הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלוריות

שמן

ועכשיו ברצינות, אם קשה לך להגיע לX קלוריות פשוט תכין גיינר בייתי הנושא הזה נטחן אלפי פעמים וחיפוש קצר באינטרנט או בפורום יראה לך כמה דיברו על זה

כן מאוד קשה לי להגיע למספר שאני צריך אני לא מכיר ארוחות עם הרבה קלוריות וקלות לאכילה

הוספת פחמימה לתפריט יכולה לפתוח לך קצת את התיאבון.
לארוחות אפשר להוסיף שומנים טובים כמו טחינה ושמן זית, שמכילים הרבה קק"ל קלות להוספה.
תאכל יותר מאכלים דחוסי קלוריות, שמכילים הרבה קק"ל ביחס לנפח שלהם (תגגל או תחפש בפורום)

מה המשקה עם הכי הרבה קלוריות שאתם מכירים ?

ערק 50% 😆

ומה שכתבו כבר, תשתה גיינר (קנוי או שתכין לבד) ובעיקר תאכל מזונות עתירי קלוריות (חמאת בוטנים, שמנת, חמאה, טחינה, חלבה, גבנ"צ, במבה..)

• פותח/ת השרשור
איך נראה התפריט תזונה שלך?
איך אתה מתאמן?
מבצע אירובי?.
מתאמן 4 פעמיים חזה גב אחורית קדמית רגליים וכו תפריט מנסה להכניס הרבה חלבון וקלוריות לא סופר משער שמכניס 100 גרם חלבון ביום ולא מספיק קלוריות לא מבצע בכלל אירובי

אני שותה 166 גרם חלב קוקוס מקרטון של Aroy-D לפני השינה. זה יורד יחסית בקלות, מתעכל טוב, ומספק בערך 300 קלוריות. זה המותג הכי טוב שמצאתי, מגיע מתאילנד ומכיל 100% קוקוס ומים.

תקנה את הקרטונים של החצי ליטר, עולים בערך 14 שקלים, אחרי פתיחה מחזיקים שלושה ימים במקרר (בדיוק 166 גרם ליום).

והמשקה עם הכי הרבה קלוריות שאני מכיר זה שמן זית.

אני שותה 166 גרם חלב קוקוס מקרטון של Aroy-D לפני השינה. זה יורד יחסית בקלות, מתעכל טוב, ומספק בערך 300 קלוריות. זה המותג הכי טוב שמצאתי, מגיע מתאילנד ומכיל 100% קוקוס ומים.

תקנה את הקרטונים של החצי ליטר, עולים בערך 14 שקלים, אחרי פתיחה מחזיקים שלושה ימים במקרר (בדיוק 166 גרם ליום).

והמשקה עם הכי הרבה קלוריות שאני מכיר זה שמן זית.

אהבתי,
מאיפה קונים ומה עוד יש בסגנון?

ושמן זית זה לא משקה 🙄

אהבתי,
מאיפה קונים ומה עוד יש בסגנון?

ושמן זית זה לא משקה 🙄

קונים מהסופר, אמור להיות באיזור של החלב שקדים/אורז שלא נמצאים בקירור.

לא עולה לי משהו מיוחד שאתה כנראה לא מכיר. אישית אני לא אוכל מוצרי חלב, אבל יוגורט יווני/חלב מלא זה אחלה לשייקים.

קונים מהסופר, אמור להיות באיזור של החלב שקדים/אורז שלא נמצאים בקירור.

לא עולה לי משהו מיוחד שאתה כנראה לא מכיר. אישית אני לא אוכל מוצרי חלב, אבל יוגורט יווני/חלב מלא זה אחלה לשייקים.

אף פעם לא יצא לי להסתובב באזור הזה בסופר, אעיף שם מבט בפעם הבאה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית