הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הידיים לא גדלות הגוף כן

shoshoavi

משתמש פעיל
853
107
נק' מוניטין:
797
853
107
כבר חודשיים + לא גדלות לי הידיים בכלל, כלום, לא במשקלים ולא בגודל הפיזי
וכל שאר שרירי הגוף דווקא כן גדלים נחמד.
למה?

• פותח/ת השרשור
כן אבל אני אומר פה שמאז החודשיים האלה אפילו החודש השלישי
לא הייתה גדילה בכלל בידיים כלום אפילו לא במשקלים.
דבר זה יתכן?

• פותח/ת השרשור
היו לי מלא תוכניות
עכשיו אני על 4 סטים לשריר הקדמי אחרי 8 סטים לגב
שזה כפיפת מרפקים(אחיזה צרה) במוט W על ספה שבאה בירידה, נראלי קוראים לזה FREE CHAIRE משהו כזה
ולפעמים כשבא לי לגוון אני עושה כפיפת מרפקים בעמידה אחיזה רחבה
ותמיד אני מרגיש שהבייספס התפוצץ בסוף כל אימון
בידיים האחוריות אני עושה
8 סטים לחזה
3 סטים לכתף
3 סטים ליד אחורית
ביד האחורית אני עושה לחיצה צרפתית

היו לי מלא תוכניות
עכשיו אני על 4 סטים לשריר הקדמי אחרי 8 סטים לגב
שזה כפיפת מרפקים(אחיזה צרה) במוט W על ספה שבאה בירידה, נראלי קוראים לזה FREE CHAIRE משהו כזה
ולפעמים כשבא לי לגוון אני עושה כפיפת מרפקים בעמידה אחיזה רחבה
ותמיד אני מרגיש שהבייספס התפוצץ בסוף כל אימון
בידיים האחוריות אני עושה
8 סטים לחזה
3 סטים לכתף
3 סטים ליד אחורית
ביד האחורית אני עושה לחיצה צרפתית
אתה עובד בAB ?
תנסה לשחק עם החזרות, תראה מה עובד עליך יותר טוב, ותחליף ללחיצה צרה

מה שעובד בחודש האחרון בשבילי, זה לזרוק את הכללים, כי 6 סטים של עבודה נקיה לא עשו את זה בשבילי עכשיו. הכיוון: להעלות נפח אימון ועצימות.
שיניתי תכנית כך שהזרועות יקבלו אימון כל יומיים-שלשה: או במסגרת אימון הגב, או בנפרד.
תרגיל ראשון יהיה במשקל של 6 חזרות, ואני עושה איתו 9-10, כשהחזרות הנוספות הם עם cheat הולך וגובר, עד שבחזרה האחרונה אני ממש מניף את המשקל עם הגוף, ורק מתנגד לנפילה שלו, אבל בכל מקרה שומר על שריר מתוח לכל אורך הסט. קצב ביצוע מהיר (תנועה מהירה בעליה, קצת איטית יותר בירידה).
אלה שרירים מקבוצת ה"קטנים", אז אפשר להתפרע עם סט מורכב בלי שכל הגוף נכנס להלם קרב: 2 או 3 תרגילים, אחד אחרי השני בלי הפסקה; . 4-5 סטים כאלה לbiceps או tri, והעסק מותש למדי.

מאפשר לעשות סט ארוך עם משקל כבד. אין לי ספק שמשה עכשיו יפיל עלי ערימות של הוכחות מדעיות שזה מיותר, אבל כשהדברים לא זזים, אז ניסיתי משהו אחר, וזה מצליח. אני בספק אם מדדו דבר כזה..😵‍💫🥊

נערך לאחרונה:
מאפשר לעשות סט ארוך עם משקל כבד. אין לי ספק שמשה עכשיו יפיל עלי ערימות של הוכחות מדעיות שזה מיותר, אבל כשהדברים לא זזים, אז ניסיתי משהו אחר, וזה מצליח. אני בספק אם מדדו דבר כזה..😵‍💫🥊
אף אחד לא אמר שציטינג לא יעיל לפיתוח מסת שריר או לפיתוח כוח. תלוי איזה ציטינג ועד כמה משתמשים בו ,לפעמים הוא עוזר ולפעמים לא, כמו כל כלי בתחום יש לו את המקום שלו.

הבעייה שבתרגילים מסוימים ציטינג מעלה את הסיכון להפצע או גורם לאדם לא לעבוד על שריר המטרה, מכאן רוב האנטגוניזם שיש בשטח.

לפעמים זה אפילו מתחייב במידה מסוימת להעזר בשרירים נוספים, זה יכול לגרום לשריר לגייס יותר סיבים, עד כמה שזה נשמע מוזר...

אף אחד לא אמר שציטינג לא יעיל לפיתוח מסת שריר או לפיתוח כוח. תלוי איזה ציטינג ועד כמה משתמשים בו ,לפעמים הוא עוזר ולפעמים לא, כמו כל כלי בתחום יש לו את המקום שלו.

הבעייה שבתרגילים מסוימים ציטינג מעלה את הסיכון להפצע או גורם לאדם לא לעבוד על שריר המטרה, מכאן רוב האנטגוניזם שיש בשטח.

לפעמים זה אפילו מתחייב במידה מסוימת להעזר בשרירים נוספים, זה יכול לגרום לשריר לגייס יותר סיבים, עד כמה שזה נשמע מוזר...

ברור; לא אעשה ציט בsquats:suicide:
וגם כאן, החזרות הראשונות נעשות נקי, כדי להפיק את מירב התועלת. זה לא "רשיון לעבודה רשלנית". חזרת הציט הראשונה היא עם ציט מינימאלי, וזה הולך ומתגבר עד לאחרונה.

את הרב-סט אני עושה בלי ציט, כי אחרי שתרגיל אחד נגמר, מגיע התרגיל הבא..👉👌

• פותח/ת השרשור
מה שעובד בחודש האחרון בשבילי, זה לזרוק את הכללים, כי 6 סטים של עבודה נקיה לא עשו את זה בשבילי עכשיו. הכיוון: להעלות נפח אימון ועצימות.
שיניתי תכנית כך שהזרועות יקבלו אימון כל יומיים-שלשה: או במסגרת אימון הגב, או בנפרד.
תרגיל ראשון יהיה במשקל של 6 חזרות, ואני עושה איתו 9-10, כשהחזרות הנוספות הם עם cheat הולך וגובר, עד שבחזרה האחרונה אני ממש מניף את המשקל עם הגוף, ורק מתנגד לנפילה שלו, אבל בכל מקרה שומר על שריר מתוח לכל אורך הסט. קצב ביצוע מהיר (תנועה מהירה בעליה, קצת איטית יותר בירידה).
אלה שרירים מקבוצת ה"קטנים", אז אפשר להתפרע עם סט מורכב בלי שכל הגוף נכנס להלם קרב: 2 או 3 תרגילים, אחד אחרי השני בלי הפסקה; . 4-5 סטים כאלה לbiceps או tri, והעסק מותש למדי.
הבנתי אותך אני אנסה את זה
תודה.
בכללי, היד האחורית התפתחה לי נחמד מאוד, אותה אני לא מאשים בחוסר הגדילה.
הבייספס תקוע לי.
אני יעשה את השיטה שלך על הבייספס עם מוט W ודאמבלס ונראה איך מתקדם

בקיצור
ככל שהגוף יגדל ככה יגדלו הידיים, פופאי זה רק סרט מצויר
זה לא יעזור אם תיתן להם 300 סטים, ככל שהמשקל גוף יעלה ככה גם הידיים יגדלו

את האמת אם חושבים על זה אני לא עליתי במשקל בתרגילי יד קידמית משהו כמו חצי שנה אבל הידיים גודלות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית