נק' מוניטין:
0
- 40
- 0
מה המשקה עם הכי הרבה קלוריות שאתם מכירים ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן מאוד קשה לי להגיע למספר שאני צריך אני לא מכיר ארוחות עם הרבה קלוריות וקלות לאכילהאתה לא שואל את השאלות הנכונות.
יש לך בעיה להגיע למכסת קק"ל מסוימת?
מה המשקל גוףכן מאוד קשה לי להגיע למספר שאני צריך אני לא מכיר ארוחות עם הרבה קלוריות וקלות לאכילה
כן מאוד קשה לי להגיע למספר שאני צריך אני לא מכיר ארוחות עם הרבה קלוריות וקלות לאכילה
משקל גוף 67 גובה מטר 88 מטרה לגדול בעיקר להגיע לשיא כמה שאני יכול בטבעיות המטרה בגדול 80+ קגמה המשקל גוף
גובה
מטרה?
תענה על זה ואעזור לך
איך נראה התפריט תזונה שלך?משקל גוף 67 גובה מטר 88 מטרה לגדול בעיקר להגיע לשיא כמה שאני יכול בטבעיות המטרה בגדול 80+ קג
מה המשקה עם הכי הרבה קלוריות שאתם מכירים ?
מתאמן 4 פעמיים חזה גב אחורית קדמית רגליים וכו תפריט מנסה להכניס הרבה חלבון וקלוריות לא סופר משער שמכניס 100 גרם חלבון ביום ולא מספיק קלוריות לא מבצע בכלל אירוביאיך נראה התפריט תזונה שלך?
איך אתה מתאמן?
מבצע אירובי?.
אני שותה 166 גרם חלב קוקוס מקרטון של Aroy-D לפני השינה. זה יורד יחסית בקלות, מתעכל טוב, ומספק בערך 300 קלוריות. זה המותג הכי טוב שמצאתי, מגיע מתאילנד ומכיל 100% קוקוס ומים.
תקנה את הקרטונים של החצי ליטר, עולים בערך 14 שקלים, אחרי פתיחה מחזיקים שלושה ימים במקרר (בדיוק 166 גרם ליום).
והמשקה עם הכי הרבה קלוריות שאני מכיר זה שמן זית.
אהבתי,
מאיפה קונים ומה עוד יש בסגנון?
ושמן זית זה לא משקה 🙄
קונים מהסופר, אמור להיות באיזור של החלב שקדים/אורז שלא נמצאים בקירור.
לא עולה לי משהו מיוחד שאתה כנראה לא מכיר. אישית אני לא אוכל מוצרי חלב, אבל יוגורט יווני/חלב מלא זה אחלה לשייקים.