הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול "איזה באסה"

שמע אני לא באמת מכיר אותך , אבל אני באמת מקווה שלא תיקח עצות מאנשים זרים באינטרנט לגבי הנישואים שלך.
כאילו אני בטוח שאף אחד לא באמת יודע מה הולך לך בחיים ובזוגיות ובסופו של דבר רק אתה והיא יכולים להחלטה שהיא הכי טובה גם לך וגם לה.
תשמע עם דבר אחד אין עוררין
זה שהצלחתי ״להוציא״ מעל דפי הפורום
את ההרגשה שלי,לי זה כבר עזר
כמו שאמרתי אני יודע בדיוק מה הכי טוב לי
לכאן או לכאן

אגב, אני ממש לא חושבת שלהחמיא על פארש / להתחנף / לומר לה "את צודקת" / לקחת אותה לקניות כל שני וחמישי, זה הפיתרון.
ממש לא.
יותר מזה,
אני אישית מממשששששששששששש מתעצבנננתתתתתתתתתת כשעושים עלי את הטריקים המפגרים האלה. אחי נגיד כל ויכוח אומר לי "אתה צודקת, את צודקת," כדי להשתיק אותי, ופעם אחת אשכרה בעטתי בו, פיזית, מרוב שזה חירפן אותי. (ואני לא בחורה אלימה בד"כ חחחחחחחחחחחח)
וגם אם סתם יחמיאו לי ויתחנפו אלי זה יעצבן אותי, כי אני שונאת קיטש. אבל אם אעשה משהו מיוחד ומושקע - כמובן שארצה מחמאות. בתור בני אדם אנחנו חיים על הערכה חיובית מהסביבה שלנו.
כשבן אדם אומר לך שאת צודקת והוא מתכוון לצחוק עליך זה מעצבן, אבל כשהוא מתכוון לזה גם אם הוא לא חושב שזה נכון הרבה יותר קשה לשים לב.
צריך לדעת לעשות את זה:79nb:
הרב שלי לבחו"ם סיפר שזוג אחד הגיע אליו ליעוץ, ובסוף הוא רצה לדבר עם הגבר כמה דקות, הוא אמר לו "תפרגן לאשתך לפעמים באיזה פרח, או במתנה קטנה ככה מידי פעם", אז הגבר אמר לו שהוא שוכח דברים כאלה והוא ישמח עם הרב יזכיר לו, אז יום שישי אחד הוא מקבל הודעה מהרב "אל תשכח לקנות לאשתך זר פרחים", אז הגזור הזה מגיע הביתה דופק, אשתו פותחת הוא בחיוך שולף את הזר מאחורי הגב ואמור לה : "קחי הרב X אמר לי לקנות לך"
גברים:wallbash:😣😣

כשבן אדם אומר לך שאת צודקת והוא מתכוון לצחוק עליך זה מעצבן, אבל כשהוא מתכוון לזה גם אם הוא לא חושב שזה נכון הרבה יותר קשה לשים לב.
הרב שלי לבחו"ם סיפר שזוג אחד הגיע אליו ליעוץ, ובסוף הוא רצה לדבר עם הגבר כמה דקות, הוא אמר לו "תפרגן לאשתך לפעמים באיזה פרח, או במתנה קטנה ככה מידי פעם", אז הגבר אמר לו שהוא שוכח דברים כאלה והוא ישמח עם הרב יזכיר לו, אז יום שישי אחד הוא מקבל הודעה מהרב "אל תשכח לקנות לאשתך זר פרחים", אז הגזור הזה מגיע הביתה דופק, אשתו פותחת הוא בחיוך שולף את הזר מאחורי הגב ואמור לה : "קחי הרב X אמר לי לקנות לך"

סיפור מטומטם מצטער שקראתי

נכון?
giphy.gif

אז הגזור הזה מגיע הביתה דופק, אשתו פותחת הוא בחיוך שולף את הזר מאחורי הגב ואמור לה : "קחי הרב X אמר לי לקנות לך"
חחח איזה אידיוט 🤦‍♂️

אני ישר מרגישה, אני לא מטומטמת :>
לפעמים הוא עושה את זה כדי לסתום לי את הפה, וכשזה ככה אז - אללה ירחמו.
כשהוא באמת חושב שאני צודקת הנימה שלו שונה.

אני ישר מרגישה, אני לא מטומטמת :>
לפעמים הוא עושה את זה כדי לסתום לי את הפה, וכשזה ככה אז - אללה ירחמו.
כשהוא באמת חושב שאני צודקת הנימה שלו שונה.
כמו שאמרתי צריך לדעת לעשות את זה.
כשאחותי שואלת אותי "זה יפה לי", אני עונה לה כן והיא תמיד יודעת שאני לא רציני...אולי כי אני לא מסתכל?😕
כשאמא שלי מתעצבנת ואני אומר סליחה עוד לפני שהיא מסיימת, איך שהוא כל העצבים נעלמים....
צריך טיפה להפעיל את השריר האפור הזה שבתוך הגולגולת:angel:
ילד, אני רוצה לכתוב לך משהו אבל זה לא חוקי.
לא אמרת שאתה בן 15?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית