הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה לאכול לפני אימון במקום שטויות?

תן פרטים נוספים.
בן כמה אתה, גובה, גיל, חיטוב / מסה, תספר בקצרה איך ומה אתה אוכל במהלך היום.

תבנה לעצמך תפריט שמתאים לירידה במשקל ותתמיד בו. תאכל מאכלים שטעימים לך, ותדאג שיהיו לך את אפשרויות הגיוון שאתה צריך כדי לא לסבול במהלך התהליך. כמו כן תדע לתכנן צ'יטים כדי שיכנסו במסגרת הקלורית (או לחילופין שלא יחרגו יותר מדי). למשל אם אכלת שוקולד של 300 קלוריות ובארוחה שאחרי צריך להיות לך 400 קלוריות של פחמימה תחליף אותה ב100 קלוריות של ירקות ואז אתה לא תחרוג מהמסגרת הקלורית בלי להיות רעב.

אני בן 22
גובה 1.86
משקל 100
אני צריך לרדת במשקל
אני אוכל מלא מוצרי חלב

מה קשור מוצרי חלב? הבעיה היא שאתה אוכל יותר מידי באופן כללי. לא משמינים ממוצרי חלב אלא מעודף קלוריות

אלו הדגשים שאני מיישם בתקופת החיטוב
1. גרעון קלורי מתון. מתחיל ב 200-300 קלוריות גרעון ומשם מגדיל את הגרעון עד 500-600 קלוריות במידת הצורך.
2. אירובי.
3. התפריט צריך להיות תפריט מגוון והמאכלים חייבים להיות מאכלים שאתה אוהב ויכול לדבוק בהם. לדוגמה אם אתה לא אוהב חזה עוף ואורז אז אל תכליל אותם בתפריט למרות שזו ארוחה שכיחה של בודיבלדרים וכו.
4. הקפדה על שתיית מים / נוזלים. בנוסף אם אתה שותה משקאות מוגזים עתירי קלוריות ממליץ לעבור למשקאות זירו או משקאות דלי קלוריות.
5. לנהל מעקב שקילה יומי. המטרה שלך לראות שכל שבוע המשקל החציוני (לא ממוצע) שלך יורד. אני ״פוסל״ את 3 המשקלים הגבוהים שלי והנמוכים שלי בכל שבוע ונשאר עם משקל אחד (שהוא החציון). הבעיה עם ממוצע זה שכל שקילה גבוהה / נמוכה באופן קיצוני משפיעה מאוד על הממוצע ולכן אני לא אוהב להשתמש בממוצע.

טיפ אחרון, תבחר בדיאטה שתוכל ליישם לתקופה ארוכה, לא איזה גימיק שיווקי של אינסטגרם ל12 שבועות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית