עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למרות שאופי השאלה מעיד על גיל שהוא במקרה הטוב בערך קצת יותר מחצי ממה שרשמת בפרופיל...שלום, רציתי לדעת עם מישהו מכיר מרפאת TRT או רופא,
שיעזור לקבל מרשם כמובן במינון של trt ומעקב בזמן טיפול. אני לא סובלת מטסט נמוך בשביל לקבל טסט.
לא יודע אם אסור לשאול תגידו לי ואני ימחק
למרות שאופי השאלה מעיד על גיל שהוא במקרה הטוב בערך קצת יותר מחצי ממה שרשמת בפרופיל...
בהנחה שאתה אכן בן 25 ולא סובל מהיפוגונדיזם..אין אף רופא שירשום לך טסט.
וגם אם כן..מינון trt זה אמפ של טסטווירון 1 לחודש.
לא משהו שבחור צעיר ובריא צריך!
בקיצור אתה רוצה לעשות סייקל.
אני מחפש לעשות trt בכמויות נורמליות שיחזירו אותי למה שהייתי לפני לא למצב של מעל הנורמה ואני יוכל להרגיש יותר טוב שוב
ואז מה יקרה? בגיל 20 ומשהו תתחיל trt למשך כל חייך?
זה שהטסטוסטרון שלך ירד בחצי לא אומר שהוא לא בטווח הנורמה, ולפי מה שרשמת פה נשמע שאתה רוצה לעשות סייקל ואתה מחפש לזה לגיטימציה רפואית.לא אני רוצה לחזור למה שהייתי לפני אני לא מחפש לעשות סטרואידים וסייקלים אני מחפש לעשות trt בכמויות נורמליות שיחזירו אותי למה שהייתי לפני לא למצב של מעל הנורמה ואני יוכל להרגיש יותר טוב שוב
פשוט הרופא לא מוכן לתת לי trt למרות שאני אומר לו שאני מרגיש לא טוב כבר הרבה מאוד זמן ושהטסטוסטרון שלי ירד בחצי
🤦♂️
מסכן השואל שלא יודע לסנן פה תגובות..המלצות...ומגיבים מסויימים
כן אין לי מושג איך עושים את זה אבל בסך הכל אני מנסה למצוא עזרה אני גם לא מבין למה בארץ הם לא נותנים לבן אדם מרשם לא כדי להגיע לרמה של סופרמן אלה לרמה נורמלית בטווח הנורמלי רק יותר גבוה בתוך הטווח, מה עדיף לסבול בגיל צעיר מקצת טסט אפילו שהוא בטווח הנורמלי אבל נמוך מאוד לגיל או שעדיף לתת לבן אדם מרשם לקצת טסט שיקח אותי לרמה נורמלית לגילו
אם תחפש תשובות לשאלות האלה בפורום סטרואידים יתכן שתמצא הזדהות והבנה של התמונה כפי שאתה רואה אותה..כן אין לי מושג איך עושים את זה אבל בסך הכל אני מנסה למצוא עזרה אני גם לא מבין למה בארץ הם לא נותנים לבן אדם מרשם לא כדי להגיע לרמה של סופרמן אלה לרמה נורמלית בטווח הנורמלי רק יותר גבוה בתוך הטווח, מה עדיף לסבול בגיל צעיר מקצת טסט אפילו שהוא בטווח הנורמלי אבל נמוך מאוד לגיל או שעדיף לתת לבן אדם מרשם לקצת טסט שיקח אותי לרמה נורמלית לגילו
עשית בדיקת דם כמה פעמים? איך ישנת בלילה לפני הבדיקה?
הבוסטר הרפואי הכי טוב לטסטוסטרון הוא אנקלומיפן. זאת לא תרופה רשומה עדיין בשום מקום בעולם.
מה זה בדיוק?עשית בדיקת דם כמה פעמים? איך ישנת בלילה לפני הבדיקה?
הבוסטר הרפואי הכי טוב לטסטוסטרון הוא אנקלומיפן. זאת לא תרופה רשומה עדיין בשום מקום בעולם.
כמה דברים שחשוב שתדע לפני שאתה מתחיל.שלום, רציתי לדעת עם מישהו מכיר מרפאת TRT או רופא,
שיעזור לקבל מרשם כמובן במינון של trt ומעקב בזמן טיפול. אני לא סובלת מטסט נמוך בשביל לקבל טסט.
לא יודע אם אסור לשאול תגידו לי ואני ימחק
אין הבדל בביצועים בין 12 ל 18