הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

TRT טיפול ומרשם

talef12

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום, רציתי לדעת עם מישהו מכיר מרפאת TRT או רופא,
שיעזור לקבל מרשם כמובן במינון של trt ומעקב בזמן טיפול. אני לא סובלת מטסט נמוך בשביל לקבל טסט.
לא יודע אם אסור לשאול תגידו לי ואני ימחק

מה לגבי 12 ו24? (טווח תקין על הנייר) או שכפול טסט לא משפר ביצועים? (אני כמובן שואל את זה רטורית ומחכה לתשובתך)
בכנות לא יודע. מה ההגדרה שלך למשפר ביצועים?

בכל מקרה פרופיל הורמונלי הוא יותר מורכב מרמת הטסט.

הטענה שלי היא שביותר מדי מקרים משתמשים בטסט נמוך כתירוץ לבעיות אחרות ובעיקר מתעלמים מהבעייתיות.

מה ההגדרה שלך למשפר ביצועים?

נותן לך יתרון במה שקשור לכוח ואתלטיות. אני פשוט צוחק כאן כשאנשים חושבים ש12 טסט ו24 טסט (כפול טסט) לא נותנים תוצאות שונות. כל הבלה בלה של התקין זה כדי לשמור על האוכלוסייה שקטה וחלשה. אף אחד לא נותן טסט לבן אדם עם 10 טסט כי זה מספיק בכדי לקום מהמיטה ואנשים אוכלים את זה כמו לאפה שווארמה עם טחינה למעלה.

אבל זה דיון שלם, רציתי לשמוע את דעתך וכמובן שאתה מהסס בגלל ה''טווח התקין'' אבל בסדר, סתם התעניינתי.
הטענה שלי היא שביותר מדי מקרים משתמשים בטסט נמוך כתירוץ לבעיות אחרות ובעיקר מתעלמים מהבעייתיות.

אני מנגד חושב שביותר מידי דברים מתרצים דברים אחרים כשהבעיה היא בטסט, מנסים לעשות השלמות מכל העולם ואחותו כשהבעיה היא ההורמון הגברי שאמור לתת להם אנרגיות וחשק לחיות.

אבל גם שלך מתקבלת בחלק מהמקרים..

@MonkeyD אז לדעתך לפותח הפוסט כדאי לקחת טסט?
מה עושים עם נושא הפוריות ובעיות דוגמת עליה ב hct?

אני לא מייעץ כלום, אני פורק את דעתי על הנושא באופן כללי. אף אחד כאן לא דוקטור זה לא שאני מחוייב להגיב לו עם תשובה ספציפית מפורטת. עניין הפוריות וכו' זה נושא אחר, זה לא סותר את מה שאני אומר. אפשר להרחיב על זה המון מה כדאי למה ואיך. בסך הכל התעניינתי לדעתך. זה לא שבן אדם יחיה עם 10 טסט כי הוא צריך להישאר פורה אז הוא צריך לסבול, כן? יש עקיפות אבל זה לא להודעה אחת ולא שאני מומחה.

אני לא מייעץ כלום, אני פורק את דעתי על הנושא באופן כללי. אף אחד כאן לא דוקטור זה לא שאני מחוייב להגיב לו עם תשובה ספציפית מפורטת. עניין הפוריות וכו' זה נושא אחר, זה לא סותר את מה שאני אומר. אפשר להרחיב על זה המון מה כדאי למה ואיך. בסך הכל התעניינתי לדעתך.
couldn't be more politically correct...dude

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית