הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול "איזה באסה"

איזה באסה זה שאתה יודע שבנאדם מבלבל לך את השכל אבל לא למדת בדיוק למה.
איזה באסה זה שההורים חושבים שיש בעיה עם אבקת חלבון.
איזה באסה זה שהחימום פתאום מחליט להיות כבד לך.

"תמיד שאין מין,יש את ** ***

לומדים לחיות ככה,המעט טסט שיש שילך לאימונים

כן אבל שחושבים על זה אתה בן 30 ומשהו לא? מה תחיה עוד 20 שנה בלי סקס? אגיד לך את האמת אם הייתה לי אישה שלא הייתה מוכנה כי הקשר נהרס או משהו כזה ואני חייב להישאר בשביל הילדים, באמת שהייתי נותן בשושו מהצד, זה אפילו לא יהיה כזה דרמטי אם תתפס..''אוי לא! אתה בוגד בי!'' NO SHIT הפעם האחרונה שנתת לי הייתה לפני 10 שנים. אני לא מציע פה כלום..רק...זורק, חול.

• פותח/ת השרשור
כן אבל שחושבים על זה אתה בן 30 ומשהו לא? מה תחיה עוד 20 שנה בלי סקס? אגיד לך את האמת אם הייתה לי אישה שלא הייתה מוכנה כי הקשר נהרס או משהו כזה ואני חייב להישאר בשביל הילדים, באמת שהייתי נותן בשושו מהצד, זה אפילו לא יהיה כזה דרמטי אם תתפס..''אוי לא! אתה בוגד בי!'' NO SHIT הפעם האחרונה שנתת לי הייתה לפני 10 שנים. אני לא מציע פה כלום..רק...זורק, חול.
ממש חכם להציע לבן אדם לפרק את הבית שלו

ממש חכם להציע לבן אדם לפרק את הבית שלו

הוא מתאר את אשתו כמכשפה שנותנת לו לעשות את כל המטלות בבית בזמן שהיא יושבת רגל על רגל + מייבשת אותו שנים.
לא יודע איזה בית זה..אבל כל דבר שישמור עליך שפוי עם דבר כזה מתקבל בברכה כל עוד אתה זהיר.

• פותח/ת השרשור
הוא מתאר את אשתו כמכשפה שנותנת לו לעשות את כל המטלות בבית בזמן שהיא יושבת רגל על רגל + מייבשת אותו שנים.
לא יודע איזה בית זה..אבל כל דבר שישמור עליך שפוי עם דבר כזה מתקבל בברכה כל עוד אתה זהיר.
אתה באמת חושב שהוא לא הקצין את זה קצת? אפילו טיפונת?

לעומת חברים אחרים/מכרים
כן אני עושה המון
כביסה,כלים,בישולים,קיפולים הכל מהכל

לכן אמרתי,ואני לא רוצה להספים את הפוסט.
אתה מתחתן עם ״א״ ולאט לאט מקבל את ה״ז״

אתה מתחתן הכול ורוד,לאט לאט עם השנים(לא מכליל את כולם) מתחיל להיות נוטה לאפור/שחור

"תמיד שאין מין,יש את ** ***

לומדים לחיות ככה,המעט טסט שיש שילך לאימונים

עדיף לא לעשות גלים,ולהישאר ככה ולצוף
לא חושב על זה
מכבד אותה עדין,אני לא איש כזה
מה הקשר לכבוד?
למה התחתנת מלכתחילה? רק בשביל להקים משפחה?
אם תגיד לי שאהבה ואושר זה לא פאקטור מבחינתך זה משהו אחר אחי

נשמע מאוד תבוסתני ההחלטה שלך לוותר על חייך.
מה זה "לצוף"? בשביל זה אתה כאן?

אהבה נכנסת מהלב,ועם השנים יוצאת מהחלון.
התחתנתי מוקדם(סוג של הכאה על חטא)
לא רוצה לבאס את כולם,וסתם להספים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית