הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

על מה לזרוק את הכסף?

• פותח/ת השרשור OGC
  • פורסם בתאריך

OGC

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
שלום,

אני מעוניין להתייעץ איתכם לגבי חברה שלי.
חברה שלי נמצאת בעודף משקל ומעוניינת להגיע לאחוז שומן נמוך יותר.
היא מתקשה לעשות זאת לבד כך שהיא זקוקה לייעוץ וליווי עד לתוצאות בפועל.

עכשיו, נתקלנו בשתי אפשרויות:
מישהי שמציעה משקה הרבלייף שכולל תפריט, ליווי ומעקב עד לתוצאות. לוקחת כ-500 ש"ח לחודש.
אפשרות אחרת הוא אדם שהוא מאמן כושר אישי עם סדרת אימונים בחדר כושר ובניית תפריט תזונה.

עכשיו, אנחנו לא בטוחים על מי מהם ללכת.
מצד אחד ההרבלייף יש עליו דיבור חזק, ונכון שהוא שנוי במחלוקת, אבל ממה שראיתי אצל אחרים שצורכים את המשקה הזה, יש תוצאות.
הבעיה היא שמדובר רק במשקה, תפריט ומעקב. בלי ספורט.
המאמן כושר (באפשרות השנייה) משלב אימונים, ואני חושב שזה יהיה נכון יותר שתהיה פעילות גופנית מאשר לרבוץ בבית. אני חושב שבלי פעילות גופנית המוטיבציה להגיע להישגים היא נמוכה יותר.

מה אתם ממליצים?
יש לכם המלצה על מישהו אמין ומוכח בתחום שיכול להביא לתוצאות ודאיות?
אנחנו גרים בקריות. אז אם יש לכם המלצה על מישהו באזור חיפה והקריות, נשמח לשמוע.

תודה רבה!

מתוך שתי האופציות שכתבת, חד משמעית השנייה. אין שום דבר מיוחד במוצר של הרבלייף, זה לא יעזור גם להישגים. בלי פעילות גופנית יקח הרבה זמן להגיע למטרות. אני חושב שאפילו להפך, פעילות גופנית מועדדת אותך להתמיד. זה לא שזה רק לוקח ממך מאמץ, זה גם מאזן אותך מנטלית. זה מן מעגל כזה.

אני בכלל חושב שכדאי לה ״לזרוק״ את הכסף על הייעוץ פה באתר. לא ניסיתי בעצמי אבל התרשמתי לטובה. אני בטוח שאם היא תתמיד לפי ההכוונה שיתנו לה היא תראה תוצאות.

• פותח/ת השרשור
מתוך שתי האופציות שכתבת, חד משמעית השנייה. אין שום דבר מיוחד במוצר של הרבלייף, זה לא יעזור גם להישגים. בלי פעילות גופנית יקח הרבה זמן להגיע למטרות. אני חושב שאפילו להפך, פעילות גופנית מועדדת אותך להתמיד. זה לא שזה רק לוקח ממך מאמץ, זה גם מאזן אותך מנטלית. זה מן מעגל כזה.

אני בכלל חושב שכדאי לה ״לזרוק״ את הכסף על הייעוץ פה באתר. לא ניסיתי בעצמי אבל התרשמתי לטובה. אני בטוח שאם היא תתמיד לפי ההכוונה שיתנו לה היא תראה תוצאות.

קודם כל, תודה על המענה.

הבעיה היא שהייעוץ כאן באתר לא כולל אימונים בחדר כושר, נטו תפריט והשאר עליך.
האפשרות השנייה שהזכרתי בתחילת האשכול מדברת על מאמן אישי שמלווה מהתחלה ועד הסוף. אני רוצה שהיא תרגיש את המאמץ בפן הפיזי.
התרשמתי גם לטובה הייעוץ של האתר אבל אני חושב שזה בלבד לא יספיק לה.
מעבר לזה, איך הייעוץ באתר עובד? טלפונית? אם יש פגישות - הם עובדים בכל הארץ?

יש מאמן אישי באזור הקריות שאתה מכיר ותוכל להמליץ עליו?

אנסה להסביר ב2 משפטים: האדם הממוצע מחזיק ב0 ידע לאיך לרדת במשקל. חברות הפיטנס והמאמנים האישיים יודעים את זה, ולכן יש להם אינטרס להציג את התהליך כתהליך מסובך שמצריך מאמן אישי, תפריט, מעקב, משקה קסמים ולחש סודי.
בפועל, התהליך הוא "פשוט" (באופן יחסי) ודורש בעיקר "מחקר" של נגיד עד 5 שעות ביוטיוב ובפורום Legit כמו הפורום הנ''ל + משמעת עצמית.

אתם יכולים לחסוך כל סכום שיציעו לך על ידי זה שחברה שלך תיהיה במאזן קלורי שלילי. ספורט (אירובי) יעזור, לא חובה, אבל יעזור והוא בריא ומאריך תוחלת ואיכות חיים.
בהצלחה

ברגע שקראתי 'הרבלייף' הפסקתי לקרוא.
לא משנה מה האפשרות השנייה, תבחר בה חחחח

עכשיו, ברשותך, אתפנה לקרוא את ההמשך.

אפשרות אחרת הוא אדם שהוא מאמן כושר אישי עם סדרת אימונים בחדר כושר ובניית תפריט תזונה.
כן. חד משמעית.

אנסה להסביר ב2 משפטים: האדם הממוצע מחזיק ב0 ידע לאיך לרדת במשקל. חברות הפיטנס והמאמנים האישיים יודעים את זה, ולכן יש להם אינטרס להציג את התהליך כתהליך מסובך שמצריך מאמן אישי, תפריט, מעקב, משקה קסמים ולחש סודי.
בפועל, התהליך הוא "פשוט" (באופן יחסי) ודורש בעיקר "מחקר" של נגיד עד 5 שעות ביוטיוב ובפורום Legit כמו הפורום הנ''ל + משמעת עצמית.

אתם יכולים לחסוך כל סכום שיציעו לך על ידי זה שחברה שלך תיהיה במאזן קלורי שלילי. ספורט (אירובי) יעזור, לא חובה, אבל יעזור והוא בריא ומאריך תוחלת ואיכות חיים.
בהצלחה
מה שהוא אמר.

כמו שאמרו לך הכול עדיף על הרבלייף וכל חברת שקר כלשהו אחרת.
אני רק אוסיף על כל מה שנאמר כאן, חברה שלך יכולה ללכת לכל איש מקצוע בעולם ולנסות כל דיאטה אפשרית, אם היא לא תבין שלא מדובר בדיאטה זמנית אלא בתהליך ארוך של שינוי של אורח החיים שלה שמצריך כמות אדירה של כוח רצון והתמדה מצידה שום דיאטה לא תצליח לה ואף איש מקצוע לא יעזור לה.

• פותח/ת השרשור

בהצלחה

את העניין של להיות במאזן קלוריות שלילי אנחנו יודעים. אני אישית ירדתי כמה קילוגרמים בלי איזשהו מאמן. הבעיה היא שבגלל חוסר עבודה (קורונה), ובלי אימונים מסודרים - המוטיבציה לשמור על תזונה בריאה ומאזן קלוריות שלילי תשאף לאפס. כמה אפשר להתמיד כשאתה כל היום בבית?

זאת הסיבה שחשבתי לפנות למאמן אישי, שידחוף אותה קדימה, כדי שהיא תרגיש איזושהי מחויבות, שתבין שהיא בתהליך.

את האמת? אם לא הייתי מתאמן בחדר כושר, סביר להניח שלא הייתה לי מוטיבציה לשמור על תזונה ועל מאזן קלוריות שלילי. אני חושב שזה בא ביחד.
מחזק
מנסיון
500 שקל לחודש בלי אימונים זה מאוד יקר

הרבלייף זה תרמית פירמידה שכל השיטה שלהם מבוססת על לקחת אנשים שלא מתאמנים ולשלוח אותם להתאמן, ולהחליף אוכל במשקאות. באותה מידה היא יכולה לאכול קלקר ולקבל אפילו תוצאות טובות יותר בירידה במשקל.
על הרבלייף זורקים צואה, לא כסף

נכון להרבה תחביבים כיום. מה שנקרא, השכל כבר לא חונה אצל אדם אחד, הכל נמצא באינטרנט... צריך זמן פנוי, מקורות ראויים ובעיקר משמעת עצמית

זאת הסיבה שחשבתי לפנות למאמן אישי, שידחוף אותה קדימה, כדי שהיא תרגיש איזושהי מחויבות, שתבין שהיא בתהליך.

אמר לי פעם המורה שלי לגיטרה- ״אני נותן לך את הכיוון, הלמידה מתחילה מהרגע שאני הולך״
כלומר אם הוא מלמד אותי אקורדים בשיעור זה יהיה בזבוז זמן, אז למדתי אותם לבד ואת כל הטריקים והשאלות של המקצוענים שמרתי לשיעור וככה הצלחתי להתקדם בצורה יעילה. זה נכון גם לספורט ותזונה. אתה יכול לפתוח יוטיוב וללמוד תרגילים או סתם לעשות ריצות. תוסיף גירעון קלורי ותהיה ירידה במשקל. אם יש איזשהי בעיה ספציפית, אפשר לקחת מאמן אישי לאימון או שניים.

אני חושב שהייעוץ מיועד למי שמתקשה לשבת ולחקור בעצמו (בעיקר מחוסר זמן או סבלנות) וצריך מישהו שיעזור לו לנהל את התהליך. נראה לי שהרבה מהמידע כבר זמין פה, לכן אם היא רוצה לחסוך בהוצאות, זה בהחלט אפשרי.

אם ממש חשוב לשלם ״דמי רצינות״ אז היא יכולה לקנות אבקת חלבון טעימה או לקחת ייעוץ לחודש. בשביל הסיפתח.
חשוב להבין שאפשר גם בלי, ולא לתלות את ההתמדה במוצר או במאמן אישי.

נערך לאחרונה:
את העניין של להיות במאזן קלוריות שלילי אנחנו יודעים. אני אישית ירדתי כמה קילוגרמים בלי איזשהו מאמן. הבעיה היא שבגלל חוסר עבודה (קורונה), ובלי אימונים מסודרים - המוטיבציה לשמור על תזונה בריאה ומאזן קלוריות שלילי תשאף לאפס. כמה אפשר להתמיד כשאתה כל היום בבית?

את האמת? אם לא הייתי מתאמן בחדר כושר, סביר להניח שלא הייתה לי מוטיבציה לשמור על תזונה ועל מאזן קלוריות שלילי. אני חושב שזה בא ביחד.

500 שקל לחודש בלי אימונים זה מאוד יקר

להתמיד כל היום כשאתה בבית?
לא משנה איפה אתה נמצא מה אתה עושה וכמה קשה לך, כל הרעיון זה בסדר העדיפויות שלך, במטרות שהצבת לך בנישה, אם אתה מתייאש מלהגיע למטרה שלך בגלל שאתה נמצא רוב הזמן בבית בגלל סגר שהמדינה עשתה עליך, אז אתה קודם כל צריך לעבוד על המיינדסט שלך לפני שאתה מנסה בכלל.
הגישה שלך כלפי זה צריכה להשתנות ואתה כבר תראה את ההתקדמות שלך.
לכל בעיה ניתן למצוא פתרון ואם צריך להסתפק בשכיבות שמיכה מקבילים ומתח אז זה מה שתעשה.

ואם אתה צריך עזרה אני ועוד הרבה כאן יתנו את הלב וכמה שניתן לעזור כמובן.

החבר׳ה כתבו לך פה יפה מאוד. כל תגובה שווה זהב.

עכשיו אני אגיד לך מה אני חושב, ברגע שהתהליך יהיה 100% חשוב לבתזוג שלך היא תתמיד, יהיו לה 0 תירוצים.
זה ככה בכל דבר בחיים. בלימודים, בתזונה, ספורט, ועבודה וכו. אם היא לא מחוייבת לתהליך היא תמצא מיליון סיבות לוותר לעצמה, איש מקצוע זה לא הפתרון.

מה אני ממליץ?
להפוך את התהליך הזה כולו (תזונה, אימונים ואירובי) לכמה שיותר מהנה על ידי התאמת התפריט (למצוא אוכל שהיא אוהבת ותוכל להתמיד איתו להרבה זמן), כנל לגביי האימונים (קרוספיט / משקולות / הנפות / אימוני בית) ואירובי לא חייב להיות הליכון, אם היא אוהבת לשחות או לשחק טניס או משהו בסגנון זה מצויין.

לרדת במשקל כל אחד יכול, לא צריך להיות דוקטור או איש מקצוע בשביל זה, רק צריך את הרצון ולהתמיד.

בקיצור - הרבלייף לא. מאמן בר סמכא (משמע - לא חרטון שעובד לפי גימיקים אלא לפי מחקרים והיגיון שמוסכם בקהל הרחב של מאמנים מנוסים ומקצועיים) שבאמת אכפת לו מהמתאמן שלו ועוקב אחרי התוצאות שלו - בהחלט כן. אפשרי לבד? גם כן. קשה הרבה יותר? כן.

זה כמו פסיכומטרי. אפשרי לבד? ברור. ועדיין, לרוב המוחלט של האנשים זה לא כלכך אופציה טריוויאלית

• פותח/ת השרשור
בקיצור - הרבלייף לא. מאמן בר סמכא (משמע - לא חרטון שעובד לפי גימיקים אלא לפי מחקרים והיגיון שמוסכם בקהל הרחב של מאמנים מנוסים ומקצועיים) שבאמת אכפת לו מהמתאמן שלו ועוקב אחרי התוצאות שלו - בהחלט כן. אפשרי לבד? גם כן. קשה הרבה יותר? כן.

זה כמו פסיכומטרי. אפשרי לבד? ברור. ועדיין, לרוב המוחלט של האנשים זה לא כלכך אופציה טריוויאלית

איך אני יכול לדעת איזה מאמן הוא מאמן טוב ולא חרטטן?
ומה המחירים המקובלים לחודש פלוס מינוס?

מציע לך מאוד לשקול בעל הסמכה שיש לו/לה הכשרה אמיתית(לא כזה שהוא רק מדריך חדר כושר) שיעשו בשבילה גם את תכנית התזונה וגם את תכנית הכושר.

כמו שציינו פה יש לך את הייעוץ האישי באתר שאפשר לרכוש והוא אחלה(מניסיון אישי) או שתבדוק אנשי מקצוע אחרים.

לא יודע מה זה ההרבלייף הזה אבל בהנחה שזה משקה שעושה אותך שבע עם קצת קלוריות זה יכול לעזור

לא יודע מה זה ההרבלייף הזה אבל בהנחה שזה משקה שעושה אותך שבע עם קצת קלוריות זה יכול לעזור
זו שיטה של להחליף ארוחות עם שייקים שלהם, שזה תכלס שייקים של צמחים, מעט חלבון, וסוכר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית