הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יחס עלייה במסת השריר

• פותח/ת השרשור Mejor
  • פורסם בתאריך

Mejor

משתמש מתחיל
76
20
נק' מוניטין:
27
76
20
אז ככה.
אני קורא די באדיקות את המאמרים של קילוגרם לגבי העלאה במסה וכושר בכללי, ואני ממש תופס מהם, בעיקר בגלל ציטוט המחקרים בביליוגרפיה.
עכשיו קראתי שני מאמרים ושניהם קצת סתרו אחד את השנייה..? צריך את עזרתכם לפרש את זה.

מצד אחד יש את המאמר הראשון, שטוען שעלייה אופטימלית במסה היא ביחס של 2:1 לטובת השריר, ואילו המאמר השני אומר שבד"כ העלייה תהיה 3:1 או 4:1 לטובת השריר.
מחשבות? לא ממש יודע מה הנכון. במיוחד שהם כתבו שבד"כ העלייה היא 3:1 לא שעל חומרים או משהו.

תודה בכל מקרה על העזרה! (ועל המאמרים בכללי, לכל הצוות)

נ. ב. מותר לתייג את המנהלים או שהם יתעצבנו מזה?

קבצים מצורפים

• IMG_20201108_111907.jpg
    IMG_20201108_111907.jpg
    KB 53.6 · צפיות: 43
  • IMG_20201108_111804.jpg
    IMG_20201108_111804.jpg
    KB 51.6 · צפיות: 39
נערך לאחרונה:
זו אוננות מנטלית מטורפת כל אחד עולה בקצב שונה, יש גברים שירוויחו פי 4 יותר מסת שריר מגבר אחר שעשה הכל לפי הספר בזמן שהם טחנו שניצל וצ'יפס לארוחת צהריים ואני לא מגזים כאן. היחס האידיאלי זה היחס שמאפשר לך לעלות הכי הרבה בלי שאתה *אתה* שם לב שאתה עולה באחוזי שומן בצורה ניכרת, זה היחס האידיאלי. יש גברים שעלו הכל נקי ומעולם לא הצטרכו חיטוב, וגברים אחרים שעלו אותו משקל וגם עשו את כל השיט לפי הספר או יותר טוב מאלו שציינתי, אבל עלו באחוזי שומן בצורה ניכרת.

קוראים לזה גנטיקה, זה היחס האידיאלי שלך. עלייה אופטימלית באמת תהיה לעלות אך ורק בשריר בקצב מהיר ולעלות ב0 שומן.
ככה שאל תשבור את הראש על כל המאמרים / מחקרים וכל שיט הזה שאני אישית לפחות מצטער שבזבזתי עליו את הזמן.
רוצה טיפ? האנשים האסתטיים במכון שלך (לפחות חלק נכבד מהם) לא ישבו וקראו על היחס האידיאלי ומאמרים בקילוגרם. אופססססס! המאמר הזה סותר את המאמר הקודם במילימטר רבוע, איך זה הגיוני!

הם פשוט התמידו והכניסו מספיק חלבון, בלי זיוני מוח מיותרים. אני בטוח שאני יכול לשבת ולסתור הרבה אנשים גדולים / אסתטים במכון
אבל נחש מה, כן. זה לא מוסיף עליך מסת שריר או כוח. בקיצור, פשוט תבין את התמונה הכללית ואל תאונן מנטלית על זה.

אני מדבר כאן על בילדינג. יש לי דעה מעט שונה על פאוורליפטינג בנושא הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית