הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית בניית תוכנית אימונים- candito strengh/hypertrophy

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
שלום לכולם, אני לקראת סוף החיטוב, וכשאתחיל מסה מתכוון להתחיל את הstrenght/hypertrophy של קנדיטו. בגלל הסגר והמכונים הסגורים לפחות לחודש הקרוב, זה יכול להיות קצת בעיה. יש לי בבית כלוב&מוט&פלטות, יכול מאוד להיות שאקנה גם ספה.
אני בעיקר אהיה מוגבל בתרגילי אקססורי לרגליים, אז אם יש לכם הצעות לתרגילים, יותר מאשמח.

התוכנית:

Lower1:

סקוואט 3x6
דד ליפט 2x6
לחיצת רגליים 3x8-12
כפיפת רגליים 3x8-12
תאומים&בטן סופר סט 4x15

Upper1:

בנץ' 3x6
חתירה 3x6
פרס 1x6
צ'ין אפס 1x6
בנץ' צר 3x8-12
כפיפות מרפקים 3x8-12 & פייס פולס 3x10-15 סופר סט

Lower2:

סקוואט 4x8
סטיף לג דד ליפט 3x8
כפיפת רגליים 3x12
לחיצת רגליים 4x8-12
תאומים&בטן 4x15 סופר סט

Upper2:

בנץ' 4x8
בארבל(במקום דאמבל) אינקליין בנץ' 4x8
חתירה 4x8
*צ'ין אפס 2x8 & מתח 2x8
פרס 3x10
כפיפת מרפקים&לחיצה צרפתית 3x8-12 סופרסט
ליטרל רייזס 4x8-12

כביכול זו התוכנית שתכננתי לעשות(קצת שונה מזו של קנדיטו, בlower1 הוספתי תאומים+בטו 4x15
בupper1 הוספתי פייספולס
בlower2 הוספתי בטן, הורדתי סט אחד לסקוואט+תאומים,הורדתי תרגיל אופציונאלי(4סטים)
בupper2 הורדתי סט 1 בתרגיל אופציונאלי, פיצלתי תרגיל של 4 סטים משיכה אופקית, ל2 תרגילים של 2 סטים משיכה אופקית.
בנוסף שיניתי חלק סטים לסופר סטים.)

עכשיו אלו התרגילים האלטרנטיביים שחשבתי עליהם:
לקוואדס- במקום לחיצת רגליים, פרונט סקוואט/היי באר סקוואט בעמידה צרה עם פלטות בעקבים (המלצה של קנדיטו )
להאמסטרינגס יש המון אפשרויות, השאלה איזו תיהיה הכי טובה. במקום כפיפת רגליים, אפשר לעשות כפיפה נורדית איכשהו/כפיפת רגליים עם גומייה בשכיבה, חוץ מזה אין לי עוד אופציות.
במקום פייספולס- סתם איזה פרפר הפוך/חתירה לכתף האחורית(או שעדיף פייס פולס עם גומייה?)

חוץ מזה האמת אני די מכוסה להכל.(אם אקנה את הספה). אז לבסוף:
1- אשמח מאוד שתביעו חוות דעת על התוכנית המקורית גם, שהרי עוד חודש/כשהמכונים יפתחו אעבור אלייה.
2- אשמח מאיד שתביעו חוות דעת על התוכנית עם ההחלפת תרגילים שהצעתי, ותעזרו לי לבחור איזה תרגילים.
ובכללי חוות דעת של איך התוכנית בכללי עם השינויים שעשיתי, מקווה שלא יותר מדי ווליום(אין לי נסיון עם תוכניות באדיבילדינג)

אם הגעתם עד לפה חולה עליכם. כמו תמיד, סליחה על החפירה:sweatingbullets:

לפני שאלחנן מגיב, אני אצטט את אליהו-
בעזהי"ת

שתיהן תכניות טובות, עם רזומה ארוך הצלחה.
הרבה יותר חשוב מאיזו תכנית בדיוק לבחור, הוא ללמוד איך לבצע אותה באופן איכותי.
הרבה יותר חשוב מאיזו תכנית בדיוק לבחור, הוא ללמוד איך לבצע אותה באופן איכותי

אני מסכים עם @אלפא123 התוכנית לא משנה הרבה. יותר חשוב איך תבצע אותה.
עם טכניקה טובה, בחירת משקל מתאים, זה תוכנית מעולה.

השינויים שלך בסדר, השאלה, איך אתה תבצע אותה.
איך הטכניקה?
ואיך תבחר משקל עבודה?

• פותח/ת השרשור
אני מסכים עם @אלפא123 התוכנית לא משנה הרבה. יותר חשוב איך תבצע אותה.
עם טכניקה טובה, בחירת משקל מתאים, זה תוכנית מעולה.

השינויים שלך בסדר, השאלה, איך אתה תבצע אותה.
איך הטכניקה?
ואיך תבחר משקל עבודה?
סבבה תודה:)
לא בטוח אם השאלות היו שאלות רטוריות אז אענה עליהן חחח, כרגע עובד על הטכניקה בתרגילי הבסיס(היא לא מושלמת כמובן)

בקשר למשקלי עבודה אתחיל מריסט ואוריד בהתאם לכל תרגיל 10-20 קילו ואולי בהתחלה גם קצת סטים- ואז אעלה בהדרגה

שוב תודה:)

נערך לאחרונה:
סבבה תודה:)
לא בטוח אם השאלות היו שאלות רטוריות אז אענה עליהן חחח, כרגע עובדת על הטכניקה בתרגילי הבסיס(היא לא מושלמת כמובן)

בקשר למשקלי עבודה אתחיל מריסט ואוריד בהתאם לכל תרגיל 10-20 קילו ואולי בהתחלה גם קצת סטים- ואז אעלה בהדרגה

שוב תודה:)
זה המפתח שלך לתוכנית טובה, אם יש לך את זה, הכל טוב.

כמו שכבר אמרו לך מה שחשוב זה תרגול טכניקה והאופן בו אתה מתקדם בתכנית - שצריך להיות מוגדר בצורה ברורה.
לגבי חלופות התרגילים:
לקוואדס - כל מה שציינת טוב לקוואדס אבל בשביל שקילות לעומס של לג פרס הייתי כנראה הולך עם הטום פלטץ סקוואט כי אתה תשתמש בפחות משקל והוא פחות יתיש אותך מפרונט סקוואט.
לגבי האמסטרינג - גומיה או כפיפה נורדית נשמע אחלה. אפשר לעשות כפיפה נורדית עם גומיה שעוזרת לך לעלות אם זה יהיה לך קשה עם מ.ג.
פייספולס - גומיה יכול להיות מעולה.

• פותח/ת השרשור
כמו שכבר אמרו לך מה שחשוב זה תרגול טכניקה והאופן בו אתה מתקדם בתכנית - שצריך להיות מוגדר בצורה ברורה.
לגבי חלופות התרגילים:
לקוואדס - כל מה שציינת טוב לקוואדס אבל בשביל שקילות לעומס של לג פרס הייתי כנראה הולך עם הטום פלטץ סקוואט כי אתה תשתמש בפחות משקל והוא פחות יתיש אותך מפרונט סקוואט.
לגבי האמסטרינג - גומיה או כפיפה נורדית נשמע אחלה. אפשר לעשות כפיפה נורדית עם גומיה שעוזרת לך לעלות אם זה יהיה לך קשה עם מ.ג.
פייספולס - גומיה יכול להיות מעולה.
מעולה:)
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית