הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שייק eat

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
הגיע הזמן!
רכשתי בלנדר (גורס קרח)
אבקת חלבון
פירות קפואים(מארז סנפרוסט)
חלב 1%

מתכוון להחליף מס ארוחות כך
דברו אלי במתכונים,וערך קלורי אם יש לכם.

תודה

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע כמה בדיוק אתה שם ואני לא משתמש במוצר אבל אנסה להקל עלייך.

FoodsDictionary - תערובת פירות יער מוקפאים, סנפרוסט, ערכים תזונתיים

FoodsDictionary - חלב 1%, תנובה, ערכים תזונתיים

הערך של החלבון די תלוי במה שיש אצלך, תבדוק מה רשום מאחורה, בד"כ זה ינוע בין 100-150 קל' לסקופ.
תמיד אתה עוזר!
תודה רבה

האבקה שאני אשתמש היא פיורhd בטעם וניל.
126 קל לסקופ
מנת פרי(48 קל) שווה ערך ל100גרם??
וכוס חלב שווה ל100 קלוריות(האם אצטרך כוס?

תמיד אתה עוזר!
תודה רבה

האבקה שאני אשתמש היא פיורhd בטעם וניל.
126 קל לסקופ
מנת פרי(48 קל) שווה ערך ל100גרם??
וכוס חלב שווה ל100 קלוריות(האם אצטרך כוס?

רשום לך על האריזה כמה זה כל מנה (למשל ירשמו לך ערך ל100 ג' - 48 קל', ערך למנה - 24 קל') - דוגמא
ואז צריך להיות רשום על השקית כמה זו מנה, במקרה בדוגמא שהבאתי אפשר להבין די בפשטות שמדובר ב50 ג'.

וכן חלב בין 100-200 מ"ל, כמה שאתה אוהב.

• פותח/ת השרשור
@nlr666
@OA
מצאתי פה חברים(וירטואלים) וואלה אש!
תודה רבה

אשתדל(בציווי) להישאר כל יום על 2000קל
רק בארוחת הערב אוכל ארוחה
בוקר וצהריים יוחלפו בשייק!

• פותח/ת השרשור
נשמע כמו מתכון בטוח לצניחה בטוחה . סורי

למה? מת לשמוע.

עריכה-
כל עוד הוא מקבל את הערכים שהוא צריך בסוף היום לא רואה שום שוני אולי חוץ מתחושת שובע / אנרגיה.

נערך לאחרונה:
מהסיבה הפשוטה שלהחליף 1500 קלוריות - קרי 5 שייקים ביום בממוצע ועוד ארוחה אחת,הוא דבר לטעמי כן? שוב, מאוד מעייף אחרי תקופה מסויימת . הדברים האלה בקלות מ-250 קלוריות קופצים ל400 בחצי שניה . ומה קורה אם נגמר הפירות? לא אוכלים?מעבר לתחושת המרקם שתישחק יותר מהר ממה שנדמה. ולך תחזור לאכול אחרי חודש של שייקים.
שמע בסופו של דבר אם זה עובד אל תתקן,אני בדעתי האישית חושב שיש דרכים מועילות יותר נגיד ככה. אבל שיהיה בהצלחה.

שזה משתנה עצום בחשיבותו בעיניי. בטח אם מדברים על אסטרטגיה ליותר משבוע-שבועיים ככה

אבל אם הבחור טוען פה שהאוכל מכביד עליו ומקשה את השיגרה אז אני לא רואה איפה הבעיה פה?
הסיבה העיקרית בגללה הוא משנה את התזונה היא תחושה כללית ולא בגלל איזשהי דיאטה לא מובנת.

אם הוא מקבל את כל הערכים בסוף היום וצורך מספיק ויטמנים ומינרלים אני לא רואה סיבה למה לא לעשות את זה אם זה מקל לו על שגרת היום יום...

בדיוק על מקרים כאלה נאמר שכל מקרה לגופו,
אין דרך אחת שהיא נכונה לכלל הציבור.

הגיע הזמן!
רכשתי בלנדר (גורס קרח)
אבקת חלבון
פירות קפואים(מארז סנפרוסט)
חלב 1%

מתכוון להחליף מס ארוחות כך
דברו אלי במתכונים,וערך קלורי אם יש לכם.

תודה

וואיי מקנאה בך!!! 🤯
אם היה לי מספיק קלוריות הייתי שותה שייק ביום. לצערי עם המכסה שלי אני מעדיפה ללעוס את מעט האוכל.

צעד ראשון - תפסיק לקנות פירות של סנפרוסט, חבל על הכסף. תקפיא פירות טריים. (אלא אם מדובר באננס/ אוכמניות/ כל דבר שאי אפשר למצוא טרי.) תדחוף למקפיא בננות / מנגו / אפרסקים / גויאבה / מלון / כל דבר שהוא פרי (כמובן שתקלף את הכל לפני). שים מסודר בקופסאות. זה נשמר כמעט לנצח, באחריות.
ומשם פשוט תתפרע. כל שילוב פירות שעולה על רוחך יעשה את העבודה. תוסיף קרח, תמרים, חלב/מים/מיץ, אבקות חלבון למניהן. ואם אתה במסה אז גם גלידה.
אין לזה ממש מתכון, זה פשוט לדחוף לשייקר ולהפעיל אותו. עם הזמן תבין איזה שילובים הולכים יותר טוב, ומה אתה אישית אוהב יותר.

אבל אם הבחור טוען פה שהאוכל מכביד עליו ומקשה את השיגרה אז אני לא רואה איפה הבעיה פה?
הסיבה העיקרית בגללה הוא משנה את התזונה היא תחושה כללית ולא בגלל איזשהי דיאטה לא מובנת.

אם הוא מקבל את כל הערכים בסוף היום וצורך מספיק ויטמנים ומינרלים אני לא רואה סיבה למה לא לעשות את זה אם זה מקל לו על שגרת היום יום...

בדיוק על מקרים כאלה נאמר שכל מקרה לגופו,
אין דרך אחת שהיא נכונה לכלל הציבור.
בהחלט. לכן לא שוללת בכלל.
לחלוטין בעד לנסות ולראות.

רק מעודדת להיות ער להשלכות האפשריות על רמות השובע ולחשוב - אם רמת הרעב עולה - בצורה פרקטית וממוקדת, איך לטפל בנושא. בלי לנסות "לסחוב" את זה או לפעול בכוחניות

בהצלחה @BeN35
עדכן איך הולך 😃

אגב, אפשר די בקלות להרכיב שייק שמגיע ל1,000 קלוריות. זה ממש לא בעיה. קצת חמאת בוטנים, כמה בננות, ויש לך אחלה סמוזי מושחת.
כמה חלבון/פחממה/שומן אתה מכוון להכניס מהשיקים?

• פותח/ת השרשור
ניסוי כלים
סקופ חלבון=126 קל
50 גרם פרי קפוא=28קל
חצי תמר
קרח
מים קרים

טעים ברמות,עשיתי לי טעימה קטנה.
אגב, אפשר די בקלות להרכיב שייק שמגיע ל1,000 קלוריות. זה ממש לא בעיה. קצת חמאת בוטנים, כמה בננות, ויש לך אחלה סמוזי מושחת.
כמה חלבון/פחממה/שומן אתה מכוון להכניס מהשיקים?
אף פעם לא ידעתי לענות על זה!
אדאג לא לחרוג מ2000 קל
וכמובן לתעדף חלבון גבוהה

קבצים מצורפים

• 5ECB54E6-65BD-48D2-9AD8-6303347FAE69.jpeg
    5ECB54E6-65BD-48D2-9AD8-6303347FAE69.jpeg
    KB 121.7 · צפיות: 77
אף פעם לא ידעתי לענות על זה!
אדאג לא לחרוג מ2000 קל
וכמובן לתעדף חלבון גבוהה

חחחח זו שאלה פשוטה סה"כ... תחשוב כמה אתה תרוויח מארוחת הערב, וכמה נשאר לך לשני השייקים.
חלבון בשייק תוכל להשיג מיוגרט / אבקת חלבון/ חלב. הפחממה תגיע בעיקר מהפירות / שיבולת שועל / גלידה/ עוגיות.
ושומן יגיע בעיקר מתוספות כמו טחינה /חמאת בוטנים / שוקולד.

לדוג' שייק אוראו - 4 עוגיות + סקופ חלבון + כוס חלב + 50 גר' גלידה + הרבה קרח.
200+130+120+100 =550. וזה עוד כלום. אתה שותה את זה בשלוק. ייתן לך בערך 37 גר' חלבון.
במתכון הזה ספציפית יש לא מעט סוכר, אז אל תלך על זה כל יום חחח

אם אתה רוצה שייק פירות עם הרבה קלוריות, לך על פירות כמו בננה ומנגו. ופחות על תותים / פירות יער / אבטיח / מלון שהם זולים יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית