צפי פתיחת חדרי כושר - סגר שני

אנחנו נסבול מעלייה במחירים אין כאן שאלה.
ממש לא!
ביגוד יורידו מחירים כדי להיפטר מסחורת חורף
חדרי כושר יורידו מחירים כדי להביא את האנשים,בגלל שחלק קנו ציוד לבית וכבר יתרגלו

ממש לא!

לא הבנת, לא יהיו אלטרנטיבות למשווקים הגדולים
אם נגיד הלכת לחנות קטנה בעיר בשביל לקנות צעצוע לילד, אז אין את החנות הזאת יותר, אתה צריך לנסוע לטויסארערס
(הבעיה היא לא הנסיעה, יותר זה שעכשיו יש פחות תחרות)

חרטא. הם יודעים טוב מאוד שאנשים ירוצו למכונים כמו כלבים עם הלשון בחוץ, איזה ציוד רוב האנשים קנו? מתח מסכן למשקוף? חח..
אנשים שבאמת התקמבנו הם מאוד מאוד מעטים, חדרי הכושר ספגו מכה קשה ובנוסף התחרות הצטמצמה, הם כנראה יתחילו עם המחירים
הרגילים (כי בכל מקרה הם לא יכולים לעלות מחירים כשיש כבר הסכמים של חצי שנה ויותר) ואז הם יעלו את המחירים.

להוריד את המחירים? חלום בלהות. אולי טריק שיווקי הזוי שיעלם תוך חודש להביא את אלו שמפחדים עדיין.

ברור שלא אבל תחשוב רגע מה זה אומר לגבי עתיד התחום בארץ , הם כמה שהם היו קטנים הם עדיין סיפקו לנו תחרות עם החברות הגדולות , מה שאומר שאנחנו כנראה גם נסבול מהעלאה של מחירים לאחר כול החרא הזה (לצערי הרב , מקווה שזה לא יקרה)
כמו בכל תחום חיים אחר במדינה שלנו.
ככה זה כשהמדינה העשירה, המיסים יקרים והאזרח נדפק.

ממש לא!
זה נכון לגבי חברות גדולות עם גב כלכלי.
כל השאר הקטנות - לא יחזיקו מעמד כל עוד מכשלת ישראל נשארת באותה מדיניות.
אז תגיד שיש לך בעיה עם הממשלה, אל תאשים את הקורונה
לא ניסיתי להסתיר את זה לרגע. הקורונה רק מחזקת את מכשלת את ישראל ולא כי היא קטלנית כפי שעושים ממנה.

ממש לא!
מה שאתה אומר אולי היה נכון אם המדינה הייתה מחלקת את העוגה בצורה שווה, אבל היא לא.
ותאמין לי חדרי הכושר מרווחים את הכסף האמיתי שלהם מאלו שלא באמת באים להתאמן

לא ניסיתי להסתיר את זה לרגע. הקורונה רק מחזקת את מכשלת את ישראל ולא כי היא קטלנית כפי שעושים ממנה.

הקורונה אמיתית והחשש אמיתי. המגפה פשוט גרמה לכל החרא לצוף במערומיו

דרך אגב, תגיד תודה לקורונה - זה בערך הסיכוי היחיד שהממשלה או ההתנהלות שלה תשתנה בעת הזאת. אחרת מי שאתה לא רוצה שיהיה ראש ממשלה היה ממשיך להיות עוד להמון זמן. ראה מה שקרה עם טראמפ.

הקורונה אמיתית והחשש אמיתי. המגפה פשוט גרמה לכל החרא לצוף במערומיו
חזרנו לאותה נקודה.
ושוב אני אשאל - מה החשש שלך מוירוס מוריד תמותה שנתית?

הדבר היחידי שצריך להדאיג אותך הוא השלכותיו הקשות בכל תחומי החיים.
ובמיוחד בדרך בה מחסלים את הפרטיות שלך במסווה של מגפה מומצאת(לא מכחיש את הוירוס).
מבחינת רפואה, סטטיסטית ומספרית - הוא מעט יותר נורא משפעת.

דרך אגב, תגיד תודה לקורונה - זה בערך הסיכוי היחיד שהממשלה או ההתנהלות שלה תשתנה בעת הזאת. אחרת מי שאתה לא רוצה שיהיה ראש ממשלה היה ממשיך להיות עוד להמון זמן. ראה מה שקרה עם טראמפ.
אני שומע את הניגון הזה כבר כמה שנים ממגוון סיבות ואין שינוי. הבעיה היא המצביעים.

מצטער לומר.

חזרנו לאותה נקודה.
ושוב אני אשאל - מה החשש שלך מוירוס מוריד תמותה שנתית?

הדבר היחידי שצריך להדאיג אותך הוא השלכותיו הקשות בכל תחומי החיים.
ובמיוחד בדרך בה מחסלים את הפרטיות שלך במסווה של מגפה מומצאת(לא מכחיש את הוירוס).
מבחינת רפואה, סטטיסטית ומספרית - הוא מעט יותר נורא משפעת.

אני לא אכנס איתך לסטטיסטיקה, לרפואה ומספרים. כל מה שאגיד לא יעזור לך. יש כל כך הרבה משתנים שאתה אפילו לא לוקח בחשבון. אתה נעול בדעתך. רק תהיה אחראי, תשים מסכה ואל תסכן את אלה שהקורונה באמת מסוכנת להם. לא מגיע להם בגלל הקונספירציות שלך. שמור אותן בבית.

אני לא אכנס איתך לסטטיסטיקה, לרפואה ומספרים. כל מה שאגיד לא יעזור לך. יש כל כך הרבה משתנים שאתה אפילו לא לוקח בחשבון. אתה נעול בדעתך. רק תהיה אחראי, תשים מסכה ואל תסכן את אלה שהקורונה באמת מסוכנת להם. לא מגיע להם בגלל הקונספירציות שלך. שמור אותן בבית.

אתה בקבוצת סיכון אחי?

בוא נגיד ככה
מעכשיו אנחנו הצרכנים צריכים לעמוד על שלנו
*בלי דמי ביטול
*בלי מסלולים
*עם סעיף ביטול קורונה
הכסף והמילה ביד שלנו

טוב אחי. אל תשכח להיות כבש ממושמע ולפחד כל היום.
יש לך רישיון? אני מקווה שירדת מהכביש. אתה מסכן אנשים על אופנוע, אופנעיים והולכי רגל.
אתה לא מוסרי אחי.

טוב אחי. אל תשכח להיות כבש ממושמע ולפחד כל היום.
יש לך רישיון? אני מקווה שירדת מהכביש. אתה מסכן אנשים על אופנוע, אופנעיים והולכי רגל.
אתה לא מוסרי אחי.

גם את הטיעון הזה שמענו הרבה פעמים. מגוחך ביותר ואפילו לא בר השוואה.
טיעון תואם: אל תהיה כבש ממושמע, תן 150 קמ״ש בתוך העיר. גם ככה אנשים מתים מתאונות דרכים.

עכשיו זה כבר נשמע ממש מפגר, אה? 😃
פשוט שים מסכה, אל תהיה ילד מרדן על חשבון הבריאות שלנו

גם את הטיעון הזה שמענו הרבה פעמים. מגוחך ביותר ואפילו לא בר השוואה.
טיעון תואם: אל תהיה כבש ממושמע, תן 150 קמ״ש בתוך העיר. גם ככה אנשים מתים מתאונות דרכים.

עכשיו זה כבר נשמע ממש מפגר, אה? 😃
פשוט שים מסכה, אל תהיה ילד מרדן על חשבון הבריאות שלנו
אתה יודע שביום ממוצע עוברים בגוף שלך מאות וירוסים שאתה לא יודע על קיומם?
יש לך תיעוד שלך עם מסכה בחורף בעידן פוסט קורונה?
או שהיית ילד מרדן שמסכן את הבריאות של כולנו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית