הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי פותחים את חדרי הכושר?

גירעון קלורי עוזר לך לרדת במשקל...
אתה יכול להתאמן גם בבית או בחוץ.
אין מישהו שיכול לתת לך אומדן לפתיחה מחודשת הכל השערות... יכול להיות עוד שבועיים ויכול להיות עוד חודש.
ואל תשכח שיתכן סגר שלישי לכן הייתי ממליץ לך להתארגן על שגרת אימונים אחרת לבנתיים.

אומרים סוף נובמבר, בפועל כנראה שידפקו אותנו וגם את זה יבטלו
גירעון קלורי עוזר לך לרדת במשקל...
אתה יכול להתאמן גם בבית או בחוץ.
אין מישהו שיכול לתת לך אומדן לפתיחה מחודשת הכל השערות... יכול להיות עוד שבועיים ויכול להיות עוד חודש.
ואל תשכח שיתכן סגר שלישי לכן הייתי ממליץ לך להתארגן על שגרת אימונים אחרת לבנתיים.
אתה צודק שגירעון קלורי זה מה שמוריד אותו במשקל אבל אל תשכח את הסיבות שהוא מצליח להתמיד בגירעון.

גם עם ציוד אימונים בבית לא משתווים אפילו לאימונים בחדר כושר או עם חברים, לא אותה אווירה, הכל אפור שקט ומשעמם. נורא בודד להתאמן בבית

אומרים סוף נובמבר, בפועל כנראה שידפקו אותנו וגם את זה יבטלו

אתה צודק שגירעון קלורי זה מה שמוריד אותו במשקל אבל אל תשכח את הסיבות שהוא מצליח להתמיד בגירעון.

גם עם ציוד אימונים בבית לא משתווים אפילו לאימונים בחדר כושר או עם חברים, לא אותה אווירה, הכל אפור שקט ומשעמם. נורא בודד להתאמן בבית

מסכים איתך לגמרי... אבל עדיף אימון בבית או בחוץ משום אימון בכלל.
אפילו בשביל לשפר קצת את המצב הנפשי.. סגר , קורונה וכל הזבל הזה..

קנה ציוד ותתאמן בבית זו השגרה בזמן הקרוב, שוק יד 2 פורח והרבה חדרי כושר פושטים תרגל ומוכרים ציוד...אני לדוגמה קניתי סטוק מכשירים מאיזה בחור ערבי שסגר תחדר כושר שלו בירושלים ועשה לי הובלה והרכבה (כל המכשירים של טכנוגים) וכבר לא נראה לי שאחזור להתאמן בחדר כושר (בייחוד שנדבקתי שם בקורונה בפעם הראשונה) ותאמין לי שקניתי מכשירים איכותיים שאפילו בחדר כושר באייקון פיטנס שהייתי מתאמן אין..

קנה ציוד ותתאמן בבית זו השגרה בזמן הקרוב, שוק יד 2 פורח והרבה חדרי כושר פושטים תרגל ומוכרים ציוד...אני לדוגמה קניתי סטוק מכשירים מאיזה בחור ערבי שסגר תחדר כושר שלו בירושלים ועשה לי הובלה והרכבה (כל המכשירים של טכנוגים) וכבר לא נראה לי שאחזור להתאמן בחדר כושר (בייחוד שנדבקתי שם בקורונה בפעם הראשונה) ותאמין לי שקניתי מכשירים איכותיים שאפילו בחדר כושר באייקון פיטנס שהייתי מתאמן אין..

תעלה תמונה, נשחרר קצת קנאה.
יש לי השמנה וה משקולות עוזרות לי לרדת במשקל אז מתי פותחים את חדרי הכושר?

משקולות עוזרות בדרך עקיפה מאוד לרדת במשקל, הדרך האולטימטיבית היא להיות בגרעון קלורי יזום.
אמנם אני מסכים איתך שאימוני משקולות מאוד מתמרצים אותי גם להשקיע בתזונה וכו.

בכל אופן בזמן הקרוב לא יהיו חדרי כושר, תתארגן על כמה משקולות מתח ומקבילים ותתחיל לשחק עם קומבינציות כיפיות לאימון.

מתח אחד
שתי שכיבות סמיכה

שתי מתח
4 שכיבות סמיכה

ממשיך הלאה.. זה בעיני אימון כיף.

אימון יעיל יותר יהיה עם מוט משקולות, פלטות וראק. שם תוכל ליישם פרוגרסיב אוברלאוד בקלות. אך גם האימון שהזכרתי בתחילה יעיל מאוד. (כמובן ת תארך להוסיף תרגילים נוספים אבל תשתדל להנות.)
בהצלחה !

באמת חברה מה עושים פה כל האנשים שמכורים לחדרי כושר? יותר מחצי שנה זה כבר נהיה, סיוט.
אני משתדל לשמור על הכושר עם תרגילי משקל גוף וקצת דאמבלים אבל אין כמו משקלים כבדים. זה לא באמת ברמה של חדר כושר. כל מה שבניתי נהרס

כל מי שמרים ידייים ולא עושה כלום כי אין חדר כושר פשוט בן אדם חלש מנטאלית,
יש אלף דרכים לעשות ספורט וליצור התנגדות ואפילו להיפתח לעולמות חדשים.
אין סיבה שכל היום תשבו בבית ורק תעלו בשומן.

כל מי שמרים ידייים ולא עושה כלום כי אין חדר כושר פשוט בן אדם חלש מנטאלית,
יש אלף דרכים לעשות ספורט וליצור התנגדות ואפילו להיפתח לעולמות חדשים.
אין סיבה שכל היום תשבו בבית ורק תעלו בשומן.

גם אין סיבה להכריח את עצמך לעשות אימון שאתה שונא כמה פעמים בשבוע למשך חודשים.
אבל אני כן מאמין שבתקופה הזאת כל אחד צריך למצוא לעצמו פעילות אקטיבית שהוא כן נהנה לעשות, או כמה, וכן לעשות מאמצים להישאר אקטיבי.

מי שמתקשה למצוא את עצמו כשהמכון סגור כמו כולנו, אני באופן אישי פשוט אומר לעצמי שגם זחילה עדיפה על עמידה במקום.
אימונים בחוץ זה לא כמו מכון כושר ובחיים לא יהיו כמו מכון כושר, איבדתי המון מסת שריר בכל הגוף שהצלחתי להחזיר בין הסגרים אבל הכול עדיף על לשבת ולא לעשות כלום. מנסה לעשות מה שאפשר גם כדי לשמר את מה שיש וגם כדי לשמור על שפיות, לא חושב יותר מדי מתי ייפתחו המכונים כדי לא להתמרמר מזה.

מי שמתקשה למצוא את עצמו כשהמכון סגור כמו כולנו, אני באופן אישי פשוט אומר לעצמי שגם זחילה עדיפה על עמידה במקום.
אימונים בחוץ זה לא כמו מכון כושר ובחיים לא יהיו כמו מכון כושר, איבדתי המון מסת שריר בכל הגוף שהצלחתי להחזיר בין הסגרים אבל הכול עדיף על לשבת ולא לעשות כלום. מנסה לעשות מה שאפשר גם כדי לשמר את מה שיש וגם כדי לשמור על שפיות, לא חושב יותר מדי מתי ייפתחו המכונים כדי לא להתמרמר מזה.
הכל טוב,תסתכל על הכל לטובה!!
אתה תחזור כמו חדש,השריר שאיבדת יחזור מהר.
אני בסגר הזה התחברתי לאני הפנימי שלי והבנתי שעטיפה (גוף) תמיד אפשר לסדר,הכל בסדר קי בפרופורציות!!!
כל עוד אתה בריא הכל בסדר!

125359558_1297849530568778_4486397451983450170_n.jpg

יפה וכל הכבוד, אבל זה לא ישנה כלום, שמים זין על המתאמנים, לא מבינים לליבם ומבחינתם אנחנו נרקסיסטים לא מלומדים כמוהם.
ממשלה של שרמוטות ולא אכפת לי לקבל באן על ההתבטאות.

הכל טוב,תסתכל על הכל לטובה!!
אתה תחזור כמו חדש,השריר שאיבדת יחזור מהר.
אני בסגר הזה התחברתי לאני הפנימי שלי והבנתי שעטיפה (גוף) תמיד אפשר לסדר,הכל בסדר קי בפרופורציות!!!
כל עוד אתה בריא הכל בסדר!
upload_2020-11-16_12-22-13.png

אני חושב שיש חשיבות גדולה לפתיחה של אותם חוגי סטודיו , חדרי כושר בגלל הפן הנפשי והבריאותי שהם מספקים למתאמנים.
הדיכאון , הבידוד המתמשך , חוסר פעילות הפיזית , ההשמנה מסוכנים לא פחות מהקורונה אם לא יותר...

אני חושב שיש חשיבות גדולה לפתיחה של אותם חוגי סטודיו , חדרי כושר בגלל הפן הנפשי והבריאותי שהם מספקים למתאמנים.
הדיכאון , הבידוד המתמשך , חוסר פעילות הפיזית , ההשמנה מסוכנים לא פחות מהקורונה אם לא יותר...

אני האמת מאז הסגר מתאמן בחדר כושר מחתרתי בתנאים לא משהו (למשל מתאמן בחושך) אמנם הרמת אימונים לא אותו הדבר ויוצא לי להתאמן 4 פעמים בשבוע, אבל מאז הסגר הוספתי ריצות ואימונים בקיק בוקסינג, והאמת אם לא היה לי את זה כפי שאני מכיר את עצמי - הייתי נכנס לדיכאון עמוק עמוק, הרבה יותר מדיכאון של בור כלכלי.
אבל לא אשקר, עדיין חסר לי ללכת בכיף למכון מתי שאני רוצה ולראות חברים וכו'

אני האמת מאז הסגר מתאמן בחדר כושר מחתרתי בתנאים לא משהו (למשל מתאמן בחושך) אמנם הרמת אימונים לא אותו הדבר ויוצא לי להתאמן 4 פעמים בשבוע, אבל מאז הסגר הוספתי ריצות ואימונים בקיק בוקסינג, והאמת אם לא היה לי את זה כפי שאני מכיר את עצמי - הייתי נכנס לדיכאון עמוק עמוק, הרבה יותר מדיכאון של בור כלכלי.
אבל לא אשקר, עדיין חסר לי ללכת בכיף למכון מתי שאני רוצה ולראות חברים וכו'

אני גם מתאמן בבית , ארגנתי ציוד , משקלות , ספה , מוטות..
אבל זה לא אותה רמה של מכון , לא אותה מוטיבציה (בגלל שהסגר כבר נמשך מלא זמן) , מתגעגע לחברים במכון...
במכון יש לך יותר אופציות וציוד להעמיס על עצמך.
אבל אין ספק שווה להמשיך להתאמן בכל מצב!! קצת לשמור על השפיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית