הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עליות כוח- מה לתרגל/לאמן כדיי להצליח?

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
אני עושה מתח לפחות 6-7 חזרות עם 20 קילו עליי (12 חזרות ללא משקל), עושה מקבילים 12 חזרות עם 25 קילו עליי אבל עדיין לא מצליח אפילו עליית כוח אחת, מה אני אמור לתרגל ומה אני אמור לחזק ?

@MikeRozner , לך יש הצעות פרקטיות במקרים כאלה, אשמח לשמוע.

הדרך הכי טובה להסביר:
fgsg.jpg

הבנתי,
ממליץ לעבור לאחיזה כזו גם שאני עושה רק מתח?

• פותח/ת השרשור
להשתמש יותר בfalse grip
ממה שקראתי זה המפתח להצליח עליות כוח (בהנחה שיש למתאמן מספיק כוח ), אתחיל לתרגל את זה כי הבנתי שבהתחלה זה ממש לא נוח ואפילו קצת כואב עד שמתרגלים (כפי שחוויתי לפני שנים רבות בפרונט סקוואט 😃 )

אני עושה מתח לפחות 6-7 חזרות עם 20 קילו עליי (12 חזרות ללא משקל), עושה מקבילים 12 חזרות עם 25 קילו עליי אבל עדיין לא מצליח אפילו עליית כוח אחת, מה אני אמור לתרגל ומה אני אמור לחזק ?

@MikeRozner , לך יש הצעות פרקטיות במקרים כאלה, אשמח לשמוע.
אפשר לתרגל חזרות Top To Bottom, אפשר לתרגל עם גומיה, אפשר לתרגל קיפ ולהתחיל משם. חפש Bar Muscleup Progression ביו טיוב, יש כל מיני אפשרויות.
אם כוח הוא לא הבעיה שלך - אתה כנראה לא מבין את המסלול של התנועה ושם הייתי משקיע את עיקר המאמץ.

עליות מתח מתפרצות למשל זה אחלה דרך לשפר מאסלאפ למי שכבר מבין את המסלול אבל זה לא המצב...

לי עזר לחשוב על לעשות "פול אובר" בשלב של המתח ולא לחשוב על מתח רגיל, ככה אתה מביא את הגוף יותר רחוק מהמוט ויותר קל להכנס למקבילים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית