הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לפתוח את התיאבון

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
לאחרונה אני מרגיש שיותר ויותר קשה לי לאכול
ביום אני אמור להגיע לכ2500-2600 קל לאחר צריכה של גיינר בסוף יום(כ600 קל) שזה בכלל לא הרבה
אבל עיקר הקושי הוא עד הארוחת צהריים שאני ממש נלחם להכניס אוכל לגוף
בוקר אני אוכל תמיד 4 לחם מלא בתוספת של או 2 גבנץ(מכין טוסטים) או קופסת קוטג 3-5%
וצהריים 300 גרם אורז/פתיתים עם 100 גרם חזה עוף
שאר הארוחות לא כזה בעיה כבר כי לרוב אני בבית
זה ממש לא נחשב הרבה אוכל אבל אני מרגיש אף פעם לא רעב , מכירים שיטה לפתוח את התיאבון? איך אנשים אוכלים 3000 קל בלי גיינר ובלי גאנק?
הכי מצחיק כשעשיתי חודש חיטוב הייתי כל הזמן רעב מת והייתי על מינוס די נמוך יחסית

לתאבון אפשר להוסיף פחמימה.
להוספת קק"ל: לאכול מאכלים דחוסי קלוריות, להוסיף לארוחות שומנים כמו טחינה / שמן זית, אגוזים וכד'
אפשר לגוון לפעמים עם הארוחות - להחליף ביניהן או לשנות קצת שעות.
אופציה נוספת: להתחלף איתי, אשמח לאכול בשבילך כמה קק"ל שתרצה

תאכל מנות שומן, אישית במסה אני אוהב לאכול פסטה (צפיפות קלורית יותר נוחה), קורנפלקס, קוואקר, או סתם דברים משמינים בכיף.

ואל תסבול, מסה זה תהליך של אושר. תמצא לך מאכלים שאתה באמת נהנה לאכול ותראה איך הכל יסתדר לך.
תחליף אורז ופתיתים עם חזה עוף בפסטה בולונז זה כבר יקל עלייך.

חוץ מזה תימנע מעישון וקפאין סמוך לארוחות.

• פותח/ת השרשור
תאכל מנות שומן, אישית במסה אני אוהב לאכול פסטה (צפיפות קלורית יותר נוחה), קורנפלקס, קוואקר, או סתם דברים משמינים בכיף.

ואל תסבול, מסה זה תהליך של אושר. תמצא לך מאכלים שאתה באמת נהנה לאכול ותראה איך הכל יסתדר לך.
תחליף אורז ופתיתים עם חזה עוף בפסטה בולונז זה כבר יקל עלייך.

חוץ מזה תימנע מעישון וקפאין סמוך לארוחות.
לא מעשן וקפה שתיתי רק באיזה 5:30 בבוקר כשהתחלתי משמרת למרות שתמיד אחרי קפה כואבת לי הבטן
איזה פסטה אתה אוכל? ואתה נגיד לארוחת צהריים אוכל פסטה בולונז? חשבתי לנסות פשוט לא ידעתי בקשר לערכים

שים 4 של 28%. 2 לכל טוסט.

קופסת קוטג 3-5%
תעבור ל9%

ובלי קשר, תוסיף לטוסט מריחה יפה של גבינת נפולאון (זיתים/שוםשמיר, מה שבא לך) גם משדרג את הטעם וגם יכול להוסיף לך עוד קלוריות בלי מאמץ.

100 גרם חזה עוף
תחליף לעוף רגיל / בשר בקר / סלמון. ותתבל אותם ברטבים עשירים בקלוריות. כמו הרוטב פאד-תאי של מזרח ומערב . ממליצה בחום. זה יוסיף לך עוד 50-80 קל' בלי למצמץ.

אנשים, תכינו לעצמכם אוכל טעים ויהיה לכם תאבון. זה לא כזה קשה 😆

לא מעשן וקפה שתיתי רק באיזה 5:30 בבוקר כשהתחלתי משמרת למרות שתמיד אחרי קפה כואבת לי הבטן
איזה פסטה אתה אוכל? ואתה נגיד לארוחת צהריים אוכל פסטה בולונז? חשבתי לנסות פשוט לא ידעתי בקשר לערכים

תוריד MYFITNESSPAL או שתבדוק ערכים, זה אמור לצאת כמעט אותו הדבר.
ומה זה משנה איזו פסטה? מה שאתה אוהב.

מבחינת ערכים של פסטה יוצא שכל 85 ג' בערך = 100 ג' אורז. (מבושל)
יוצא בסביבות 125 קל'.

אין לך שכנה מרוקאית שתאמץ אותך?
בארוחה אחת אתה סיימת את המכסה היומית שלך...
הבעיה שאין סיכוי שתוכל להתאמן אחרי! 🤣

תוריד MYFITNESSPAL או שתבדוק ערכים, זה אמור לצאת כמעט אותו הדבר.
ומה זה משנה איזו פסטה? מה שאתה אוהב.

מבחינת ערכים של פסטה יוצא שכל 85 ג' בערך = 100 ג' אורז. (מבושל)
יוצא בסביבות 125 קל'.

מבאס שפסטה זה ככ טעים ודחוס 😭

• פותח/ת השרשור
שים 4 של 28%. 2 לכל טוסט.

תעבור ל9%

ובלי קשר, תוסיף לטוסט מריחה יפה של גבינת נפולאון (זיתים/שוםשמיר, מה שבא לך) גם משדרג את הטעם וגם יכול להוסיף לך עוד קלוריות בלי מאמץ.

תחליף לעוף רגיל / בשר בקר / סלמון. ותתבל אותם ברטבים עשירים בקלוריות. כמו הרוטב פאד-תאי של מזרח ומערב . ממליצה בחום. זה יוסיף לך עוד 50-80 קל' בלי למצמץ.

אנשים, תכינו לעצמכם אוכל טעים ויהיה לכם תאבון. זה לא כזה קשה 😆
תודה על התגובה דבר ראשון
עם החזה עוף פחות יש בעיה גם ככה מטבל אותו
ונגיד לשים 4 גבנץ במקום 2 או לעבור לקוטג 9% פשוט אני יחרוג בהרבה מ1גרם על כל קילו? השאלה עד כמה זה בסדר כל יום לעשול את זה?

שמע תעלה בצורה הדרגתית ואז יהיה לך קל יותר להכניס את זה אני גם על 3000 ומשהו קלוריות יומי וזה סבבה כבר
ממליץ לך על טחינה אני הכנתי כמו שפריצר כזה של קטשופ רק עם טחינה ואני שם על כל ארוחה כמעט וזה ים קלוריות וגם ממליץ לך אם יש לך בלנדר תכין שייקים עם שיבולת שועל זה ים קלוריות.

תודה על התגובה דבר ראשון
עם החזה עוף פחות יש בעיה גם ככה מטבל אותו
ונגיד לשים 4 גבנץ במקום 2 או לעבור לקוטג 9% פשוט אני יחרוג בהרבה מ1גרם על כל קילו? השאלה עד כמה זה בסדר כל יום לעשול את זה?
מבחינת שומן?
למיטב הבנתי אין עם זה בעיה, כי אחרי הכל זה ביחס לכמות שאתה אוכל בכללי.
הרי לא תעלה את כ-ל הקלוריות שלך מפחממה, נכון?
בין כה וכה, זה רק לתקופה של המסה, לא לכל החיים. אם אתה ממש סקפטי, תוסיף שומן מהצומח - אגוזים למניהם, אבוקדו וטחינה.

ואתה מטבל את חזה העוף עם תבלינים יבשים או רטבים?
טחינה.... ים קלוריות
אבלאבלאבל למה אתה אומר את זה בצורה כה מרושעת ולא מתחשבת? 😭😭😭😭😭😭😭

• פותח/ת השרשור
מבחינת שומן?
למיטב הבנתי אין עם זה בעיה, כי אחרי הכל זה ביחס לכמות שאתה אוכל בכללי.
הרי לא תעלה את כ-ל הקלוריות שלך מפחממה, נכון?
בין כה וכה, זה רק לתקופה של המסה, לא לכל החיים. אם אתה ממש סקפטי, תוסיף שומן מהצומח - אגוזים למניהם, אבוקדו וטחינה.

ואתה מטבל את חזה העוף עם תבלינים יבשים או רטבים?

אבלאבלאבל למה אתה אומר את זה בצורה כה מרושעת ולא מתחשבת? 😭😭😭😭😭😭😭
החזה עוף אמא שלי עושה פרוס בתנור עם רטבים
אגוזי מלך אני גם ככה אוכל יום אבל רוצה להחליך בקשיו כי קשיו אני באמת אוהב
אבוקדו וטחינה לא אוהב
וכרגע כולל האגוזים אני צורך כ60-70? שומן אולי אפילו יותר
עם כל מה שאמרת אני יעבור ת100 בקלות

החזה עוף אמא שלי עושה פרוס בתנור עם רטבים
אגוזי מלך אני גם ככה אוכל יום אבל רוצה להחליך בקשיו כי קשיו אני באמת אוהב
אבוקדו וטחינה לא אוהב
וכרגע כולל האגוזים אני צורך כ60-70? שומן אולי אפילו יותר
עם כל מה שאמרת אני יעבור ת100 בקלות

תחליף כל 2 אגוזי מלך ב5 קשיו.

ותשתדל לא להגזים עם השומן, 1 גרם לכל ק"ג מ.ג זה מספיק טוב.
יש לך מספיק פחמימות שיכולות לעשות את העבודה הקלורית.

• פותח/ת השרשור
תחליף כל 2 אגוזי מלך ב5 קשיו.

ותשתדל לא להגזים עם השומן, 1 גרם לכל ק"ג מ.ג זה מספיק טוב.
יש לך מספיק פחמימות שיכולות לעשות את העבודה הקלורית.
כן בגלל זה אני אומר שאני לא יכול סתם להוסיך עוד פרוסות גבנץ 28% שזה עוד 14 שומן
ותגיד רגע כי זה מרגיש לא הגיוני
במחשבון קלוריות כתוב שאגוז מלך 1 זה 5 גרם וזה בערך 35 קל זה הגיוני כל כך הרבה לאגוז? לא ניראה לי שאחד שלם שווה ל5 גרם האמת הבעיה באגוזי מלך שכשאני קונה אותם שהם כמעט אף פעם לא שלמים אלא מפוררים כזה לכן אני עובר לקשיו גם

ואל תסבול, מסה זה תהליך של
בדיוק!

לפותח הפוסט: במצבך הייתי חושבת יותר בכיוון של איך להעשיר בצורה נוחה את הארוחות שכן אוכלת בקלות (ונתנו לך פה אחלה טיפים), יותר מאשר להרביץ לעצמי כדי לאכול כשאין לי תיאבון/רעב.
אם הרעב והתיאבון שלך נפתחים בצהריים, לא הייתי ממהרת לקלקל את זה. סוף כל סוף זו לא כמות אסטרונומית של קלוריות. אם תרצה הצעות נוספות על מה שנתנו לך פה, יש לי כמה רעיונות.
אבל בגדול, אוכל טעים זה מפתח. בטח כשהוא גם מריח טוב

כן בגלל זה אני אומר שאני לא יכול סתם להוסיך עוד פרוסות גבנץ 28% שזה עוד 14 שומן
ותגיד רגע כי זה מרגיש לא הגיוני
במחשבון קלוריות כתוב שאגוז מלך 1 זה 5 גרם וזה בערך 35 קל זה הגיוני כל כך הרבה לאגוז? לא ניראה לי שאחד שלם שווה ל5 גרם האמת הבעיה באגוזי מלך שכשאני קונה אותם שהם כמעט אף פעם לא שלמים אלא מפוררים כזה לכן אני עובר לקשיו גם

עצה בנוע לקשיו (ולאגוזים בכללי) - לפני שאתה אוכל אותו, תפתח אותו. לפעמים באמצע יש תולעים. גם אם בחוץ הוא הכי יפה שיש.
ועכשיו בסוף הקיץ הם חוגגים......
קיצר, זו לא תוספת החלבון האופטימלית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית