עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה צודק שגירעון קלורי זה מה שמוריד אותו במשקל אבל אל תשכח את הסיבות שהוא מצליח להתמיד בגירעון.גירעון קלורי עוזר לך לרדת במשקל...
אתה יכול להתאמן גם בבית או בחוץ.
אין מישהו שיכול לתת לך אומדן לפתיחה מחודשת הכל השערות... יכול להיות עוד שבועיים ויכול להיות עוד חודש.
ואל תשכח שיתכן סגר שלישי לכן הייתי ממליץ לך להתארגן על שגרת אימונים אחרת לבנתיים.
אומרים סוף נובמבר, בפועל כנראה שידפקו אותנו וגם את זה יבטלו
אתה צודק שגירעון קלורי זה מה שמוריד אותו במשקל אבל אל תשכח את הסיבות שהוא מצליח להתמיד בגירעון.
גם עם ציוד אימונים בבית לא משתווים אפילו לאימונים בחדר כושר או עם חברים, לא אותה אווירה, הכל אפור שקט ומשעמם. נורא בודד להתאמן בבית
קנה ציוד ותתאמן בבית זו השגרה בזמן הקרוב, שוק יד 2 פורח והרבה חדרי כושר פושטים תרגל ומוכרים ציוד...אני לדוגמה קניתי סטוק מכשירים מאיזה בחור ערבי שסגר תחדר כושר שלו בירושלים ועשה לי הובלה והרכבה (כל המכשירים של טכנוגים) וכבר לא נראה לי שאחזור להתאמן בחדר כושר (בייחוד שנדבקתי שם בקורונה בפעם הראשונה) ותאמין לי שקניתי מכשירים איכותיים שאפילו בחדר כושר באייקון פיטנס שהייתי מתאמן אין..
יש לי השמנה וה משקולות עוזרות לי לרדת במשקל אז מתי פותחים את חדרי הכושר?
זה עדיף מכלום חביביאני משתדל לשמור על הכושר עם תרגילי משקל גוף וקצת דאמבלים אבל אין כמו משקלים כבדים. זה לא באמת ברמה של חדר כושר. כל מה שבניתי נהרס
כל מי שמרים ידייים ולא עושה כלום כי אין חדר כושר פשוט בן אדם חלש מנטאלית,
יש אלף דרכים לעשות ספורט וליצור התנגדות ואפילו להיפתח לעולמות חדשים.
אין סיבה שכל היום תשבו בבית ורק תעלו בשומן.
הכל טוב,תסתכל על הכל לטובה!!מי שמתקשה למצוא את עצמו כשהמכון סגור כמו כולנו, אני באופן אישי פשוט אומר לעצמי שגם זחילה עדיפה על עמידה במקום.
אימונים בחוץ זה לא כמו מכון כושר ובחיים לא יהיו כמו מכון כושר, איבדתי המון מסת שריר בכל הגוף שהצלחתי להחזיר בין הסגרים אבל הכול עדיף על לשבת ולא לעשות כלום. מנסה לעשות מה שאפשר גם כדי לשמר את מה שיש וגם כדי לשמור על שפיות, לא חושב יותר מדי מתי ייפתחו המכונים כדי לא להתמרמר מזה.
הכל טוב,תסתכל על הכל לטובה!!
אתה תחזור כמו חדש,השריר שאיבדת יחזור מהר.
אני בסגר הזה התחברתי לאני הפנימי שלי והבנתי שעטיפה (גוף) תמיד אפשר לסדר,הכל בסדר קי בפרופורציות!!!
כל עוד אתה בריא הכל בסדר!
אני חושב שיש חשיבות גדולה לפתיחה של אותם חוגי סטודיו , חדרי כושר בגלל הפן הנפשי והבריאותי שהם מספקים למתאמנים.
הדיכאון , הבידוד המתמשך , חוסר פעילות הפיזית , ההשמנה מסוכנים לא פחות מהקורונה אם לא יותר...
אני האמת מאז הסגר מתאמן בחדר כושר מחתרתי בתנאים לא משהו (למשל מתאמן בחושך) אמנם הרמת אימונים לא אותו הדבר ויוצא לי להתאמן 4 פעמים בשבוע, אבל מאז הסגר הוספתי ריצות ואימונים בקיק בוקסינג, והאמת אם לא היה לי את זה כפי שאני מכיר את עצמי - הייתי נכנס לדיכאון עמוק עמוק, הרבה יותר מדיכאון של בור כלכלי.
אבל לא אשקר, עדיין חסר לי ללכת בכיף למכון מתי שאני רוצה ולראות חברים וכו'
האם זה רייזר רמון?? שהזדקן קשות