הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

TRT טיפול ומרשם

talef12

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום, רציתי לדעת עם מישהו מכיר מרפאת TRT או רופא,
שיעזור לקבל מרשם כמובן במינון של trt ומעקב בזמן טיפול. אני לא סובלת מטסט נמוך בשביל לקבל טסט.
לא יודע אם אסור לשאול תגידו לי ואני ימחק

לא פרקטי לדעתי,תקבל סביבות 2 אמפולות בחודש. זה שנה שלמה לאגור בשביל סייקל אחד.
עקרונית כל רופא יכול לרשום לך מרשמים פרטיים לטסט, מרופא שיניים עד ווטרינר.

שיעזור לקבל מרשם כמובן במינון של trt ומעקב בזמן טיפול. אני לא סובלת מטסט נמוך בשביל לקבל טסט.
למרות שאופי השאלה מעיד על גיל שהוא במקרה הטוב בערך קצת יותר מחצי ממה שרשמת בפרופיל...
בהנחה שאתה אכן בן 25 ולא סובל מהיפוגונדיזם..אין אף רופא שירשום לך טסט.
וגם אם כן..מינון trt זה אמפ של טסטווירון 1 לחודש.
לא משהו שבחור צעיר ובריא צריך!

• פותח/ת השרשור
למרות שאופי השאלה מעיד על גיל שהוא במקרה הטוב בערך קצת יותר מחצי ממה שרשמת בפרופיל...
בהנחה שאתה אכן בן 25 ולא סובל מהיפוגונדיזם..אין אף רופא שירשום לך טסט.
וגם אם כן..מינון trt זה אמפ של טסטווירון 1 לחודש.
לא משהו שבחור צעיר ובריא צריך!

אני יסביר אני מרגיש לא טוב בזמן האחרון וכן ניתן לראות לפי הבדיקות דם שלי שהטסטוסטרון שלי ירד בחצי למשל לפני חמש שנים היה לי 28 היום יש לי 14 ואני מרגיש את ההבדל אבל הקטע שבגלל שהטסטוסטרון שלי עדין בטווח הנורמלי לא מגיע לי טיפול אז חשבתי אולי יש דרך לקבל טיפול שמישהו מכיר אולי מרפאה פרטית לא יודע ו14 למישהו בן 25 זה מתחת לנורמה לגיל הזה

• פותח/ת השרשור
בקיצור אתה רוצה לעשות סייקל.

לא אני רוצה לחזור למה שהייתי לפני אני לא מחפש לעשות סטרואידים וסייקלים אני מחפש לעשות trt בכמויות נורמליות שיחזירו אותי למה שהייתי לפני לא למצב של מעל הנורמה ואני יוכל להרגיש יותר טוב שוב
פשוט הרופא לא מוכן לתת לי trt למרות שאני אומר לו שאני מרגיש לא טוב כבר הרבה מאוד זמן ושהטסטוסטרון שלי ירד בחצי

לא אני רוצה לחזור למה שהייתי לפני אני לא מחפש לעשות סטרואידים וסייקלים אני מחפש לעשות trt בכמויות נורמליות שיחזירו אותי למה שהייתי לפני לא למצב של מעל הנורמה ואני יוכל להרגיש יותר טוב שוב
פשוט הרופא לא מוכן לתת לי trt למרות שאני אומר לו שאני מרגיש לא טוב כבר הרבה מאוד זמן ושהטסטוסטרון שלי ירד בחצי
זה שהטסטוסטרון שלך ירד בחצי לא אומר שהוא לא בטווח הנורמה, ולפי מה שרשמת פה נשמע שאתה רוצה לעשות סייקל ואתה מחפש לזה לגיטימציה רפואית.
פה זה לא אמריקה, אין קליניקות TRT פרטיות, המקסימום זה לקנות טסט מאנשים ולהזריק לעצמך.

הסיכויים לקבל מרופא הם לא ריאליים עדיף לך לעשות את המחקר האמיתי בעצמך ולבנות לעצמך תוכנית TRT מטסט שאתה קונה, מה שרופא יתן לך לא יספיק למה שאתה מבקש

• פותח/ת השרשור
🤦‍♂️
מסכן השואל שלא יודע לסנן פה תגובות..המלצות...ומגיבים מסויימים

כן אין לי מושג איך עושים את זה אבל בסך הכל אני מנסה למצוא עזרה אני גם לא מבין למה בארץ הם לא נותנים לבן אדם מרשם לא כדי להגיע לרמה של סופרמן אלה לרמה נורמלית בטווח הנורמלי רק יותר גבוה בתוך הטווח, מה עדיף לסבול בגיל צעיר מקצת טסט אפילו שהוא בטווח הנורמלי אבל נמוך מאוד לגיל או שעדיף לתת לבן אדם מרשם לקצת טסט שיקח אותי לרמה נורמלית לגילו

כן אין לי מושג איך עושים את זה אבל בסך הכל אני מנסה למצוא עזרה אני גם לא מבין למה בארץ הם לא נותנים לבן אדם מרשם לא כדי להגיע לרמה של סופרמן אלה לרמה נורמלית בטווח הנורמלי רק יותר גבוה בתוך הטווח, מה עדיף לסבול בגיל צעיר מקצת טסט אפילו שהוא בטווח הנורמלי אבל נמוך מאוד לגיל או שעדיף לתת לבן אדם מרשם לקצת טסט שיקח אותי לרמה נורמלית לגילו

זה תחום בעייתי. לתת לך טסטוסטרון חיצוני = להשבית לגבר צעיר ובריא את האשכים. אתה רוצה ילדים?ֿ

יש דרכים אחרות להעלות רמות טסט ״טבעי״, חלקן רפואיות ומתוחכמות יותר (גם כאן - אני לא חושב שיש רופא בארץ שיעשה את זה)
האם שינית משהו באורח החיים שלך?

אם תחפש תשובות לשאלות האלה בפורום סטרואידים יתכן שתמצא הזדהות והבנה של התמונה כפי שאתה רואה אותה..
אבל הפתרונות לבעיה שלך נמצאות בידי אנשי מקצוע וכאלה אין פה.

אם לא היו השלכות לשימוש ממושך בטסט ולא היתה פגיעה שעלולה להיות משמעותית לבחור בגילך היית יכול למצוא את האמפולה על המדפים מול בית המרקחת ליד התרופות ללא מרשם.
אם פנית לאנדוקרינולוג והוא החליט שאתה לא זקוק לטיפול הוא יודע למה...וישמח להסביר לך אם תשאל
אף אחד מהם לא מרוויח מזה שתהיה מתוסכל...אם לא תהיה מסופק זכותך לקבל חוות דעת מרופא נוסף שתבחר

נערך לאחרונה:
עשית בדיקת דם כמה פעמים? איך ישנת בלילה לפני הבדיקה?

הבוסטר הרפואי הכי טוב לטסטוסטרון הוא אנקלומיפן. זאת לא תרופה רשומה עדיין בשום מקום בעולם.

• פותח/ת השרשור
ישנתי בסדר לפני הבדיקה ועשיתי 3 פעמים הרופא שלח אותי כדי לאשר והממוצע יצא 14 nmol

עשית בדיקת דם כמה פעמים? איך ישנת בלילה לפני הבדיקה?

הבוסטר הרפואי הכי טוב לטסטוסטרון הוא אנקלומיפן. זאת לא תרופה רשומה עדיין בשום מקום בעולם.

כמה דברים שחשוב שתדע לפני שאתה מתחיל.

בתוך טווח הנורמה אין הבדל בביצועים בין 12 ל 18
לנטילת טסט חיצוני יש תופעות לוואי שהמשמעותית מבינהן היא פגיעה בפריון

אם אתה רוצה לעשות סייקל טסט, זה לא יכול להתבצע במסגרת הרפואה הקונבנציונאלית עם כל ההשלכות.

לסימפטומים של טסט נמוך יש המון סיבות שלא קשורות דווקא לרמות הטסט. אפשר לחיות מצוין בלי לדעת שיש לך רמה נמוכה.
תישן טוב, תאכל טוב , קבל הדרכה מקצועית. זאת השקעה הרבה יותר טובה לעומת קבלת trt

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית