הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקוע בבנץ פרס

Uriya077

משתמש מתחיל
16
7
נק' מוניטין:
29
16
7
אז ככה,אני התחלתי לפני שלושה שבועות-חודש מסה,עליתי בבנץ מאז מ70 קילו ל5 חזרות ואני עכשיו ב75 קילו ל6-7 חזרות ואני תקוע במשקל הזה כבר שבועיים וזה קצת מדאיג אותי,אני אוכל טוב והכל,מתאמן חזק והולך עד הסוף,יש פתרון או משו?

משקל:64 גובה : 1.67

נערך לאחרונה:
אז ככה,אני התחלתי לפני שלושה שבועות-חודש מסה,עליתי בבנץ מאז מ70 קילו ל5 חזרות ואני עכשיו ב75 קילו ל6-7 חזרות ואני תקוע במשקל הזה כבר שבועיים וזה קצת מדאיג אותי,אני אוכל טוב והכל,מתאמן חזק והולך עד הסוף,יש פתרון או משו?

משקל:64 גובה : 1.67
זה יעזור לך לכל מי שמעוניין לבנות לעצמו תכנית אימונים

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול להמשיך להתחזק בתכנית כמו ab או abc?
AB וכולי זו רק שיטת פיצול, זה לא אומר כלום לגבי התוכנית עצמה, כמו לומר שיש לך רכב אדום
אוקיי נביא את התוכנית

A חזה יד קדמית רגליים

בנץ פרס-4 -סט ראשון עם משקל שאני עושה איתו 15 חזרות סט שני ל10 חזרות- סט שלישי ורביעי -הולך למקסימום שאני יכול ל5-8 חזרות (כל פעם שאני מגיע נקי במשקל מסויים ל8 מעלה במשקל וחוזר ל5 חזרות עם החדש).
פרפר במכונה-3 סטים בסופר סט עם שכיבות סמיכה איטיות בירידה עד כשל.

יד קדמית-3 סטים בייספ קרלס בברבל , ועוד 2 סטים תרגילים מבחירה כל פעם משנה בין כמה או קרלס בישיבה או ספיידר קרלס.

רגליים-quad extension- שלושה סטים
סקוואט-4 סטים אותו סגנון של הבנץ פרס מבחינת חלוקה של הסטים.
לאנג׳ים 2 סטים

B. גב כתפיים ויד אחורית

גב - דדליפט 3 סטים אחד יחסית קל ו2-3 משקל מלא שלי ל5 חזרות
מתח 3 סטים עד כשל
Pull over

כתפיים- 3 סטים הרחקות לצדדים
2 סטים milatery press
3 סטים של face pulls

יד אחורית- פושדאון עם החבל 3 סטים
וסופרסט 2 סטים של barbell skullcrusher ומיד אחרי זה עובר לclose grip bench
זה הבעיה שלך.
למה בעיה,אני מאוד נמוך כולה מטר 67 ,אני לא גבוה בכלל אל תשכח,זה משקל טוב סהכ,אני במסה ועולה לאט לאט אבל למה אתה חושב שזה הסיבה?

AB וכולי זו רק שיטת פיצול, זה לא אומר כלום לגבי התוכנית עצמה, כמו לומר שיש לך רכב אדום

בשביל להתקדם בבנץ׳ פרס בשלב המתחיל (עוד פחות מ100 קילו) צריך תכנית התקדמות?

אי אפשר לעשות פשוט 2 בשבוע בתחילת אימון Push ארבעה סטים של 6-8 חזרות בrpe9?
אני אף פעם לא תכננתי התקדמות, לא חשבתי שנחוץ בהתחלה

פשוט תעבוד בתוכנית מסודרת. לעשות 15 חזרות ואז 10 חזרות ואז כשאתה מותש לנסות לשבור שיא כנראה לא יעבוד אלא אם כן אתה מאוד חלש. אתה רוצה לשבור שיאים ל5 חזרות אז תעבוד ספציפית עם סטים של 5 חזרות.

אם כבר שבועיים אתה תקוע על 75 ואתה 3 שבועות במסה והתחלת ישר מהpr שלך, במקרה הזה 70 קילו, יכול להיות שאולי פשוט היית צריך לעשות דילואד קטן לפני כדי לתת לך מרווח להתקדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית