הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה אנשים ממשיכים לקנות הרבלייף?

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
כאילו יש פה איזה משהו שאני מפספס ? למה כל הבחורות ועכשיו גם גברים עושים תחרטא הזאת? נכנסתי מהסקרנות לאתר שלהם והכל שם יקר בטירוףףףףף
שייקר עולה 90 שח כשהשייקר של דיינמטיז שלי עלה 12 ביחד עם הגיינר
אבקת שייק שתכלס זה אבקת חלבון עולה אותו מחיר כמו אבקת חלבון בזמן שיש בה שליש מנות
אתה צריך לשלם איזה 3000 שח בשביל דיאטת 90 הימים שלהם כשבפועל הם עושים העתק הדבק לתפריט תזונה וכל אחד יכול לבנות תפריט תזונה לעצמו אז מה הקטע? האנשים שמלווים אותך לא תמיד הם מאמנים אלא הם אנשים שגייסו בסך הכל עם חשבון אינסטגרם פעיל וראיתי המון מהגברים שמפרסמים את זה שהם ילוו אתכם לתוצאה ורובם עם גוף רזה ורגיל לגמרי ללא מסת שריר מיוחדת
ואני יוסיף על זה שהם מעודדים אנורקסיה , עזבו את זה שבאתר שלהם שהם מתיימרים להיות חברה שעוסקת בספורט ואימונים ואין להם אבקה אחת לעלייה במסה. גם ראיתי שחלק מה"מאמנים"(מדגיש את המרכאות) שלהם נותנים תפריטים של איזה 1100 קלוריות לנערות
הייתה אצלי מישהי בעבודה שעשתה תדיאטה שלהם ועוד קצת היא הייתה יורדת במשקל לא היו רואים אותה והיא התלהבה כל פעם שירדה עוד כאילו צריך לסגור אותם כבר
סורי על החפירה הארוכה זה כמו פריקה שמעצבנת אותי בימים אלה שמרגיש שהם שותים לאנשים כסף כשהם לא מכירים דרך אחרת

אנשים מעדיפים להקשיב למי שיש לו פתרון נוח לבעיות שלהם מאשר למי שיש לו את התשובות המציאותיות.

כך עם מאמנים, תזונה, תכניות אימונים וכל הסודות והחרטא שיש בתעשיית הכושר

כי הם נהיו מעצמה יש להם אהדה חברתית בקטע הזוי, אם הם פזורים בכל העולם קל לבחור בהם לא ככה?
טבע האדם זה ללכת לפי העדר וזה מה שעצוב.

חברה פח מאחל להם קריסה בהקדם ביקר לי

• פותח/ת השרשור
כי המוצרים שלהם מביאים תוצאות

אפשר להגיע לאותם תוצאות עם הרבה פחות כסף אם היה להם ידע מינימלי בתזונה
לא צריך להיות תזונאי בשביל זה
הזדעזעתי
מוכרים שם כף מדידה ב50 שח שאתה מקבל אותה אשכרה עם כל אבקה חלבון/גיינר שקונים
איזה שוד
בקבוק מים "מעוצב" שנותן לך הרגשה כאילו אתה ספורטאי ב100 שח
אידיוטים אני ממלא בבקבוק מים של נביעות שלא עלה לי כלום ואני בטוח שאני נחשב יותר ספורטאי מהטיפשים האלה
ותאמינו לי שזה לא שחסר לי כסף מהעבודה שלי אני גם מבזבז הרבה כסף על גיינר אבל זה כבר שיא הטמטום

כי הם נהיו מעצמה יש להם אהדה חברתית בקטע הזוי, אם הם פזורים בכל העולם קל לבחור בהם לא ככה?
מוזר, שמעתי עליהם ואפילו השתמשתי באפקה שלהם כשהייתי נער, לפני איזה 15 שנה.
בפייסבוק ראיתי שאנשים ממש קוטלים את הסוחרים העלובים שלהם. מוזר מה שאתה אומר.

אידיוטים אני ממלא בבקבוק מים של נביעות שלא עלה לי כלום ואני בטוח שאני נחשב יותר ספורטאי מהטיפשים האלה
אין ספק שהם פונים לסקטור שאין לו גרם של מושג מהחיים שלו

• פותח/ת השרשור
מוזר, שמעתי עליהם ואפילו השתמשתי באפקה שלהם כשהייתי נער, לפני איזה 15 שנה.
בפייסבוק ראיתי שאנשים ממש קוטלים את הסוחרים העלובים שלהם. מוזר מה שאתה אומר.

אין ספק שהם פונים לסקטור שאין לו גרם של מושג מהחיים שלו
איך אבל עדיין נותנים להם להרכיב תפריטים לאנשים כשאין להם ידע בכלל? אם הייתי מאמן ומישהי רזה רצח שרוצה לרדת עוד הייתה באה אליי להרכיב לה תפריט תזונה לירידה במשקל בחיים לא הייתי נותן לזה יד

אמא שלי קנתה ופלים של חלי ממון.
אותם הערכים בדיוק אבל החיטה שמה היא מלאה.
זה מגיע באריזות של ופלה אחת, כלומר, מסביב לכל ופלה שמו עטיפה. עדיין זו אותה הופלה בדיוק, גודל וקלוריות, אבל עטופה.
שאלתי אותה למה לעזאזל היא קונה את הופלות הללו אם הן אותו הדבר בדיוק כמו הרגילות.
היא ענתה שזה כיף לה שהן עטופות והיא יכולה לאכול רק אחד.
כן, כי העטיפה עשויה מברזל וכל יום פותחים לה אחד, אימוג'י מגלגל עיניים.
אם אתה שואל אותי השריטה עמוקה משנראה לעין,
אני חושב שהיא פשוט עוד יצור מטומטם הנקרא "אדם".
היא לא מטומטמת, אבל היא אנושית, ואנושיים מטומטמים, אם זה הגיוני.

• פותח/ת השרשור
אמא שלי קנתה ופלים של חלי ממון.
אותם הערכים בדיוק אבל החיטה שמה היא מלאה.
זה מגיע באריזות של ופלה אחת, כלומר, מסביב לכל ופלה שמו עטיפה. עדיין זו אותה הופלה בדיוק, גודל וקלוריות, אבל עטופה.
שאלתי אותה למה לעזאזל היא קונה את הופלות הללו אם הן אותו הדבר בדיוק כמו הרגילות.
היא ענתה שזה כיף לה שהן עטופות והיא יכולה לאכול רק אחד.
כן, כי העטיפה עשויה מברזל וכל יום פותחים לה אחד, אימוג'י מגלגל עיניים.
אם אתה שואל אותי השריטה עמוקה משנראה לעין,
אני חושב שהיא פשוט עוד יצור מטומטם הנקרא "אדם".
היא לא מטומטמת, אבל היא אנושית, ואנושיים מטומטמים, אם זה הגיוני.
אני פשוט חושב שאנשים חייבים שיהיה איתם מישהו שידריך אותם , הם ירגישו אולי יותר התקדמות ככה אם תגיד למישהו בוא נבנה ביחד תפריט ותכנית אימונים ותתחיל להתקדם או שיבוא לו "מאמן" מחברה מוכרת כמו הרבלייף ויגיד לו בו תשלם 2000 שקל ותקבל את גוף החלומות שלך אבל בפועל זה יהיה בול אותו דבר הוא יעדיף לשלם ושכאילו יש מישהו שאיתו
אנשים עושים מלרדת במשקל כאילו זה לפצח את האטום ,זה לא כזה מסובך פשוט תבנה תפריט במאזן קלורי שלילי ותדאג לצרוך בו מספיק חלבון לא תורה מסיני.
אנשים גם מחפשיפ קיצורי דרך ואכפת להם רק מהתוצאה , מהתחנה הסופית במסע
אותם אנשים לא יגיעו רחוק כי גם אם הם ירדו במשקל במהלך ה90 יום או ה180 או וואטאבר הם בסוף יחזירו את זה
לעומתם אנשים שלא חושבים רק על התוצאה הסופית והם נהנים מהדרך גם ולא לוקחים את הקיצור דרך הם באמת יגיעו לתוצאות וישמרו עליהם
מסקנה צריך שיהיה אכפת גם מהדרך ולא לעשות את זה בסבל כאילו מישהו מכריח אותי או בגלל שזה אידיאל היופי עכשיו

אני פשוט חושב שאנשים חייבים שיהיה איתם מישהו שידריך אותם , הם ירגישו אולי יותר התקדמות ככה אם תגיד למישהו בוא נבנה ביחד תפריט ותכנית אימונים ותתחיל להתקדם או שיבוא לו "מאמן" מחברה מוכרת כמו הרבלייף ויגיד לו בו תשלם 2000 שקל ותקבל את גוף החלומות שלך אבל בפועל זה יהיה בול אותו דבר הוא יעדיף לשלם ושכאילו יש מישהו שאיתו
אנשים עושים מלרדת במשקל כאילו זה לפצח את האטום ,זה לא כזה מסובך פשוט תבנה תפריט במאזן קלורי שלילי ותדאג לצרוך בו מספיק חלבון לא תורה מסיני.

אם ניקח רק את העיקרון של גרעון קלורי:
ירידה במשקל = גירעון קלורי = לאכול פחות לאורך זמן = התמדה
אתה רואה איפה הבעיה? בתחנה הסופית כמו שאמרת

• פותח/ת השרשור
אם ניקח רק את העיקרון של גרעון קלורי:
ירידה במשקל = גירעון קלורי = לאכול פחות לאורך זמן = התמדה
אתה רואה איפה הבעיה? בתחנה הסופית כמו שאמרת
לא ממש הבנתי תכוונה שלך
הכוונה שלי הייתה שאלה שלוקחים את השייקים שלהם מחפשים קיצורי דרך ולכן רוב הסיכויים הם עתידיים לחזור למשקל שלהם מלפני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית