הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לפתוח את התיאבון

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
לאחרונה אני מרגיש שיותר ויותר קשה לי לאכול
ביום אני אמור להגיע לכ2500-2600 קל לאחר צריכה של גיינר בסוף יום(כ600 קל) שזה בכלל לא הרבה
אבל עיקר הקושי הוא עד הארוחת צהריים שאני ממש נלחם להכניס אוכל לגוף
בוקר אני אוכל תמיד 4 לחם מלא בתוספת של או 2 גבנץ(מכין טוסטים) או קופסת קוטג 3-5%
וצהריים 300 גרם אורז/פתיתים עם 100 גרם חזה עוף
שאר הארוחות לא כזה בעיה כבר כי לרוב אני בבית
זה ממש לא נחשב הרבה אוכל אבל אני מרגיש אף פעם לא רעב , מכירים שיטה לפתוח את התיאבון? איך אנשים אוכלים 3000 קל בלי גיינר ובלי גאנק?
הכי מצחיק כשעשיתי חודש חיטוב הייתי כל הזמן רעב מת והייתי על מינוס די נמוך יחסית

🚔
גם ככה אוטוטו הם יכנסו לבתים שלנו בלי צב...
מרשה לעצמי להטריל.
upload_2020-10-7_13-10-35.png

לאחרונה אני מרגיש שיותר ויותר קשה לי לאכול
ביום אני אמור להגיע לכ2500-2600 קל לאחר צריכה של גיינר בסוף יום(כ600 קל) שזה בכלל לא הרבה
אבל עיקר הקושי הוא עד הארוחת צהריים שאני ממש נלחם להכניס אוכל לגוף
בוקר אני אוכל תמיד 4 לחם מלא בתוספת של או 2 גבנץ(מכין טוסטים) או קופסת קוטג 3-5%
וצהריים 300 גרם אורז/פתיתים עם 100 גרם חזה עוף
שאר הארוחות לא כזה בעיה כבר כי לרוב אני בבית
זה ממש לא נחשב הרבה אוכל אבל אני מרגיש אף פעם לא רעב , מכירים שיטה לפתוח את התיאבון? איך אנשים אוכלים 3000 קל בלי גיינר ובלי גאנק?
הכי מצחיק כשעשיתי חודש חיטוב הייתי כל הזמן רעב מת והייתי על מינוס די נמוך יחסית

נתנו לך עצות לא רעות כאן - אתה צריך להתמקד בדחיסות קלורית. נפח הארוחה הוא גורם משמעותי בתחושת שובע, מכיוון שהמטרה שלך היא לא לתת לשובע לעצור לך את תהליך המסה אתה צריך להכניס יותר קלוריות בנפח הקיים.
נניח להוסיף טיפה שמן זית על הקוטג', להחליף את אחת ממנות האורז בפסטה.

לאכול אורז עם חזה עוף לבד באמת נשמע מאבק מיותר, זה יבש מדי. תוסיף לפחות משהו שיהפוך את זה לטעים יותר (פסטו למשל). אני חושב שהבחירה האידיאלית פה היא פסטה עם הרבה רוטב + חזה עוף.

ד"א, קצב העלייה במשקל שלך לא אמור להיות גבוה במיוחד, אם אתה רואה שיש עלייה איטית במשקל על 2400 קל' נניח (0.5% ממשקל הגוף שלך בחודש~) - אין צורך שתוסיף קלוריות מעבר לכך.

• פותח/ת השרשור
עצה בנוע לקשיו (ולאגוזים בכללי) - לפני שאתה אוכל אותו, תפתח אותו. לפעמים באמצע יש תולעים. גם אם בחוץ הוא הכי יפה שיש.
ועכשיו בסוף הקיץ הם חוגגים......
קיצר, זו לא תוספת החלבון האופטימלית.
ביקשתי לפתוח את התיאבון לא להרוס לי אותו
@daniel11
לבוא להאכיל אותך בכוח?

חלבונים
חח לא חושב יהיה צורך בזה אבל בהחלט היה עוזר אם היה אפשר להזריק לי סוג של אינפוזיה ופשוט להעביר לי לגוף את כל הערכים שאני צריך
נתנו לך עצות לא רעות כאן - אתה צריך להתמקד בדחיסות קלורית. נפח הארוחה הוא גורם משמעותי בתחושת שובע, מכיוון שהמטרה שלך היא לא לתת לשובע לעצור לך את תהליך המסה אתה צריך להכניס יותר קלוריות בנפח הקיים.
נניח להוסיף טיפה שמן זית על הקוטג', להחליף את אחת ממנות האורז בפסטה.

לאכול אורז עם חזה עוף לבד באמת נשמע מאבק מיותר, זה יבש מדי. תוסיף לפחות משהו שיהפוך את זה לטעים יותר (פסטו למשל). אני חושב שהבחירה האידיאלית פה היא פסטה עם הרבה רוטב + חזה עוף.

ד"א, קצב העלייה במשקל שלך לא אמור להיות גבוה במיוחד, אם אתה רואה שיש עלייה איטית במשקל על 2400 קל' נניח (0.5% ממשקל הגוף שלך בחודש~) - אין צורך שתוסיף קלוריות מעבר לכך.
המטרה היא קילו בחודש לפי פיטנספאל אני זקוק לבערך 2680 אז פחות או יותר מנסה

אתה יכול לשקול את האגוזים פשוט אם זה מסבך אותך כלכך.

וכן זה הגיוני אם תשים לב 5 קשיו יוצא לך בסביבות ה55 קל', 2 אגוזי מלך בסביבות ה65 קל', ההבדל המינורי כנראה בגלל המידה הקבועה.

תשקול את זה לבד יהיה לך הכי פשוט.

קשיו 550 קל' ל100 גרם
אגוזי מלך 650 קל' ל100 גרם

שים לב שמבחינת צריכת שומן התחליף הוא 5 קשיו על 2 אגוזי מלך. (בקירוב)

חח לא חושב יהיה צורך בזה אבל בהחלט היה עוזר אם היה אפשר להזריק לי סוג של אינפוזיה ופשוט להעביר לי לגוף את כל הערכים שאני צריך
אתה רוצה מכות חשמל?
לך תאכל משהו במקום לאכול לנו את הראש

*תרים צלצול לאור,הדרעק התחיל ב'וולט'

המטרה היא קילו בחודש לפי פיטנספאל

עזוב את המשוואות של מייפיטנספאל. הן לא מנבאות טוב את המאזן שלך כמו כל משוואה אחרת. פשוט שים לב לפידבק של משקל הגוף.
הדבר הכי הגיוני שאתה יכול לעשות זה להשוות ממוצעים שבועיים של שקילת יומיות ולשאוף לקצב עלייה של 0.5%-1% ממשקל הגוף שלך בחודש.
אם הקצב נמוך מזה (בהשוואה של כמה שבועות ולא רק 2) תעלה 100 קלוריות, אם הקצב גבוה מכך תוריד 100.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית