עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תזמין אותי מתישהו,אני מאוד מנומסאני גם מתאמן בבית , ארגנתי ציוד , משקלות , ספה , מוטות..
ללא ספקאבל אין ספק שווה להמשיך להתאמן בכל מצב!! קצת לשמור על השפיות.
תגיד לי אתה רציני, תגובה אחת אתה רושם שכל מי שלא עושה ספורט כי אין חדר כושר הוא עלוב וחלש מנטלית, ועכשיו אתה אומר שלא רק שאתה כן יש לך מכון כושר (חכמה גדולה), אלא גם שאם לא היה לך היית נכנס לדכאון עמוק? לגמרי סתרת כל נקודה שניסית להעביר גבראני האמת מאז הסגר מתאמן בחדר כושר מחתרתי בתנאים לא משהו (למשל מתאמן בחושך) אמנם הרמת אימונים לא אותו הדבר ויוצא לי להתאמן 4 פעמים בשבוע, אבל מאז הסגר הוספתי ריצות ואימונים בקיק בוקסינג, והאמת אם לא היה לי את זה כפי שאני מכיר את עצמי - הייתי נכנס לדיכאון עמוק עמוק, הרבה יותר מדיכאון של בור כלכלי.
אבל לא אשקר, עדיין חסר לי ללכת בכיף למכון מתי שאני רוצה ולראות חברים וכו'
תגיד לי אתה רציני, תגובה אחת אתה רושם שכל מי שלא עושה ספורט כי אין חדר כושר הוא עלוב וחלש מנטלית, ועכשיו אתה אומר שלא רק שאתה כן יש לך מכון כושר (חכמה גדולה), אלא גם שאם לא היה לך היית נכנס לדכאון עמוק? לגמרי סתרת כל נקודה שניסית להעביר גבר
בכל אופן, כן זה ז*ן רציני, למרות שאני גם משתדל אבל פשוט זה לא מספיק, אני רגיל להיות בנזיר ועכשיו אני מסתובב אני מרגיש כמו איזה שחיף בן ז!נה... מפחד אפילו לשקול את עצמי.
והעניין שזה מעגלי, כי כשאני נמצא בשיא עם מסת שריר טובה זה נותן לי עוד מוטיבציה להתאמן ולקרוע את עצמי, וכשאני נחלש גם יורדת לי כל המוטיבציה לעשות משהו...
אם מישהו מחפש מקום באזור בית שמש, או מוכן לנסוע בשביל זה, אשמח לסייע.תגיד לי אתה רציני, תגובה אחת אתה רושם שכל מי שלא עושה ספורט כי אין חדר כושר הוא עלוב וחלש מנטלית, ועכשיו אתה אומר שלא רק שאתה כן יש לך מכון כושר (חכמה גדולה), אלא גם שאם לא היה לך היית נכנס לדכאון עמוק? לגמרי סתרת כל נקודה שניסית להעביר גבר
בכל אופן, כן זה ז*ן רציני, למרות שאני גם משתדל אבל פשוט זה לא מספיק, אני רגיל להיות בנזיר ועכשיו אני מסתובב אני מרגיש כמו איזה שחיף בן ז!נה... מפחד אפילו לשקול את עצמי.
והעניין שזה מעגלי, כי כשאני נמצא בשיא עם מסת שריר טובה זה נותן לי עוד מוטיבציה להתאמן ולקרוע את עצמי, וכשאני נחלש גם יורדת לי כל המוטיבציה לעשות משהו...
גישה לא בריאה יש לך לאימונים,מה זה מרגיש שחיף? נו ו? תיהיה רגוע תאהב את עצמך בכל פיגורה.תגיד לי אתה רציני, תגובה אחת אתה רושם שכל מי שלא עושה ספורט כי אין חדר כושר הוא עלוב וחלש מנטלית, ועכשיו אתה אומר שלא רק שאתה כן יש לך מכון כושר (חכמה גדולה), אלא גם שאם לא היה לך היית נכנס לדכאון עמוק? לגמרי סתרת כל נקודה שניסית להעביר גבר
המכון יחזור במוקדם או במאוחר הכל בסדר
אנשים איבדו פרופורציות!!!!
טמבל תקרא לאחותךמה לא הבנת יא טמבל?
אני הפכתי והופך עולמות כדי להתאמן ואם זה אומר ללכת להתאמן ב 6 בבוקר או להכנס בכניסה צדדית אחרי שטיפסתי מאחור על הגדר ועוד מתאמן בחושך. לא משנה מה לא הייתי נשאר בבית ומתבכיין.
טמבל תקרא לאחותך
ויש לך הגיון של אוטיסט לא לכולם יש חדר כושר בשקל תשעים ליד הבית שאפשר לפרוץ אליו, יש אנשים שלא גרים בקרית ים ד' כמוך.
אני אוהב לפרוץ (חוקי כן?)שאפשר לפרוץ אליו
לא חביבי,לפי גחמות ממשלה..לא פותחים לפי תאריכים,
פותחים לפי נתונים (מצב תחלואה, מקדם הדבקה, עומס בתי החולים וכו')
מצטער אחי, אולי אתה צודק אבל מה לעשות אני לא אוהב את עצמי בכל פיגורה, האהבה שלי תלויה במסה. כנל לגבי חברה שלי האהבה שלי אליה תלויה במסה של החזה שלה. אם חס וחלילה תחליט להקטין, זה כבר לא יהיה זה...גישה לא בריאה יש לך לאימונים,מה זה מרגיש שחיף? נו ו? תיהיה רגוע תאהב את עצמך בכל פיגורה.
גישה לא בריאה יש לך לאימונים,מה זה מרגיש שחיף? נו ו? תיהיה רגוע תאהב את עצמך בכל פיגורה.
בוא נתחיל מזה שלהרגיש שחיף זה הגיוני. גם אם מתאמנים בבית, לחלק מהאנשים זה לא מספיק.
המכנסיים שלי יושבים עליי בצורה שונה מאוד שזה מבאס.
מה גם שבכללי להתאמן במכון זה שונה. מתגעגעים למכון וזה קשה.
זות עט?במכון יש נוף!! נוף משחרר אדרנלין.. משחרר טסט.. נותן לך עוד בוסט לאימון!!!!
![]()
לאויקינגים
איזה קטע גם אני עושה רק מתח ןשכיבות סמיכהתחשוב איזה קשה זה להיות בסייקל עם שכיבות שמיכה ומתח
איזה אהבל מתאמן ככה במכון?זות עט?
הבנתי למה אתה רוצה שאבוא לאימון..(שאגב,מתי כבר?!)"אני תמיד מתאמן בבוקסר
במכון יש נוף!! נוף משחרר אדרנלין.. משחרר טסט.. נותן לך עוד בוסט לאימון!!!!
![]()
הבנתי למה אתה רוצה שאבוא לאימון..(שאגב,מתי כבר?!)"