הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מודה שקשה לי

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
אהלן חברים
אני נמצא בחיטוב/דיאטה ולוקח את זה בשיא הרצינות
לונג סטורי שורט
קשה לי עם תוכנית האימון(טקסס)
אני מנסה,אבל מתקשה להתאושש,(אולי זה קשור גם לטסט הנמוך וכו)
אבל אני מרגיש שאני הולך אחורה...
לכן אני פונה לחוכמת הפורום
איזו תוכנית כן תתאים לי(מתאמן ביתי) ציוד מינימלי+.
תודה רבה

-אין כמו להודות במגבלות של עצמך,זה משחרר!

נשמע כללי מידי,
אבל תנסה אולי פיצול של AB, עם לא קצת נפח.
עליי למשל זה היה פלאים, טקסס קשוח לדעתי לחיטוב. ומצריך לפחות להיות בנטרלי.

תשתמש בתוכנית קלסאית, זה עדין חיטוב וצריך לקחת את זה בחשבון.

• פותח/ת השרשור
תגדיר ציוד מינימלי +-

מה מטרה שלך מתכנית האימונים

ומה הטעם האהוב שלך לאבקת חלבון
כל הציוד לא אולימפי
פלטות עד 155קילו
מוט ישר 1.80
מוט w
2 מוטות קטנים
הכל מתברג
ספה
סט גומיות התנגדות מצוינות
מוט פולי עליון

•שאיפה פשוט להיראות טוב
נשמע כללי מידי,

נשמע כללי מידי,

בדיוק.
זה קשה ולא מתכתב עם החיטוב
Ab עם נפח רב
זה אומר 4 סטים לשריר גדול ו2-3 לשריר קטן
ו

מה הגרעון הקלורי היומי/שבועי שלך?

אם לא יודע

כמה משקל אתה יורד בשבוע/חודש

איך אתה מגדיר קושי להתאושש, ואיך אתה מגדיר את זה שאתה הולך אחורה.

• פותח/ת השרשור
כמה אימוני כוח בשבוע אתה רוצה/יכול לעשות?
3-4
מה הגרעון הקלורי היומי/שבועי שלך?

אם לא יודע

כמה משקל אתה יורד בשבוע/חודש

איך אתה מגדיר קושי להתאושש, ואיך אתה מגדיר את זה שאתה הולך אחורה.
המקסימום 2000קל בפועל ממוצע של 1800
על פי האפליקציה.
התחלתי 95.4
כרגע 93.2
-עייפות יום למחרת
-אי תאבון/תאבון מוגבר
-צמאון(הזוי)
-טיפלה דומס

דבר ראשון, מבחינת תכנית אימונים בגרעון קלורי אין סיבה לשנות מה שעבד לפני תחילת הדיאטה.(שאלה אם זה עבד לפני הדיאטה) הרצון הוא לשאוף לשיפור ואם לא שימור.

שנית ואני לא כל כך מבין בנושא כדי לתת דעה מגובשת אבל אגיד את זה בכל זאת. אמרה שכבר טסט נמוך. עכשיו ממה שאני מכיר גרעון קלורי יכול לפגוע עוד יותר ביצור בטסטוסטרון בגוף. אני לא יודע להגיד לך עד כמה זה קשור או לא. חושב שאתה צריך להתייעץ עם הרופא שלך לגבי זה.

אולי לחכם הפורום @kotzer יהיה יותר מידע רלוונטי לגבי זה שחסר לי. אני לא מבין מספיק בנושא לקבוע עובדות

מאוד הגיוני שזה בגלל התוכנית,
תחשוב שאתה מבצע תוכנית לא פשוטה בכלל, שבדרך כלל לא מתאימה לחיטוב, אז אתה מרגיש יום אחרי זה חלש, בגלל שאתה לא מכניס מספיק לגוף שלך את מה שהתוכנית דורשת.

בכל מקרה לפני אימון גם הייתי ממליץ לך לאכול את המנה הגדולה ביותר שיש לך ביום, לי אישית זה עזר מאוד בחיטוב.
ואת המנה הגדולה שאחרי תשים לפני השינה (בגלל ״הצום״ שהגוף עושה בלילה)

עדין הייתי רוצה שתפרט קצת יותר לגבי מהלך היום שלך,
באיזה ציוד אני משתמש בבית, ככה אפשר לנסות להגיע לפתרון.

• פותח/ת השרשור
עדין הייתי רוצה שתפרט קצת יותר לגבי מהלך היום שלך,
באיזה ציוד אני משתמש בבית, ככה אפשר לנסות להגיע לפתרון
רשמתי פה למעלה את הציוד.
מבחינת מהלך היום
פחמימה עד 200 קל
שומן 70-80
חלבון 200+
ממיר את ארוחת הבוקר ואר.ביינים בשייקים
ארוחה מוצקה רק בערב לאחר האימון
זה לדוגמא היום.

קבצים מצורפים

• 2475147B-AF6D-46D9-BCA5-E90F21D2EBFE.jpeg
    2475147B-AF6D-46D9-BCA5-E90F21D2EBFE.jpeg
    KB 54.2 · צפיות: 63
לא היה לי כוח לקרוא את כל הפוסט מעבר להודעה הראשונה שלך.

טקסס בחיטוב זה התאבדות ובזבוז זמן. מעבר לזה שאתה לא מתאים לזה כרגע.

מה המטרה שלך באימונים?

• פותח/ת השרשור

מה המטרה שלך באימונים?
שיהיה כייף להתאמן(כי אני מאוד אוהב)
וכמובן לשאת פרי מהחיטוב על ידי זה שאראה טוב
ומוצק

לא ממש יודע מה עושה לך כיף באימון אז קשה לתת דעה. מניסיוני מתאמנים נהנים מהתקדמות.

חיטוב זה שילוב אחוז שומן נמוך על שריר גבוה. כמה אתה שוקל ועל איזה גובה?

דעתי האישית:

מניסיוני האישי עם נתונים כאלה אתה יכול להתחזק ותוך כדי לשפר את אחוזי השומן שלך.

לא הייתי הולך על גרעון גדול, מקפיד לאכול אוכל אמיתי ו2-3 גרם חלבון למשקל הגוף. ירידה של 300-400 גרם בשבוע תעשה את העבודה, אבל לדעתי חשוב שתגיע מאוכל אמיתי והרבה חלבון.

מבחינת אימונים, במשקל גוף שלך אתה יכול לעבוד עם תוכנית שמקדמת אותך מאימון לאימון ולהתחזק. אתה מתאמן מתחיל נקודה ואתה במשקל גוף גבוה שיכול לאפשר לך לעלות בכוח תוך כדי חיטוב לא אגרסיבי מידי. ככל הנראה אם תבצע את התוכנית כמו שצריך אחרי חודשיים בערך תצטרך לעשות התאמות כשההתאוששות תיהיה יותר קשה תוך כדי גרעון קלורי. אני כמובן ממליץ על SS אבל חשוב לדעת שאתה עושה אותה כמו שצריך וכמובן שהטכניקה טובה ויעילה.

בקשר לטסט נמוך, לדעתי, ואני לא עם ניסיון גדול יותר מידי בנושא, כרגע אל תתייחס לזה ואל תתן לזה לגרום לך לעבוד קל יותר. תתאמן כמו אדם עם טסט רגיל ותעשה התאמות לפי התאוששות, בדיוק כמו בנאדם רגיל. המוט על הגב לא ישקר, אם החזרה איטית היא איטית עם טסט גבוה ובלי טסט גבוה, ורק לפי מהירות המוט עושים התאמות.

אם אני במקומך הייתי עושה פול באדי 3 פעמים בשבוע או סוג של AB (מעדיף פלג גוף עליון / תחתון) 4 פעמים בשבוע. אם אתה לא יכול להתחייב ל4 פעמים קבוע אז תלך על 3, מבטיח לך שכל עוד תעמוד ביעדי האימון שהצבת לעצמך אתה תרגיש טוב עם עצמך.

לגביי גרעון של 200 קלוריות ביום, קשה מאוד לרדת לרזולוציות כאלו קטנות (אלא אם כן אתה שוקל את הלחם, ירקות וכו וכו), בכל מקרה גרעון קטן לאורך זמן יהיה נכון עבורך כי כמו שאמרו גרעון גדול בשילוב טסט נמוך זה לא שילוב מנצח.

לגביי אימונים עם טסט נמוך, תשאל חבר׳ה שסיימו pct מבטיח לך הם מרגיש קקה בתקופה הזו, אין באמת ברירה אתה חייב לתת 150% באימון ולנסות לא לחשוב על זה

• פותח/ת השרשור
אם אני במקומך הייתי עושה פול באדי 3 פעמים בשבוע או סוג של AB (מעדיף פלג גוף עליון / תחתון) 4 פעמים בשבוע. אם אתה לא יכול להתחייב ל4 פעמים קבוע אז תלך על 3, מבטיח לך שכל עוד תעמוד ביעדי האימון שהצבת לעצמך אתה תרגיש טוב עם עצמך.

לגביי גרעון של 200 קלוריות ביום, קשה מאוד לרדת לרזולוציות כאלו קטנות (אלא אם כן אתה שוקל את הלחם, ירקות וכו וכו), בכל מקרה גרעון קטן לאורך זמן יהיה נכון עבורך כי כמו שאמרו גרעון גדול בשילוב טסט נמוך זה לא שילוב מנצח.

לגביי אימונים עם טסט נמוך, תשאל חבר׳ה שסיימו pct מבטיח לך הם מרגיש קקה בתקופה הזו, אין באמת ברירה אתה חייב לתת 150% באימון ולנסות לא לחשוב על זה
הגרעון לא נמדד עם משקל,אלא עם האפלקיצה משתדל להשאיר 100-200 בכל יום.
אפשרי להתחייב על 4 אימונים
האם 3 אימונים כגון abc שc הוא מכלול של ab יחדיו?
דעתי האישית:

מניסיוני האישי עם נתונים כאלה אתה יכול להתחזק ותוך כדי לשפר את אחוזי השומן שלך.

לא הייתי הולך על גרעון גדול, מקפיד לאכול אוכל אמיתי ו2-3 גרם חלבון למשקל הגוף. ירידה של 300-400 גרם בשבוע תעשה את העבודה, אבל לדעתי חשוב שתגיע מאוכל אמיתי והרבה חלבון.

מבחינת אימונים, במשקל גוף שלך אתה יכול לעבוד עם תוכנית שמקדמת אותך מאימון לאימון ולהתחזק. אתה מתאמן מתחיל נקודה ואתה במשקל גוף גבוה שיכול לאפשר לך לעלות בכוח תוך כדי חיטוב לא אגרסיבי מידי. ככל הנראה אם תבצע את התוכנית כמו שצריך אחרי חודשיים בערך תצטרך לעשות התאמות כשההתאוששות תיהיה יותר קשה תוך כדי גרעון קלורי. אני כמובן ממליץ על SS אבל חשוב לדעת שאתה עושה אותה כמו שצריך וכמובן שהטכניקה טובה ויעילה.

בקשר לטסט נמוך, לדעתי, ואני לא עם ניסיון גדול יותר מידי בנושא, כרגע אל תתייחס לזה ואל תתן לזה לגרום לך לעבוד קל יותר. תתאמן כמו אדם עם טסט רגיל ותעשה התאמות לפי התאוששות, בדיוק כמו בנאדם רגיל. המוט על הגב לא ישקר, אם החזרה איטית היא איטית עם טסט גבוה ובלי טסט גבוה, ורק לפי מהירות המוט עושים התאמות.
אסתכל ואקרא
תודה רבה

מה המטרה שלך באימונים?

למה טקסס בחיטוב זה בזבוז זמן?
למה לדעתך זה לא מתאים במקרה הזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית