הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו יודע מתי חדרי הכושר יחזרו?

שמע בוא נהיה ראלים

כל הזיוני שכל של מתאמנים ובעלי חדרי כושר היה חרטא אחד גדול, עבדתי בחדר כושר ואנשים נכנסו חופשי, לא בדקו חום, לא היו מחיצות, לא כלום.

ואם באזור פתוח אנשים יכולים להדבק בקלות לא צריך להיות גאון כדי להבין שחדרי כושר בעלי פוטנציאל הדבקה.

כמה שאני נגד סגירת חדרי כושר זה יותר מטיעון שגם ככה לאף אחד לא אכפת מהקורונה כבר. הבעיה העיקרית היא שאין אכיפה ושבעוד כמה חודשים המעגל הזה יחזור על עצמו, ובינתיים אין עבודה אין חופש תנועה אין כלום.

מי שבאמת רוצה להתאמן ימצא דרך. כנס Home Gym: Discuss and show off your home gym, home made equipment and general keeping fit at home ותראה איך אנשים מאלתרים ציוד בחול ואיך כולם בארץ כמו תינוקות רוצים לקנות ציוד מהניילונים במחירים "שפויים". כל אחד יכול ללכת לחנות כלי בניין ולבנות ציוד שיחזיק אותו לתקופת הקורונה. לא צריך חדר כושר מסחרי כדי לבנות שריר ואין משהו מיוחד בחדרי כושר שהופך את האימונים ליותר טובים.
כי לכולנו יש גארג' פרטי וכוחות לעשות פלטות מעץ

תצלם את הכלוב, באיזה פרופיל של עץ השתמשת וכמה לקחו לך למטר?
לא בניתי כלוב, אבל ראיתי איך בונים.

https://www.rt-wood.co.il/blank-2
קנית את העץ ממחסן עצים?

מכל מני חנויות באזור, מה שהיה לי נוח. יש מקום שמוכר קצת יקר אבל חותך מדוייק, ויש מקום שליד הבית וגובה פי 2 למטר

ויש מחסן עצים שאם אני צריך כמות הולך לשם.

לא בניתי כלוב, אבל ראיתי איך בונים.

https://www.rt-wood.co.il/blank-2

מכל מני חנויות באזור, מה שהיה לי נוח. יש מקום שמוכר קצת יקר אבל חותך מדוייק, ויש מקום שליד הבית וגובה פי 2 למטר

ויש מחסן עצים שאם אני צריך כמות הולך לשם.

לי עשו ב30 ומשהו שקל למטר, בשביל כלוב צריך לפחות 10 מטר של עץ 10 על 10. לקנות לקה לכל הכמות הזאת עם ברגים של 12 סמ+ יוצא כבר יותר יקר מראק טוב יד 2.

לי עשו ב30 ומשהו שקל למטר, בשביל כלוב צריך לפחות 10 מטר של עץ 10 על 10. לקנות לקה לכל הכמות הזאת עם ברגים של 12 סמ+ יוצא כבר יותר יקר מראק טוב יד 2.
אז קנה יד 2 מה אכפת לי ממה הכלוב בנוי העיקר שיהיה.

image.jpg
אז קנה יד 2 מה אכפת לי ממה הכלוב בנוי העיקר שיהיה.

חח כלוב.. יותר בכיוון של ראק

שמע בוא נהיה ראלים

כל הזיוני שכל של מתאמנים ובעלי חדרי כושר היה חרטא אחד גדול, עבדתי בחדר כושר ואנשים נכנסו חופשי, לא בדקו חום, לא היו מחיצות, לא כלום.

ואם באזור פתוח אנשים יכולים להדבק בקלות לא צריך להיות גאון כדי להבין שחדרי כושר בעלי פוטנציאל הדבקה.

כמה שאני נגד סגירת חדרי כושר זה יותר מטיעון שגם ככה לאף אחד לא אכפת מהקורונה כבר. הבעיה העיקרית היא שאין אכיפה ושבעוד כמה חודשים המעגל הזה יחזור על עצמו, ובינתיים אין עבודה אין חופש תנועה אין כלום.

מי שבאמת רוצה להתאמן ימצא דרך. כנס Home Gym: Discuss and show off your home gym, home made equipment and general keeping fit at home ותראה איך אנשים מאלתרים ציוד בחול ואיך כולם בארץ כמו תינוקות רוצים לקנות ציוד מהניילונים במחירים "שפויים". כל אחד יכול ללכת לחנות כלי בניין ולבנות ציוד שיחזיק אותו לתקופת הקורונה. לא צריך חדר כושר מסחרי כדי לבנות שריר ואין משהו מיוחד בחדרי כושר שהופך את האימונים ליותר טובים.

אני לא יודע איפה אתם מתאמנים אבל צריכים לסגור כל מכון שפועל כמו שאתה מתאר, במכון אצלי זה לא ככה.
למכוני כושר יש את אותו פוטנציאל הדבקה כמו מסעדות בתי קפה וכמו כל חלל סגור והומה, לא מםריע לי שסוגרים את המכונים אם זה הכרחי, מפריע לי שבתי קפה ומסעדות יחזירו לפני המכונים בלי שום סיבה הגיונית.

אני לא יודע איפה אתם מתאמנים אבל צריכים לסגור כל מכון שפועל כמו שאתה מתאר, במכון אצלי זה לא ככה.
למכוני כושר יש את אותו פוטנציאל הדבקה כמו מסעדות בתי קפה וכמו כל חלל סגור והומה, לא מםריע לי שסוגרים את המכונים אם זה הכרחי, מפריע לי שבתי קפה ומסעדות יחזירו לפני המכונים בלי שום סיבה הגיונית.

נראלי אם במכון שלך שומרים על מספר אנשים מצומצם, מסכות, מרחקים, מדידות חום. המכון שלך הוא המכון יוצא הדופן. לצערי..

עזבו רגע מכונים, זה הכי ישראלי להגיד ''אבל בא לי''
הסגר הזה הוא בדיחה האכיפה שווה לתחת , נראה הכמה מכוניות שעצרו במחסומים בחדשות היו המכוניות היחידות שעצרו באמת בכול הסגר הזה.
אנשים לא שמים זין והמשטרה עצמה לא שמה זין.
(וזה דרך אגב למה אני חושב שהשטות הזאת שלתת להם להכינס לבתים של אנשים בלי צו משפטי זה מסוכן ולא באמת יהיה יעיל)

נראה לך שיאשרו דבר כזה!?
אין סיכוי בעולם
אם באמת המשטרה תאכל להיכנס בלי צו,עדיף לקפל ולסגור תמדינה דחוף!

שום דבר הם לא יצליחו לאכוף.
אתה מוכן לחיות במדינה,שאתה לא יכול להשמיע את קולך(על פי ההנחיות)

ואני לא מהמפגינים
אבל וואלה יש גבול לאלימות של המשטרה

שום דבר הם לא יצליחו לאכוף.
אתה מוכן לחיות במדינה,שאתה לא יכול להשמיע את קולך(על פי ההנחיות)

ואני לא מהמפגינים
אבל וואלה יש גבול לאלימות של המשטרה
אישית ראיתי בשניהם כי אי צורך גם בתפילה וגם בהפגנה .
סתם בשביל הפרוטקול יצא לי לדבר עם ידידה שלי מיפן בזמן האחרון ודברנו על הרעיון הזה של הפגנות (היה להם גם הפגנה בblm לפני כמה זמן)
לא נתנו להם מתווה לא נתנו להם הנחיות לא כלום, הם לבד החליטו לשמור על ריחוק חברתי ומסכות
וכמובן יפן מובילה במאבק נגד הקרונה. לא מפתיע.
פה בארץ זה לא יקרה כי אנשים מחפשים חורים בהנחיות והמשטרה חזקה רק על החלשים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית