עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סגור <3הדלת פתוחה כבר שבוע חביבי....
אמרתי לך שלך הודעה ונתארגן
לגמרי חרא ,לא התאמנתי שלושה חודשים,מחכה שיחזור המכון כבראין צפי אמיתי.
אמרו ב 15.11, אז אמרו...הכל תלוי בכמות הרעש שיעשו בעלי הסטודיו והמכונים וכמובן מצב התחלואה בארץ.
להתאמן בבית זה חרא, לא קונה שום סיפור אחר. להורים שלי יש בבית סטודיו עם trx ומשקולות עד 32.5 קילו וכל מיני קאטבלים למינהם וגם שם אני לא יכול לעשות אימון אפקטיבי. למזלי מצאתי סטודיו מאובזר להתאמן בו.
לדעתי כל מי שכמה שנים בתחום מכיר אנשים שמכירים אנשים שיש להם איזה סטודיו או חד״כ פיראטי. פשוט אל תתייאשו ותחפשו.
@MR.DA עשה מזה לוג לתפארת 🤣32קילו
עזוב שטויות הכי כיף לא להתאמן ולהשאר נטורלו אססטטיקנו,לא חייב להיות אובבסיסיייביביביי@MR.DA עשה מזה לוג לתפארת 🤣
אין צפי אמיתי.
אמרו ב 15.11, אז אמרו...הכל תלוי בכמות הרעש שיעשו בעלי הסטודיו והמכונים וכמובן מצב התחלואה בארץ.
להתאמן בבית זה חרא, לא קונה שום סיפור אחר. להורים שלי יש בבית סטודיו עם trx ומשקולות עד 32.5 קילו וכל מיני קאטבלים למינהם וגם שם אני לא יכול לעשות אימון אפקטיבי. למזלי מצאתי סטודיו מאובזר להתאמן בו.
לדעתי כל מי שכמה שנים בתחום מכיר אנשים שמכירים אנשים שיש להם איזה סטודיו או חד״כ פיראטי. פשוט אל תתייאשו ותחפשו.
בדיוק היום ביטלתי את הוראת הקבע שיש לי למכון שלי.
עד היום בכל הסגרים שהיו שילמתי כרגיל ועוד לא קיבלתי החזרים מהסגר הראשון והיום כבר התעצבנתי.
זה לא נראה כאילו הולך להיות איזשהו "אור במנהרה" בקרוב ואני גם לא חושב שאת הכסף שכבר חייבים לי - יחזירו.
כמה שזה מבאס לא הייתי חושב על זה ככסף שחייבים לך, אלא ככסף שאמור להחזיק את חדרי הכושר מלהיסגר.
בכל מקרה מי שבאזור נהריה וצריך להתאמן מוזמן לדבר איתי. באמת אין שום סימן לפתיחת חדרי הכושר, אם כבר הממשלה עובדת כרגיל ועושה את כל הטעיות שגרמו לנו להיכנס לסגר השני אז כנראה שהגל השלישי בדרך
"איזור נהריה"איזה דיכאון!!
לגור בנהריה... 😘
אל תישא שם המלך לשווא ...(מסיט את הפוסט קצת)ביבי
אפשר לשאול באיזה איזור הסטודיו?