אם לא הגעת ל100 בנץ תוך 6 חודשים מהיום שהתחלת להתאמן

היית צריך לבחור תחביב אחר, דיון מהנה.
1. תחביב צריך להיות מהנה, ההישגים לא רלוונטיים. אפשר להנות גם אם אתה ״גרוע״
2. מספר אבסולוטי הוא די חסר משמעות, כי עבור מתאמן במשקל 75 קילו שונה ממתאמן במשקל 90. וגם 80 קילו על 170 שונה מ 80 קילו על 185
3. 100 קילו לחיצה זה מעבר לסטנדרט למתאמן במשקל 80 קילו, אז זאת לא ״בושה״ לא להגיע לכך
https://strengthlevel.com/strength-standards/bench-press/kg

עם זאת אני מאוד מאמין באימונים מונחי מטרה/הישגים ואכן יש הרבה מאוד מתאמנים שמתאמנים חסרי תוחלת בלי שהם אפילו מסוגלים לדמיין לאיזה הישגים הם יכולים להגיע

התחלתי בנץ בינואר והיה הפסקות מהסיבות שכולנו יודעים

80×6 ו87.5 rm1, אבל אם אדוני אומר? עברתי לשחמט. (חייב לציין שהמטרה שלי זה בכל מקרה 100×5, אולי לא אצטרך לפרוש לשחמט אחרי הכל)

התחלתי בנץ בינואר והיה הפסקות מהסיבות שכולנו יודעים

80×6 ו87.5 rm1, אבל אם אדוני אומר? עברתי לשחמט. (חייב לציין שהמטרה שלי זה בכל מקרה 100×5, אולי לא אצטרך לפרוש לשחמט אחרי הכל)
80 ל 6 , דלעתי יש לך יותר לסינגל מ 87.5.

תפסיקו כבר לזיין את השכל עם העולם הצר שלכם שחדר כושר סובב רק סביב משקלי העבודה.
לא פלא שישראל כל כך גרועה בכל הענפים בספורט לעומת מדינות אחרות. אתם פשוט אנשים צרי אופק.
בחדר כושר צריך גם לעבוד על סבולת לב ריאה, כוח מתפרץ, סבלת שריר, מתיחות, גמישות ועוד הרבה דברים.
לא הכל סובב סביב SS ומאה ק"ג בנץ, סקוואט ודדליפט ו 7560 קלוריות שבאות מחלב ואוריאו.
דווקא מי שיעשה SS לא יגיע ל100 קילו בנצ'
תחביב אמור להיות כיף, לא בהכרח משהו שאתה טוב בו.
אני עדיין לא 100 בבנץ׳. מתאמן שנתיים, לא חושב שבחצי שנה האחרונה התאמנתי לא נכון.
אם אין לך חזרה אחת עם 100 קילו אחרי שנתיים אתה עושה משהו לא נכון
הבנץ' הוא מעט יותר בעייתי מהניסיון שלי ויש מתאמנים שיתקשו להתקדם בו מהר, לדעתי בעיקר כי הוא פחות תלוי בטכניקה כמו סקוואט ודדליפט ויותר תלוי בכמה מסת שריר ומשקל גוף יש עלייך, דברים שלוקח טיפה יותר זמן לבנות לחלק מסויים באוכלוסיה שמסרב לאכול.
שטויות שליפטרים אומרים לעצמם כי הם מתרכזים רק בפלג גוף תחתון ומתפלאים שהעליון לא מתפתח
לדוגמא יש לי מתאמן ששוקל סביב ה73 ק"ג עם סקוואט של 140 ל5×3 ודדליפט של 160 לחמש חזרות, בעוד הבנץ' שלו מדשדש באיזור ה82.5 קילו לשלשות. זאת אומרת, אין לי ספק שאם יתמיד יגיע ל100 בנץ' במוקדם או במאוחר אבל זה לא יקח לו חצי שנה.
יש לי הרגשה שמישהו עשה SS

זה כן נכון אבל אני יכול לשתף איתך פעולה ולהתכחש למציאות אם בא לך

להתקדם 80 קילו בבנץ׳ בשנתיים, מתוכם שנה שלמה על גרעון קלורי אגרסיבי, אולי יש לך גנטיקה של סופרמן - אבל לי אין. הייתי ביעוץ אישי והמסקנה הכי גדולה שקיבלתי היא - סבלנות. אתה עושה הכל נכון. המספרים שאתה שומע שזורקים פה בפורום שמתאמן מתחיל עולה מאימון לאימון כל הזמן וכו וכו וכו או שהם שקר, או שהם לא תקפים לגבי.

דווקא מי שיעשה SS לא יגיע ל100 קילו בנצ'

אם אין לך חזרה אחת עם 100 קילו אחרי שנתיים אתה עושה משהו לא נכון

שטויות שליפטרים אומרים לעצמם כי הם מתרכזים רק בפלג גוף תחתון ומתפלאים שהעליון לא מתפתח

יש לי הרגשה שמישהו עשה SS

הוא אכן עשה SS, עדיין עושה. הוא סביר להניח יסיים אותה עם סביב ה90 קג בנץ לשלשה ו60 פרס לשלשה גם כן. לא להיט, אבל גם לא רע לתוכנית ראשונה כשהוא שוקל 73 קג.

מצד שני, יש לי מתאמן ששוקל 82 וסיים SS עם סביב 110 לשלשות בנץ', ועוד אחד ששוקל 80 שסיים עם 102.5 אם אני לא טועה. בקיצור, אתה נהנה להגיד שSS לא טובה לפלג גוף עליון, אבל היא בסה"כ תוכנית ראשונה שלוקחת כמה חודשים במידה ויודעים איך לבצע אותה, ואז היא גם תביא אותך לבנץ' של בערך, לפי ממוצע שאני מעריך ממה שאני רואה, סביב 1.2-1.3 כפול משקל הגוף, ואז כמובן שצריך לשנות ליותר נפח כדי להמשיך להתקדם. השאלה, למה לעשות את זה לפני אם אפשר להתקדם עם פחות נפח?

להתקדם 80 קילו בבנץ׳ בשנתיים, מתוכם שנה שלמה על גרעון קלורי אגרסיבי, אולי יש לך גנטיקה של סופרמן - אבל לי אין. הייתי ביעוץ אישי והמסקנה הכי גדולה שקיבלתי היא - סבלנות. אתה עושה הכל נכון. המספרים שאתה שומע שזורקים פה בפורום שמתאמן מתחיל עולה מאימון לאימון כל הזמן וכו וכו וכו או שהם שקר, או שהם לא תקפים לגבי.

לא מבין למה אתה חושב שזה שקר. כאילו יש שקרנים אבל לקבור תראש בחול ולהעמיד פנים שאנשים לא מרימים כבד כי אני לא יכול לא אומר כלום.

אבל בסופו של יום מבין מה אתה אומר וקצה אם אתה מסופק מהתוצאות שלך הכל טוב ויפה. לא כולם מתאמנים כדי לקחת תחרות בIPF או כדי להרים כבד. אני מכיר אנשים שמסרבים להרים מעל 80 קילו כי זה מסוכן לדעתם.

אגב. אני לא מנסה להיות שלילי אבל מציע לך לא לקבל את התשובה הזו של סבלנות אפילו אם זה מיעוץ אישי. יש המון מה לעשות כדי ליצור התקדמות, אבל להעמיד פנים שזה רק עניין של זמן זה מטומטם לדעתי. זה נכון חלקית, זה תכנון נכון לאורך זמן - אבל אם משהו לא עובד הוא ימשיך לא לעבוד לעוד חודש חודשיים ושנה.

לא מבין למה אתה חושב שזה שקר. כאילו יש שקרנים אבל לקבור תראש בחול ולהעמיד פנים שאנשים לא מרימים כבד כי אני לא יכול לא אומר כלום.

אבל בסופו של יום מבין מה אתה אומר וקצה אם אתה מסופק מהתוצאות שלך הכל טוב ויפה. לא כולם מתאמנים כדי לקחת תחרות בIPF או כדי להרים כבד. אני מכיר אנשים שמסרבים להרים מעל 80 קילו כי זה מסוכן לדעתם.

אגב. אני לא מנסה להיות שלילי אבל מציע לך לא לקבל את התשובה הזו של סבלנות אפילו אם זה מיעוץ אישי. יש המון מה לעשות כדי ליצור התקדמות, אבל להעמיד פנים שזה רק עניין של זמן זה מטומטם לדעתי. זה נכון חלקית, זה תכנון נכון לאורך זמן - אבל אם משהו לא עובד הוא ימשיך לא לעבוד לעוד חודש חודשיים ושנה.

התקדמתי יותר מ65 קילו בבנץ׳ בשנתיים. בלי להעלות גרם משקל גוף מתחילת התהליך.
לא נראלי אני מדמיין, אלא אתם. אתם מדמיינים שכל מתאמן מתחיל גדל כמו סופרמן

לא נראלי אני מדמיין, אלא אתם. אתם מדמיינים שכל מתאמן מתחיל גדל כמו סופרמן

קודם כל כל הכבוד.

לא כל מתאמן מתקדם כמו המתאמן הבא, ולא כולם פריקים גנטים. אבל על פי עקרון התמורה הפוחתת אין סיבה שפתאום תתקע אחרי שנתיים בלי שום התקדמות.

אני רק ממליץ לך בחום לצאת מהגישה הזו של להאשים גורמים כמו גנטיקה בזה שנתקעה באימונים שלך, ושכולם באינטרנט סתם מזייפים הרמות.

אולי התכנון שלך לא טוב, אולי התזונה לא טובה כמו שאתה חושב. התאוששות וכו וכו'.

אולי, אולי לא.

אבל שוב, אם טוב לך באימונים שלך ועם הקצב התקדמות שלך הכל מעולה. לא צריך להשוואת את עצמך לאף אחד או לקחת את הדעה של אף אחד ללב אם אתה לא רוצה.

האבסורד שתמצא בחדרי כושר, הרבה עם בנץ׳ 80 וסקווט 60 לרבע תנועה כי הם פוחדים על הגב / ברכיים / יש להם רגליים מספיק גדולות וכדומה

האבסורד שתמצא בחדרי כושר, הרבה עם בנץ׳ 80 וסקווט 60 לרבע תנועה כי הם פוחדים על הגב / ברכיים / יש להם רגליים מספיק גדולות וכדומה
אם הם מרוצים שיהיה להם בכיף. אי אפשר ללמד כל אחד בחדר כושר שאין לגוף מגבלת משקל קבוע שממנה פציעות. או שעומס הוא דבר יחסי...

או שיש יותר לאימונים מאשר להגיע לחדר כושר... וכו וכוכו

אפשר לחפש תירוצים או לקבל את העובדה שמדובר ב100 קילו בנצ' ולא 450 קילו דדליפט
הוא אכן עשה SS, עדיין עושה. הוא סביר להניח יסיים אותה עם סביב ה90 קג בנץ לשלשה ו60 פרס לשלשה גם כן. לא להיט, אבל גם לא רע לתוכנית ראשונה כשהוא שוקל 73 קג.
מפתיע שצדקתי אה?
אז מצאת כמה שעשו SS והגיעו למשקל נורמלי
אני בספק מאוד גדול שהוא לא התאמנו לפני והם מתאמנים חדשים לגמרה כמו אדון יונתן פה

השאלה, למה לעשות את זה לפני אם אפשר להתקדם עם פחות נפח?
לפתח גוף כמובן
זה לא משנה עדיין שנתיים זה מספיק זמן להגיע ל100קילו לחזרה אחת

אז אתה מסרב לקבל את העובדה שאפשר להתקדם בבנץ ובפרס על נפח נמוך לפני שמוסיפים עוד נפח בלי להיות עילוי גנטי או מתאמן עם ניסיון קודם. סבבה מבחינתי. אני אמשיך לעשות את מה שאני יודע בסוף.

אני אמשיך לעשות את מה שאני יודע בסוף.
תפסיק להטעות אנשים, ולהתכחש למציאות, תשכיל לעשות אם תתאפס על עצמך...
נ.ב. כנראה כל המתאמנים שלך שהצליחו מתעלמים מהתכניות שלך ועשים פיצולים...הא וכנראה המתאמנים של ריפטו, ושל עוד הרבה חיים בסרט שחושבים שהם יודעים מה הם עושים, כגון צאד ווסלי סמית, וונדלר

אז אתה מסרב לקבל את העובדה שאפשר להתקדם בבנץ ובפרס על נפח נמוך לפני שמוסיפים עוד נפח בלי להיות עילוי גנטי או מתאמן עם ניסיון קודם. סבבה מבחינתי. אני אמשיך לעשות את מה שאני יודע בסוף.
יש נפח נמוך ויש לעשות 4.5 סטים בשבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית