עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואוו. זה המון 550 קל לבזבז על שייק?
ארצה לעמוד על 300-350
בארוחת הערב אכניס מנת חלבון גדולה,כוס פחמימה(בטטה,אורז,ת.אדמה) וכף כפותיים טחינה,ירקות כמובן.
בסיום הסגר איהיה דוגמן!
מעולה @אני=]
הבאת לי תבנית,מפה אשחק עם טעמים
מבלי לחרוג!
אגב
לשייק שלאחר האימון,אוכל לזרוק לתוכו את תערובת הקריאטין נכון?
בפירות יש גלוקוז ופרוקטוז.. גם באופן טבעי אחרי שאוכלים פירות כחלק מהמטבוליזם שלהם יש עליה של טרייגליצרדים.שייק מקפיץ את הסוכר?
אפילו שהוא נובע נטו מהפירות? אני לא מוסיף ממתיקים.
זה רעיון טוב , גם ככה קשה לאכול עלים בכמות גדולהאני מבין.
יהיה מעיין ״קראש״ חצי שעה/שעה לאחר שתיית השייק?
יעזור אם אכניס עלים ירוקים?
אם מדובר בפירות נטו ללא סוכר מוסף אין צורך שתתייחס אליהם בתור סוכר מוסף. מאחר ואין רשימת רכיבים אין לי מושג מה יש בשייק הזה, הייתי בטוח שקנית פירות וטחנת אותם בבלנדר.
הטבלה מכילה את משקל הפחמימות, הסוכר, החלבון, הסיבים והשומן שיש במוצר + הקלוריות - הכל עבור 100 גרם מוצר.
גרם פחמימה = 4 קלוריות, גרם שומן = 9 קל', גרם חלבון = 4 קל', גרם סיבים = בין 0 ל-2 קל', תלוי ביצרן.
אין צורך לחשב גם את הפחמימה וגם את הסוכר מאחר והסוכר כלול בתוך סך הפחמימה.
זה נראה כמו פירות וזהו. סביר. אבל למה שלא תקנה פירות+צ'יה וזהו? גם ככה הבלנדר מתלכלך...*צירפתי רשימה מדויקת
בארץ מחשיבים סיבים כעת כ-2 קל' לגרם, פעם זה היה 0 קל' לגרם אבל זה השתנה יחסית לא מזמן. יש יצרנים שכנראה עדיין מחשבים לפי 0.מחשבים סיבים תזונתיים כ2/0/4 קלוריות?
שווה משהו?צ'יה
אנסה את זהנותן מרקם נחמד לדעתי. יש בזה גם ALA (אומגה 3 צמחי) אבל אני לא בטוח כמה זה באמת מועיל למשהו.