ממש לא!אנחנו נסבול מעלייה במחירים אין כאן שאלה.
ביגוד יורידו מחירים כדי להיפטר מסחורת חורף
חדרי כושר יורידו מחירים כדי להביא את האנשים,בגלל שחלק קנו ציוד לבית וכבר יתרגלו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממש לא!אנחנו נסבול מעלייה במחירים אין כאן שאלה.
ממש לא!
כמו בכל תחום חיים אחר במדינה שלנו.ברור שלא אבל תחשוב רגע מה זה אומר לגבי עתיד התחום בארץ , הם כמה שהם היו קטנים הם עדיין סיפקו לנו תחרות עם החברות הגדולות , מה שאומר שאנחנו כנראה גם נסבול מהעלאה של מחירים לאחר כול החרא הזה (לצערי הרב , מקווה שזה לא יקרה)
כמו בכל תחום חיים אחר במדינה שלנו.
ככה זה כשהמדינה העשירה, המיסים יקרים והאזרח נדפק.
זה נכון לגבי חברות גדולות עם גב כלכלי.ממש לא!
לא ניסיתי להסתיר את זה לרגע. הקורונה רק מחזקת את מכשלת את ישראל ולא כי היא קטלנית כפי שעושים ממנה.אז תגיד שיש לך בעיה עם הממשלה, אל תאשים את הקורונה
מה שאתה אומר אולי היה נכון אם המדינה הייתה מחלקת את העוגה בצורה שווה, אבל היא לא.ממש לא!
לא ניסיתי להסתיר את זה לרגע. הקורונה רק מחזקת את מכשלת את ישראל ולא כי היא קטלנית כפי שעושים ממנה.
לא ניסיתי להסתיר את זה לרגע. הקורונה רק מחזקת את מכשלת את ישראל ולא כי היא קטלנית כפי שעושים ממנה.
חזרנו לאותה נקודה.הקורונה אמיתית והחשש אמיתי. המגפה פשוט גרמה לכל החרא לצוף במערומיו
מה החשש שלך מוירוס מוריד תמותה שנתית?
אני שומע את הניגון הזה כבר כמה שנים ממגוון סיבות ואין שינוי. הבעיה היא המצביעים.דרך אגב, תגיד תודה לקורונה - זה בערך הסיכוי היחיד שהממשלה או ההתנהלות שלה תשתנה בעת הזאת. אחרת מי שאתה לא רוצה שיהיה ראש ממשלה היה ממשיך להיות עוד להמון זמן. ראה מה שקרה עם טראמפ.
חזרנו לאותה נקודה.
ושוב אני אשאל - מה החשש שלך מוירוס מוריד תמותה שנתית?
הדבר היחידי שצריך להדאיג אותך הוא השלכותיו הקשות בכל תחומי החיים.
ובמיוחד בדרך בה מחסלים את הפרטיות שלך במסווה של מגפה מומצאת(לא מכחיש את הוירוס).
מבחינת רפואה, סטטיסטית ומספרית - הוא מעט יותר נורא משפעת.
אני לא אכנס איתך לסטטיסטיקה, לרפואה ומספרים. כל מה שאגיד לא יעזור לך. יש כל כך הרבה משתנים שאתה אפילו לא לוקח בחשבון. אתה נעול בדעתך. רק תהיה אחראי, תשים מסכה ואל תסכן את אלה שהקורונה באמת מסוכנת להם. לא מגיע להם בגלל הקונספירציות שלך. שמור אותן בבית.
חפש בנתוני משרד הבריאות והלמס.אתה יכול לפרסם נתונים שהתמותה השנתית ירדה לעומת שנים קודמות? (לא בקטע עוקצני) אני רוצה לראות.
אתה בקבוצת סיכון אחי?
צריך להיות בקבוצת סיכון בשביל לחשוב לטובת אלו שכן?
טוב אחי. אל תשכח להיות כבש ממושמע ולפחד כל היום.אני לא אכנס איתך לסטטיסטיקה, לרפואה ומספרים. כל מה שאגיד לא יעזור לך. יש כל כך הרבה משתנים שאתה אפילו לא לוקח בחשבון. אתה נעול בדעתך. רק תהיה אחראי, תשים מסכה ואל תסכן את אלה שהקורונה באמת מסוכנת להם. לא מגיע להם בגלל הקונספירציות שלך. שמור אותן בבית.
טוב אחי. אל תשכח להיות כבש ממושמע ולפחד כל היום.
יש לך רישיון? אני מקווה שירדת מהכביש. אתה מסכן אנשים על אופנוע, אופנעיים והולכי רגל.
אתה לא מוסרי אחי.
אתה יודע שביום ממוצע עוברים בגוף שלך מאות וירוסים שאתה לא יודע על קיומם?גם את הטיעון הזה שמענו הרבה פעמים. מגוחך ביותר ואפילו לא בר השוואה.
טיעון תואם: אל תהיה כבש ממושמע, תן 150 קמ״ש בתוך העיר. גם ככה אנשים מתים מתאונות דרכים.
עכשיו זה כבר נשמע ממש מפגר, אה? 😃
פשוט שים מסכה, אל תהיה ילד מרדן על חשבון הבריאות שלנו