הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ספירת זרע נמוכה

• פותח/ת השרשור Halabi
  • פורסם בתאריך

Halabi

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
היי מה קורה אני חדש פה רציתי לשאול כמה שאלות
אני בן 22 לפני כשנתיים השתמשתיי באנאבר וטסט במשך חצי שנה,לקחתי איקקלומין שסיימתי,והרגשתי משהו מוזר בזרע הלכתי עשיתי בדיקה היתה לי ספירת זרע נומכה ובבדיקת דם גם הטסט תקין ,וכבר על אותו מצב 9 חודשים,מה אפשר לעשות ?
אפשר לקחת פרגניל או איקקלומין או שאפשר לשלב

נערך לאחרונה:
תן לי להבין נכון, היית על סייקל חצי שנה, לא לקחת hcg לא כלום, דילגת על pct ופשוט לקחת קצת כלומיד כי התכווצו הביצים ועכשיו אתה שואל איך 'מתקנים'?

• פותח/ת השרשור
תן לי להבין נכון, היית על סייקל חצי שנה, לא לקחת hcg לא כלום, דילגת על pct ופשוט לקחת קצת כלומיד כי התכווצו הביצים ועכשיו אתה שואל איך 'מתקנים'?
במהלך החצי שנה לא היתה לי שום בעיה,אחריי 10 כדורים של כלומיד התחלתי להרגיש ירידה בספירת הזרע

במהלך החצי שנה לא היתה לי שום בעיה,אחריי 10 כדורים של כלומיד התחלתי להרגיש ירידה בספירת הזרע

חצי שנה חומרים ואז דילגת על pct לגמרי, 10 כדורי כלומיד, וסיימת את הסיפור?

הייתי מריץ פרוטוקול pct מלא עכשיו בלאסט hcg ו טמוקסיפן לפי הספר אבל זה מסוכן או אולי לא אחראי מצדי להציע כי זה להגיד לך לגעת בחומרים לכאורה, לא יודע מה חוקי הפורום במקרה הדה

בכל מקרה לכל הפחות מביא טריבולוס ואשוואגנדה מiherb ומריץ אותם במינונים גבוהים לחודשיים ומקווה שזה ישפר את איכות הזרע כמו שאומרים

ותעשה בדיקות דם פרופיל הורמונלי מה שיש בנעוצים כדי לראות איפה אתה עומד למקרה שהאנדו יצטרך להיכנס לתמונה שיהיה לך נ.צ

• פותח/ת השרשור
אז דילגת על pct לגמרי, 10 כדורי כלומיד, וסיימת את הסיפור?

הייתי מריץ פרוטוקול pct מלא עכשיו בלאסט hcg ו טמוקסיפן לפי הספר

או לכל הפחות מביא טריבולוס ואשוואגנדה מiherb ומריץ אותם במינונים גבוהים לחודשיים ומקווה שזה ישפר את איכות הזרע כמו שאומרים
כן זה מה שעשיתיי כבר חודשיים אני לוקח אשווגנדה וטריבלוס ומאקה ביחד ,אבל זה לא עוזר,בגלל זה שאלתי אם אקח פרגניל או איקקלומין ,האם יחמיר את המצב או שיעזור

טריבולוס ואשוואגנדה

טריבולוס לא מגביר/מאיץ טסטוסטרון, משווקים אותו ככזה פשוט ברמאות. במקרה הטוב יכול לעזור קצת לחשק המיני, חוץ מזה הוא תוסף לא יעיל בכלל.
אשוואגנדה מקושר לבעיות פוריות ולזרע, שעל זה עוד יש מחלוקות כי המחקר מוגבל.
בין היתר הוא מקושר לבעיות זקפה ואין לזה שום עדויות תומכות. חוץ מזה יש לו עוד הרבה השפעות בריאותיות טובות אחרות שלא רלוונטיות לאיכות הזרע

אשוואגנדה מקושר לבעיות פוריות ולזרע
זה המקרה פה אח, לפחות לפי מה שהוא כתב כאן אלא אם כן הוא יביא בדיקות דם שנוכל לחשוב אחרת

אגב הצעתי שייקח את הדברים האלה במינונים 'מוגזמים' כי במינונים רגילים הם בטוח לא כ"כ שווים משהו
כן זה מה שעשיתיי כבר חודשיים אני לוקח אשווגנדה וטריבלוס ומאקה ביחד
אני מתחיל לחשוד שאתה טרול, חצי שנה על חומרים, 10 ימים על כלומיד ואתה מאשים את ה כלומיד.. Wtf??

בכל מקרה אם אתה בעניין תסתכל על משהו בשם tongkat Ali שמעתי עליו דברים טובים

ותעשה בדיקות דם בהקדם ותקבע תור לאנדו, לוקח מלא זמן עד שיש תור

ועל הדרך תתארגן על טמוקסיפן וhcg
אם לא תשתמש אז תביא למישהו אחר

ותחליף מאמן/דילר ורצוי שעה אחת קודם

• פותח/ת השרשור
לא אחי אני לא מאשים את הכלומיד,אני מבין שהיה פה זלזול של המאמן,ועשיתי בדיקת דם הכל היה תקין ביררתי והלכתי לבדיקות,מה שהם אמרו שתן לזמן לעשות את שלו,
להתחיל טמוקסיפן ופרגניל
או שעדיף אייקלומין במקום טמוקסיפן ?

להתחיל טמוקסיפן ופרגניל
לא עושים אותם ביחד, יש פרוטוקול מסודר, תקרא על זה קצת ואל תקשיב למאמנים למינהם, זה דילרים שרוצים לעשות קופה על חשבון הבורות שלך, אפשר להגיד שאולי יצאת מזה בזול, לבנתיים שים לך hcg ו טמוקסיפן שיהיה בצד ורוץ לעשות בדיקות דם לפי מה שיש בנעוצים

• פותח/ת השרשור
לא עושים אותם ביחד, יש פרוטוקול מסודר, תקרא על זה קצת ואל תקשיב למאמנים למינהם, זה דילרים שרוצים לעשות קופה על חשבון הבורות שלך, אפשר להגיד שאולי יצאת מזה בזול, לבנתיים שים לך hcg ו טמוקסיפן שיהיה בצד ורוץ לעשות בדיקות דם לפי מה שיש בנעוצים

לפי בדיקות הדם הכל אצלי תקין
וגם בבדיקת הזרע הכל תקין
רק הספירה קטנה

לפי בדיקות הדם הכל אצלי תקין
וגם בבדיקת הזרע הכל תקין
רק הספירה קטנה
שתף בדיקות דם ואם הכל תקין כנראה שצריך רק זמן או קצת hcg שיתבשל לו זרע חדש, בכל מקרה שתף את הבדיקות דם שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית