הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיות בברך וסקוואטים

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך

biker

משתמש קבוע
1,863
619
נק' מוניטין:
600
1,863
619
אז ככה,יש לי בעיה בברך,הפיקה זזה הצידה עקב אי איזון בין השרירים,מרחיקי ירך חלשים אך מקרבי ירך חזקים מאד,יש לי תחושה לא נעימה בברך ולפעמים יש כאבים קטנים,אני יכול לעשות פעילות גופנית והכל,לפעמים אבל יש טיפה כאבים.
בנתיים אני עושה פיזוטרפיה,תוך חודשיים בערך זה אמור להסתדר,לדעתכם אפשר להתאמן בSS,או שהסקוואטים יכולים לפגוע לי בברך?
סקוואטים ודדליפט עובדים גם על מרחיקי ירך?

לא חושב שזה המקום הנכון לשאול,אבל לפי דעתי תחכה עד לסוף הפיזיוטרפיה... אתה לא יודע אולי זה עלול לעקב או אפילו לגרום נזק לתהליך.תתייעץ אם רופא\אורטופד.

לי היתה בעיה הפוכה
מקרבים חלשים ומרחיקים חזקים
סקוואט פתר לי את הבעיה [את רובה]
פשוט מאוד....תקפיד על טכניקה נכנונה ותדאג להתחיל נמוך מאוד

אז ככה,יש לי בעיה בברך,הפיקה זזה הצידה עקב אי איזון בין השרירים,מרחיקי ירך חלשים אך מקרבי ירך חזקים מאד,יש לי תחושה לא נעימה בברך ולפעמים יש כאבים קטנים,אני יכול לעשות פעילות גופנית והכל,לפעמים אבל יש טיפה כאבים.
בנתיים אני עושה פיזוטרפיה,תוך חודשיים בערך זה אמור להסתדר,לדעתכם אפשר להתאמן בSS,או שהסקוואטים יכולים לפגוע לי בברך?
סקוואטים ודדליפט עובדים גם על מרחיקי ירך?

אכן כן.סקוואט ודדליפט הם תרגילים מורכבים אשר עובדים על קבוצות השרירים הגדולות בפלג גוף תחתון ועליון (בעיקר תפקיד ייצובי ואחיזה:בטן וזוקפי גו,טרפזים,אמות..).

תעלה סרטון של הסקוואט והדדלפיט שלך

• פותח/ת השרשור
לי היתה בעיה הפוכה
מקרבים חלשים ומרחיקים חזקים
סקוואט פתר לי את הבעיה [את רובה]
פשוט מאוד....תקפיד על טכניקה נכנונה ותדאג להתחיל נמוך מאוד
גם לדוד שלי יש את אותה הבעיה בדיוק כמו שלך,מה עוד שילבת בכדי לפתור את הבעיה?
אני עדיין לא עושה סקוואטים,אני קורא בנתיים את הספר SS ואני מאמין סוף החודש אני אתחיל להתאמן,בנתיים אני עושה ריצות ומתאמן בJKD.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית