אללה יושב לך על הזנב..
זוכר את הנשיד של קלוקוב?
העיקר הטיגריס..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אללה יושב לך על הזנב..
זוכר את הנשיד של קלוקוב?
העיקר הטיגריס..
שמעכנראה נגמרו התמונות של הסוסים חח
עוד לא שמעתי דעות חזקות בעד או נגד אלוקים, אבל מי כאן לא ניסה פעם לדבר עם אלוקים? ומי כאן לא הרגיש משהו שהוא מגדיר רוחני ואלוקי?
ומה עם כאלה שזקוקים להשלמת הכנסה?@kotzer
ביום שבת נהגי האוטובוס יוכולו גם להנות ממנוחה וגם להנות מחיק המשפחה,מה שלא יקרה ביום חופש רגיל.
גם לקניונים ולמכרזי קניות יש הסעות לעובדים של המרכז/קניון
ואוטובוס חשמלאי תרשה לי לגחח,בקושי את הקו הסגול הם מסוגלים להרים...
lol מה?לכן אני לא ״כועס״ על אתאיסטים. בין אם אלוהים קיים או לא, אני חושב שפשוט יש אנשים שאותו חלק במח שקשור לרוחניות לא מפותח אצלם.
שזה בסדר. בדיוק כמו תכונות אחרות אצל חלק זה מולד ואצל חלק זה נרכש, שזה נתון לבחירה. ובגלל זה חלק גם לא רוכשים את זה לעולם (מבחירה)
מי שאוהב מטאל הוא אדם ברמה גבוהה יותר ממי שלא אוהב מטאל, בלי קשר 🤘🤘🤘קהילת המטאל
בן דתי יכול להיות חכם פי מאדם שלא מאמין וההפך.
לכן אני לא ״כועס״ על אתאיסטים. בין אם אלוהים קיים או לא, אני חושב שפשוט יש אנשים שאותו חלק במח שקשור לרוחניות לא מפותח אצלם.
שזה בסדר. בדיוק כמו תכונות אחרות אצל חלק זה מולד ואצל חלק זה נרכש, שזה נתון לבחירה. ובגלל זה חלק גם לא רוכשים את זה (מבחירה)
אל תשחק איתי משחקים אמרתה שהחלק במוח שלו שאחראי על רוחניות משמע אתה סותר את עצמך , כי אם רוחניות זה סוג מסוים של חוכמה , אז בכך שיש אנשים שהחלק הזה של רוחניות לא מפותח אצלם בראש אז הם כנראה לא חכמים מהבחינה הזאת דבר שכמו שאמרתי לך זההוא טיפשי לאור המציאות הקיימת.איפה אמרתי שזה אומר על בנאדם אם הוא יותר חכם או לא?
זה כמו שיש אדם ריאלי ויש אדם פחות ריאלי (כמקצוע), זה לא דווקא אומר על החוכמה שלו הרבה...
אולי כדאי שתשאל את עצמך למה לקחת את זה להיבט הזה
אפרופו תפיסת ״הדתיים הפנאטים האלה״.
אל תשחק איתי משחקים אמרתה שהחלק במוח שלו שאחראי על רוחניות משמע אתה סותר את עצמך , כי אם רוחניות זה סוג מסוים של חוכמה , אז בכך שיש אנשים שהחלק הזה של רוחניות לא מפותח אצלם בראש אז הם כנראה לא חכמים מהבחינה הזאת דבר שכמו שאמרתי לך זההוא טיפשי לאור המציאות הקיימת.
אז בכך שיש אנשים שהחלק הזה של רוחניות לא מפותח אצלם בראש אז הם כנראה לא חכמים מהבחינה הזאת
רוצה לחזור שוב להודעה שלי ולקרוא שוב?
[QUOTE
איפה אמרתי את זה? זה פרשנות שלך.
יש אנשים שהחלק במח שקשור לרוחניות לא מפותח אצלם
מי שאוהב מטאל הוא אדם ברמה גבוהה יותר ממי שלא אוהב מטאל, בלי קשר 🤘🤘🤘
השיר הזה בא לי בפיילסיט בזמן שאני לומד אני שומע בלאק סאבת מתחילת גיל העשרה שלי בחיים , תמיד ידעתי שבשיר אוזי לוחש'' קוקאין'' באמצע
בחיים לא ידעתי שיש לו את הביצים לצעוק באמצע השיר בלייב.
יש אנשים שאותו חלק במח שקשור לרוחניות לא מפותח אצלם.
לא זה לא אתה מדבר על משהו במוח , צורת הדיבור אצלי היא לא בגלל שהמוח ניזוק או שונה בצורה כול שהיא , זה בגלל שאני נולדתי אצל משפחה של מהגרים שלא דיברה או כתבה עברית עד שלב מאוד מאוחר בחיים שלי.זה כמו שאני אסיק שאתה פחות חכם ממני כי אתה כותב לא ברור. אתה מסכים על דבר כזה?
צורת הדיבור אצלי היא לא בגלל שהמוח ניזוק או שונה בצורה כול שהיא , זה בגלל שאני נולדתי אצל משפחה של מהגרים שלא דיברה או כתבה עברית עד שלב מאוד מאוחר בחיים שלי.
(עזוב זה בכלל נשמע מגוחך אם מכניסים את קהילת המטאל למשווה)
מה הפאקניג קשר אחי אני מדבר איתך על רוחניות , פילוספיה זה אחת ממקצועות הרוח,במטאל יש הרבה התעסקות בפילוספיה לכן הם רוחנים אותו דבר עם גיקים .יפה.
מכיר אנשים מוכשרים ששומעים מטאל, וטובים ממני בהרבה תחומים. איך זה קשור לשאר המוח שלהם?
זה הכל מסקנה שלך. מסקנה שלדעתי מתחילה בחטא הראשון - חטא היוהרה של רוב האתאיסטים.
אף אחד לא אמר שחוסר היכולת להבין רוחניות או דת עושה אותך פחות חכם, אלא שפשוט אתה חסר יכולת להבין רוחניות או דת. אתה לקחת את זה לכיוון הזה, ואתה צריך לשאול את עצמך אם יש לך סטנדרטים כפולים... הרי מי שמאמין באלוהים הוא סתום ונחות נכון?
בקשר לחלק האחרון שכתבה אין לי מושג מה אתה רוצה ממני כי קראתה את השורה האחרונה אתה אמור להבין את הדעה שלי על כךיש אנשים שהחלק במח שקשור לרוחניות לא מפותח אצלם
מה אתה ממליץ לי?
מוסלמי : בד''כ יש להם אחדות, זה משהו שאין ביהדות או בנצרות, בנוסף האישה רואה אותך כאלוהים.
נצרות: אין הרבה חוקים, נוח מאוד. במקומות בהם הדת הזו נפוצה...יש נשים שאלוהים ירחם על נפשי.
יהדות: יהיו לי 2800 עבדים אם אני אקפיד על ציצית, מצד אחד מפתה מצד שני מה אעשה עם 2800 עבדים? והאם אני יכול להמיר את זה לנשים בלבד? אני לא צריך גברים מתרוצצים סביבי. אם מבטיחים לי שזה נשים בלבד אני חותם עכשיו.
כמו שאתה רואה הרבה התלבטויות יש בנפשי, לא כ''כ מהר..