וכנראה הגזימו שהקשתה בבנץ שיפוע הופכת את התרגיל מבנץ לשיפוע לבנץ רגיל, אמרו לי לפני שנתיים ואני עדיין זוכר את זה
גם בבפרס אמור להיות לג פרס אולי לא מעט לג פרס אבל עדיין לג פרס תבדוק את גראסות החדשות של מארק רפיטו בנושא.
היא לא רק דיי זה היא אותו הזווית המשיקה משתנה ברגע שאתה נותן למוט ליפול למתחת לגב פטמות , זה למה גם אם אני יעשה קשת ויתן למוט ליפול למעל הפטמות העומס על החזה לא ישתנה באופן פלא.
אני לא מתווכח איתך על זה שזווית משתנה בפרס זאת באמת אחת הסיבות למה כבר אין לזה קטרגוריה בתחרויות.
הבנץ הוא פשוט עניין אחר

יותר נכון לשאול האם אחרי שיפתחו את המכונים אלוהים יודע מתי לא יסגרו אותם שוב? והתשובה היא לא, כי הסגר מוריד לאט את רמות התחלואה, חוסר המשמעת והזלזול של החברה הישראלית יחזיר אותן שוב למספרים שהיו לפני הסגר וחוזר חלילה.
בינתיים לפי המתווה מכוני הקוסמטיקה ובתי הקפה יחזרו לפני מכוני הכושר (אמיתי לגמרי), זאת אומרת שלעשות לק ג'ל ולשבת על אספרסו עם חברות שלי בקניון אני יכול אבל להתאמן לא. יודעים שם בכנסת מה חשוב יותר ומה פחות.
סגר יכל להיות פיתרון טוב להורדת התחלואה ומיגור המחלה אבל הכול כאן מתבצע הפוך, אין עתיד למדינה הזאת.

יותר נכון לשאול האם אחרי שיפתחו את המכונים אלוהים יודע מתי לא יסגרו אותם שוב? והתשובה היא לא, כי הסגר מוריד לאט את רמות התחלואה, חוסר המשמעת והזלזול של החברה הישראלית יחזיר אותן שוב למספרים שהיו לפני הסגר וחוזר חלילה.
בינתיים לפי המתווה מכוני הקוסמטיקה ובתי הקפה יחזרו לפני מכוני הכושר (אמיתי לגמרי), זאת אומרת שלעשות לק ג'ל ולשבת על אספרסו עם חברות שלי בקניון אני יכול אבל להתאמן לא. יודעים שם בכנסת מה חשוב יותר ומה פחות.
סגר יכל להיות פיתרון טוב להורדת התחלואה ומיגור המחלה אבל הכול כאן מתבצע הפוך, אין עתיד למדינה הזאת.

אולי פה אני הפרקליט של השטן, אבל לפתוח כרגע את חדרי הכושר זאת שטות בעיני.
(במכון שלי לפחות), אין הגבלה על מספר הנכנסים, מודד החום בכניסה הוא בדיחה, המקום סגור,צפוף.
אין אפילו אחד עם מסיכה! (בין הסטים אין סיבה לא להיות עם מסיכה)
אנשים מזלזלים, בהנחיות בחדר הכושר, כיפים חיבוקים וכו. אם זה ילך הלוך ושוב פתיחה וסגירה אז אנשים גם לא יהיו ממושמעים, בכל זאת ישראלים עם תרבות ״יהיה בסדר״. חצי שנה בלי מכוני כושר, אנשים יגיעו למכון, זה יהיה אחרת.

לגבי למה מכוני הקוסמטיקה כן יפתחו, אני חושב שפה כן יש מקום לפתוח, שם כולם עם מסיכות, הרבה פחות צפוף, וגם הענף הרבה יותר פגיע כלכלית.

בתי קפה, מצד אחד מאוד פגיעים כלכלית, מצד שני גם שם, מקום סגור וכולם בלי מסיכות.
אז קשה להגיע להחלטה.

מכוני הכושר הגדולים נדפקו חזק, נכון, אבל אין צד לפתוח אותם.

אני כבר לא יודע מה לחשוב?!?!
מבקשים מאיתנו להיות בסגר
ופתאום הגברת גמליאל שוברת בידוד
חולה ומדביקה?!!!

למה אנחנו צריכים לציית לכללים,שהעומדים בראשם מתחפשנים?!

אולי פה אני הפרקליט של השטן, אבל לפתוח כרגע את חדרי הכושר זאת שטות בעיני.
(במכון שלי לפחות), אין הגבלה על מספר הנכנסים, מודד החום בכניסה הוא בדיחה, המקום סגור,צפוף.
אין אפילו אחד עם מסיכה! (בין הסטים אין סיבה לא להיות עם מסיכה)
אנשים מזלזלים, בהנחיות בחדר הכושר, כיפים חיבוקים וכו. אם זה ילך הלוך ושוב פתיחה וסגירה אז אנשים גם לא יהיו ממושמעים, בכל זאת ישראלים עם תרבות ״יהיה בסדר״. חצי שנה בלי מכוני כושר, אנשים יגיעו למכון, זה יהיה אחרת.

לגבי למה מכוני הקוסמטיקה כן יפתחו, אני חושב שפה כן יש מקום לפתוח, שם כולם עם מסיכות, הרבה פחות צפוף, וגם הענף הרבה יותר פגיע כלכלית.

בתי קפה, מצד אחד מאוד פגיעים כלכלית, מצד שני גם שם, מקום סגור וכולם בלי מסיכות.
אז קשה להגיע להחלטה.

מכוני הכושר הגדולים נדפקו חזק, נכון, אבל אין צד לפתוח אותם.

המכון כושר שלך צריך להיסגר עם או בלי סגר, כמו כל עסק שמפר את ההנחיות. אפילו בתי כנסת שאף אחד נוגע בהם נסגרו רק בגלל שהפרו הנחיות.
עובדתית אין הדבקות בחדרי כושר אבל למען הסגר הכללי אני מקבל את זה שצריך לסגור הכול (למרות שלא סגרו הכול ובתי כנסת שהם מוקד ההדבקות נשארו פתוחים אבל מילא), ברגע שאתה מחזיר בתי עסק חסרי חשיבות ומשאיר מתקני ספורט לבריאות הגוף והנפש סגורים זה עוול ובורות שלא תיאמן.
במכון שלי בודקים חום בכניסה, לא מכניסים אנשים שלא מילאו הצהרת בריאות, שני מאמנים מסתובבים עם מסיכות ומוודאים שיש מרחק בין מתאמנים, מייצרים הפרדה באמצעות סרטים בין מכשירים, מפזרים מגבונים ואלכוג'ל בכל מטר במכון, פותחים את כל דלתות החירום לסירקולציה של אוויר, איזה סיבה יש להשאיר מקום כזה סגור ובית קפה לפתוח?
אתה מדבר על השבריריות של העסקים, מה עם השבריריות של בני אדם? זאת פעם שניה שאנחנו נאלצים להסתגר בבתים, מעבר למחיר הנפשי גם גופנית זה אסון. ואני אומר שוב, המטרה מקדשת את האמצעים ואם זה מה שיוריד את התחלואה נצטרך לספוג הכול אבל איך יכול להיות שלשבת בבית קפה (ששם אגב לפי הנתונים היו יותר הדבקות מבחדרי כושר) יהיה אפשרי לפני שלהתאמן בחדר כושר יהיה אפשרי? עסק שבאופן פרטני לא נשמע להנחיות התו הסגול צריך להיסגר במיידי ולא משנה אם זה מכון כושר בית כנסת או בית קפה, אבל זה לא הגיוני להחזיר בתי קפה ומסעדות באופן גורף לפני שמחזירים מכוני כושר, זאת פשוט חלמאות שאי אפשר לתאר.

אפשרי בריבוע. מצטער.

אני יודע שזה אפשרי כי זה מה שקורה, אני רוצה שתסביר לי איך זה מסתדר עם ההיגיון הפשוט. אני חושב התשובה שלי למה זה לא הגיוני הייתה מספיק מפורטת, התגובה הזאת לא עוזרת לי להבין למה אני טועה.

בדיוק בחדשות

קבצים מצורפים

• 20201005_182101.jpg
    20201005_182101.jpg
    KB 72.6 · צפיות: 73
מעניין מי המוח האנליטי שאחראי על המספר הכל כך מחושב הזה לפתיחת המכונים, שבאותה הזדמנות יסביר גם מה הקשר בין רמת התחלואה למכוני הכושר. חבורה של אידיוטים.
שמע בוא נהיה ראלים

כל הזיוני שכל של מתאמנים ובעלי חדרי כושר היה חרטא אחד גדול, עבדתי בחדר כושר ואנשים נכנסו חופשי, לא בדקו חום, לא היו מחיצות, לא כלום.

ואם באזור פתוח אנשים יכולים להדבק בקלות לא צריך להיות גאון כדי להבין שחדרי כושר בעלי פוטנציאל הדבקה.

כמה שאני נגד סגירת חדרי כושר זה יותר מטיעון שגם ככה לאף אחד לא אכפת מהקורונה כבר. הבעיה העיקרית היא שאין אכיפה ושבעוד כמה חודשים המעגל הזה יחזור על עצמו, ובינתיים אין עבודה אין חופש תנועה אין כלום.

מי שבאמת רוצה להתאמן ימצא דרך. כנס https://www.reddit.com/r/homegym/ ותראה איך אנשים מאלתרים ציוד בחול ואיך כולם בארץ כמו תינוקות רוצים לקנות ציוד מהניילונים במחירים "שפויים". כל אחד יכול ללכת לחנות כלי בניין ולבנות ציוד שיחזיק אותו לתקופת הקורונה. לא צריך חדר כושר מסחרי כדי לבנות שריר ואין משהו מיוחד בחדרי כושר שהופך את האימונים ליותר טובים.

נערך לאחרונה:
אפשרי בריבוע. מצטער.
אני יודע שזה אפשרי כי זה מה שקורה, אני רוצה שתסביר לי איך זה מסתדר עם ההיגיון הפשוט. אני חושב התשובה שלי למה זה לא הגיוני הייתה מספיק מפורטת, התגובה הזאת לא עוזרת לי להבין למה אני טועה.
שמע בוא נהיה ראלים

כל הזיוני שכל של מתאמנים ובעלי חדרי כושר היה חרטא אחד גדול, עבדתי בחדר כושר ואנשים נכנסו חופשי, לא בדקו חום, לא היו מחיצות, לא כלום.

ואם באזור פתוח אנשים יכולים להדבק בקלות לא צריך להיות גאון כדי להבין שחדרי כושר בעלי פוטנציאל הדבקה.

כמה שאני נגד סגירת חדרי כושר זה יותר מטיעון שגם ככה לאף אחד לא אכפת מהקורונה כבר. הבעיה העיקרית היא שאין אכיפה ושבעוד כמה חודשים המעגל הזה יחזור על עצמו, ובינתיים אין עבודה אין חופש תנועה אין כלום.

מי שבאמת רוצה להתאמן ימצא דרך. כנס Home Gym: Discuss and show off your home gym, home made equipment and general keeping fit at home ותראה איך אנשים מאלתרים ציוד בחול ואיך כולם בארץ כמו תינוקות רוצים לקנות ציוד מהניילונים במחירים "שפויים". כל אחד יכול ללכת לחנות כלי בניין ולבנות ציוד שיחזיק אותו לתקופת הקורונה. לא צריך חדר כושר מסחרי כדי לבנות שריר ואין משהו מיוחד בחדרי כושר שהופך את האימונים ליותר טובים.

ד״א אם מישהו בונה ראק מעץ, שיחשוב טוב טוב, כי בארץ העץ יקר וזה כבר לא יוצא משתלם..

ד״א אם מישהו בונה ראק מעץ, שיחשוב טוב טוב, כי בארץ העץ יקר וזה כבר לא יוצא משתלם..
איזה יקר לא רואה כלוב שלם עולה יותר מ500 שקל (בניתי המון ציוד לחדר כושר שלי מעץ)

והנה אחלה דוגמא לפינוק. רוצה להתאמן מה אכפת הכסף, אתה לא מבין כמה אנשים שילמו על ציוד בלאי בחול בסגר, פי 4-5 ממחיר שוק רגיל. כי יש ביקוש עצום ואין היצע. זה מה שיש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית