הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות בפיתוח חזה

fatkid

משתמש מתחיל
35
13
נק' מוניטין:
13
35
13
מה קורה אנשים, אני די חדש פה.
אז ככה אני בן 31, מתאמן המון שנים, ולמרות שאני צובר מסת שריר לא רעה ברוב האיזורים, תמיד יש לי בעיה לחזק את החזה. לא משנה מה, עושה ים בנץ פרסים ותרגילי חזה, משקלים גבוהים, ועדיין החזה לא ממש התפתח, רק יד אחורית גדלה למימדים מפלצתיים.
עכשיו כשחדרי הכושר סגורים זה כבר נהיה ממש מוגזם, החזה שלי פשוט כאילו רופף. אני עדיין משתדל להתאמן עם משקל גוף או דאמבלים עלובים שיש לי בבית, אני עושה ים שכיבות שמיכה מסוגים שנים בתוכניות שונות אבל בקושי עוזר, החזה עדיין לא מוצק וזה נהיה מעיק. אמרתי כבר אני חייב לבדוק אם יש לעוד חבר'ה את הבעיה הזו.
וזה מוזר כי למרות שהידיים שלי חזקות עדיין ה-failure שלי זה בגלל הידיים ולא החזה.
לגבי תזונה אני מקפיד אז לא חושב שזו הבעיה

ותאמינו לי אני מכיר כבר כמעט הכל ועובד עם כלללל הדגשים שיש כבר - להבליט חזה קדימה, כתפיים אחורה, לעשות תנועת דחיפה מלאה, מיינד-מאסל קונקשן, לעשות חימום לחזה עם רצועת התנגדות, לכווץ את החזה בסוף כל חזרה (בעיקר בבנץ פרס עם דאמבלים) וכו'
אז וואלה אני לא יודע מה עוד אפשר להציע פה אבל מה יש לי להפסיד, אולי מישהו פה יכול להזדהות או להביא לי איזו עצת קסם.

בינתיים מת כבר שיחזור המכון, הולך לז*ין את החזה עם תרגילי פרסים, כבר התקופה האחרונה זה נהיה בלתי נסבל

נערך לאחרונה:
וואלה לא הבנתי, אתה אומר שלא צריך להגיע לסט של 100 אחוז כל אימון? לא צריך להגיע לכשל? אז איך תעלה במשקלים? וגם מה זתומרת, אימון אחד אני אתן 80 אחוז, אימון הבא 90%, אימון הבא 100%, ואז מה אחרי? 110%? איך ממשיכים להתקדם?
או שאתה פשוט מתכוון שכדאי לשלב אימונים (יחסית) קלילים מדי פעם, שלא נותנים את הכל. זה האמת מה שאני עושה לפעמים, כשלא בא לי להרוג את עצמי חח
זה מושג בסיסי שצריך להתאמן רחוק מכשל ולעלות בהדרגה משקל עד שמתקרבים לכשל, ואז להוריד משקל שוב.

עשיתי 170 ק"ג בנץ' תחרותי, אני כמעט אף פעם לא מרים משקל כזה, אני מעלה בהדרגה.
לדוגמה, בשבועות האחרונים טיפסתי לאט לאט מ130 ק"ג ל150 ק"ג, ואני מקווה ככה לשבור את השיא שלי.

קוראים לזה "פוגרסיב אוברלאוד", זה יכול להיות הסיבה שאתה תקוע עם הבנץ'.

וואלה לא הבנתי, אתה אומר שלא צריך להגיע לסט של 100 אחוז כל אימון? לא צריך להגיע לכשל? אז איך תעלה במשקלים? וגם מה זתומרת, אימון אחד אני אתן 80 אחוז, אימון הבא 90%, אימון הבא 100%, ואז מה אחרי? 110%? איך ממשיכים להתקדם?
או שאתה פשוט מתכוון שכדאי לשלב אימונים (יחסית) קלילים מדי פעם, שלא נותנים את הכל. זה האמת מה שאני עושה לפעמים, כשלא בא לי להרוג את עצמי חח

דבר ראשון איך אתה מדבר על ג'ף קוולייר?? הבנאדם תותח, מכל השיט שראיתי מכל מיני מאמני כושר למיניהם הוא בהחלט הכי מקצועי, ולמדתי ממנו המון, נפלו לי המון אסימונים ברגע ששמעתי את ההסברים שלו. הוא ממש מסביר פיזיולגית על התנועה של כל שריר ולא סתם יורק לך "תעשה א,ב,ג"
דבר שני אחי הלוואי יכולתי להתחטב תאמין לי, ויתרתי על חיטוב מזמן כבר... יש לי בעיה רפואית ואני פשוט לא יכול להתחטב, לא יכול....

שמע, כן אמרו את זה פה ואני אנסה את זה, אבל זה לא נשמע לי רעיון הכי טוב כי זה בעצם יפגע לי קשות בבנץ' עצמו. זה בדרך כלל תרגיל ראשון שאני עושה באימון ואני חייב לבוא פרש, אם אני אעשה פרפר קודם אני אגיע אליו עם פחות כח
זה אולי לכאורה עובד ככה אבל אם אתה לא מתיש את עצמך יותר מדי בתרגיל הראשון לרוב אתה תבוא אפילו יותר מחומם ומוכן לעבוד חזק

בתקופה הנוכחית אם תעבוד חזק בתרגיל ראשון של פריאקטיבציה זה רק יעבוד לך יותר טוב אם שכיבות סמיכה קלות בשבילך

כל כמה זמן אני עובר על השרשור לראות אם שמת תמונה כדי שבאמת יוכלו לעזור לך או לסבר לך את האוזן שהחזה שלך בסדר גמור.

שתעלה תמונה תתייג אותי, או שתשלח בפרטי.
מסקרן אותי.

• פותח/ת השרשור
כל כמה זמן אני עובר על השרשור לראות אם שמת תמונה כדי שבאמת יוכלו לעזור לך או לסבר לך את האוזן שהחזה שלך בסדר גמור.

שתעלה תמונה תתייג אותי, או שתשלח בפרטי.
מסקרן אותי.
שמע מצטער אחי אבל לא נראה לי שאעשה את זה כמו שאמרתי יש לי bdd ואני לא אוהב לצלם את עצמי ובטח שלא להעלות לאתר ולקבל ביקורת.... אני גם ככה מבקר את עצמי

שמע מצטער אחי אבל לא נראה לי שאעשה את זה כמו שאמרתי יש לי bdd ואני לא אוהב לצלם את עצמי ובטח שלא להעלות לאתר ולקבל ביקורת.... אני גם ככה מבקר את עצמי

אתה יכול לצלם ללא הפנים, אחרת באמת קשה לעזור לך. יכול להיות שאתה פשוט קשה עם עצמך לגביי החזה.

לצערי לא אוכל לעזור לך.

כמו שתלך לרופא ותגיד לו כואבת לי היד אבל שהוא ישאל איפה בדיוק תגיד לו שאתה מתבייש להראות, איך אתה מצפה לקבל אבחנה מתאימה לבעיה?

לא קראתי פה הכל אני רק יכול להגיד לך שהחיטוב ממש ממש מחמיא לחזה, מן הסתם לכל הגוף אבל החזה אצלי לפני החיטוב היה פשוט חסר צורה בכל דרך אפשרית והחיטוב ממש "הוציא" אותו החוצה
בנוסף אם אתה עושה בנצ ומרגיש רק את היד אחורית תנסה להרחיב את האחיזה קצת אולי תרגיש אותו יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית