הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העברת קלוריות

Lidor172003

משתמש מתחיל
52
17
נק' מוניטין:
17
52
17
היי, אני מעוניינת לשמור בין 200-300 קלוריות ליום לסופש.
השאלה שלי היא כזאת.
1. האם יש איזה שהיא עדיפות גופנית/ הורמונלית וכו לא העביר כמות כזאת של קלוריות ליום מכל סיבה שהיא (אם אפשר להסביר).

2. האם זה משפיע שאני מעבירה 600-900 קל מראשון, שני לחמישי, שישי, שבת? (פער גדול מידי? הרי זה מאזן שבועי יותר..)

3. במחינת יעול שומנים (חיטוב) עדיך לסיים את הקלוריות של אותו היום או שאפשרי להעביר?

תודה לעונים!

מה זה לשמור? הגוף שלך זה לא קופת חיסכון. אמורים לחשב ולהקפיד ברמה היומית. את אומרת אני אחשב ואקפיד ברמה השבועית, זכותך, אבל מחר מישהו אחר יגיד אני אחשב ואקפיד ברמה החודשית, וגם זו זכותו.
בסופו של דבר הגוף שלך נבנה בכל דקה ושנייה, כל מחסור עלול לפגוע בהתפתחות ובמצבורים.

בגדול אין בעיה להסתכל על מאזן שבועי, וזה בסדר.
אבל ככל שיהיו פערים גדולים יותר בימים (דוגמה קיצונית לצורך המחשה: יום בשבוע לצום) יש יותר סיכון לאבד שריר או לא לצבור שריר.
ברמה היום-יומית זה יהיה אידיאלי במקרה הזה, המאזן השבועי הוא נכון יותר למסת השומן (אחוזי השומן) שם כנראה לא יהיו שינויים אם זה קק"ל יומיות או שבועיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית