אם לא היה מביך הייתי מעלה סרטון שלי,זו בדיוק הנקודה שלי, כנראה שלא הכל נכנס... :>
שתי לאפות שווארמה, ב27 דקות. על השעון.
או 1.720 קילו בשר בעל האש אחד:lol:
ותמיד שואלים אותי לאן כל זה נכנס. הלוואי והייתי יודעת
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם לא היה מביך הייתי מעלה סרטון שלי,זו בדיוק הנקודה שלי, כנראה שלא הכל נכנס... :>
מעניין אותי איפה כל זה נכנס בגוף שלה
זו בדיוק הנקודה שלי, כנראה שלא הכל נכנס... :>
אם לא היה מביך הייתי מעלה סרטון שלי,
אם לא היה מביך הייתי מעלה סרטון שלי,
פחות חחחחחח ולא הייתי מתעדת אם זה לא היה סתם בין החברה...לא צולם - לא קיים.
חוק לארק. תאלצי להתגבר על המבוכה.
זה מה שאני אומרחחח אנשים רוצים דרך קלה לרדת במשקל. אנשים שקונים הרבלייף אלו אותם האנשים שמאמינים לשורפי שומן (אף על פי שלא נמצא אפילו אחד יעיל עד היום) ולכדורי הרזייה. כל מי שמבין בתזונה ובכושר יודע שלשייקים של הרבלייף אין באמת תועלת חוץ מזה שהם די טעימים. לרוכשים שלהם כנראה קשה להבין שכדי לרדת במשקל צריך לוותר לפעמים על דברים מסויימים. לשלב הכל בתפריט, כן? אבל לספור קלוריות וכמויות. אין ברירה.
לגבי תפריט של 1,100 קלוריות ביום לנערות - כנערה, זה מזעזע בעיניי. אף אחד לא צריך לאכול 1,100 קלוריות ביום לטווח הארוך בשביל ירידה במשקל, בטח שלא בני נוער.
לאאא זה השיאאאאא!!! 🤣משתילים קוביות,
זהו שזה ממש לא רק היום, עוד בשנות ה 90 בתור נער אני זוכר שהיו מוכרים כדורי הרזיה, מכנס הרזיה (אחותי נפלה בפח וקנתה את זה) וכל מיני שיטות כמו לשים איזה חגורה עבה או צעיף עטוף בניילון או משהו סביב הבטן בשביל להזיע בבטן וככה להוריד אותה (מודה שבגיל 16-17 נפלתי בפח ורצתי עם זה איזה פעם-פעמיים עד שהחלטתי שזה ממש לא נוח ולא בא לי) ועוד בולשיט בסגנון שאמור להביא אותך לגוף המיועד במהירות. כמובן היה גם את הרבלייף שהיה גם מאוד פופולרי אבל הדעות עליו היו חלוקות.היום אנשים מחפשים קיצורי דרך,
ראיתי פעם שמישהו השתיל לא רק קוביות אלא גם חזה - גבר, שם סיליקון בחזה שתביני...לאאא זה השיאאאאא!!! 🤣
שמעתי על זה כמה פעמים.... זה פשוט... וואו. וואו.
זהו שזה ממש לא רק היום, עוד בשנות ה 90 בתור נער אני זוכר שהיו מוכרים כדורי הרזיה, מכנס הרזיה (אחותי נפלה בפח וקנתה את זה) וכל מיני שיטות כמו לשים איזה חגורה עבה או צעיף עטוף בניילון או משהו סביב הבטן בשביל להזיע בבטן וככה להוריד אותה (מודה שבגיל 16-17 נפלתי בפח ורצתי עם זה איזה פעם-פעמיים עד שהחלטתי שזה ממש לא נוח ולא בא לי) ועוד בולשיט בסגנון שאמור להביא אותך לגוף המיועד במהירות. כמובן היה גם את הרבלייף שהיה גם מאוד פופולרי אבל הדעות עליו היו חלוקות.
אז היום אנשים עדיין מחפשים קיצורי דרך אם כבר
ראיתי פעם שמישהו השתיל לא רק קוביות אלא גם חזה - גבר, שם סיליקון בחזה שתביני...
כאילו בצורה של שרירי חזה מן הסתם ולא שדיים, אבל עדיין
אני קניתי פד חשמלי לציצי, שמכווץ את השרירים. הייתי בן 12 והיה לי ג'ינו בפיטמה (עד היום יש למעשה כוס אמא של סבתא שלו)זהו שזה ממש לא רק היום, עוד בשנות ה 90 בתור נער אני זוכר שהיו מוכרים כדורי הרזיה, מכנס הרזיה (אחותי נפלה בפח וקנתה את זה) וכל מיני שיטות כמו לשים איזה חגורה עבה או צעיף עטוף בניילון או משהו סביב הבטן בשביל להזיע בבטן וככה להוריד אותה (מודה שבגיל 16-17 נפלתי בפח ורצתי עם זה איזה פעם-פעמיים עד שהחלטתי שזה ממש לא נוח ולא בא לי) ועוד בולשיט בסגנון שאמור להביא אותך לגוף המיועד במהירות. כמובן היה גם את הרבלייף שהיה גם מאוד פופולרי אבל הדעות עליו היו חלוקות.
לא שלנשים חסר טימטום בכל הנוגע לשתלים, כע? 🫤
סיליקון בחזה? אני חושב שזאת השקעה בת *ונה
חרא השקעה אחי.סיליקון בחזה? אני חושב שזאת השקעה בת *ונה
זה נקרא ערך עצמי נמוך, עצוב לדעתי אבל זאת בסך הכל דעתי אבל שכל אחד ואחת יעשה מה שעושה לו או לה טוב.האמת שהתכוונתי לבוטטקס וכאלה.... אבל גם סיליקוו בחזה זה זוועה. זה ממש מחפיץ.
ועצם העובדה שנשים שעושות את זה כדי להרגיש טוב יותר עם עצמן מוכיחה שהחברה שלנו ממש מחורבנת.
חרא השקעה אחי.
לא אכפת לי שאני אצא עם בחורה ציצי סביר ואפילו שנחשב לדיי קטן, תחת זה החלק העיקרי ומי שחושב הפוך הוא ילד.
ושלא נדבר על זה שתחת תמיד אפשר לשפר בצורה טבעית לחלוטין.
ומה בנוגע ל... לא יודעת, אישיות? אופי? סתם זורקת -_-
לא הזכרתי אופי כי לא דיברנו על זה, אבל אופי זה חשוב פרצוף יפה בסוף מתכלה בידיוק כמו שלי.ומה בנוגע ל... לא יודעת, אישיות? אופי? סתם זורקת -_-
וחוצמיזה, אם כבר מדברים על יופי, אז הפנים לוקחות ביג טיים. תחשבו שנייה עם המוח שלכם ותגידו "אהה, וואלה".