הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה אנשים ממשיכים לקנות הרבלייף?

1. יש להם שיווק טוב.
2. כל השיווק, העיצוב וגדלי המוצרים, איננו אגרסיבי כמו המותגים שאנחנו נוהגים לקנות, אלא כזה שנעשה בצורה יותר ידידותית וכזאת שמכוונת לקהל הרחב, זה עוזר לכל התחום להראות פחות מאיים וכזה שקל להתחבר אליו.

קחו דוגמה פשוטה, ההורים שלכם היו קונים דלי חלבון של 2.3Kg עם תמונות של בילדרים על האריזה או שייק להכנת משקה בתוספת ויטמינים ומינרלים בצבעי פסטל בגודל נוח של 300 גרם? התשובה ברורה.

נערך לאחרונה:
אני פשוט חושב שאנשים חייבים שיהיה איתם מישהו שידריך אותם , הם ירגישו אולי יותר התקדמות ככה אם תגיד למישהו בוא נבנה ביחד תפריט ותכנית אימונים ותתחיל להתקדם או שיבוא לו "מאמן" מחברה מוכרת כמו הרבלייף ויגיד לו בו תשלם 2000 שקל ותקבל את גוף החלומות שלך אבל בפועל זה יהיה בול אותו דבר הוא יעדיף לשלם ושכאילו יש מישהו שאיתו
אנשים עושים מלרדת במשקל כאילו זה לפצח את האטום ,זה לא כזה מסובך פשוט תבנה תפריט במאזן קלורי שלילי ותדאג לצרוך בו מספיק חלבון לא תורה מסיני.
אנשים גם מחפשיפ קיצורי דרך ואכפת להם רק מהתוצאה , מהתחנה הסופית במסע
אותם אנשים לא יגיעו רחוק כי גם אם הם ירדו במשקל במהלך ה90 יום או ה180 או וואטאבר הם בסוף יחזירו את זה
לעומתם אנשים שלא חושבים רק על התוצאה הסופית והם נהנים מהדרך גם ולא לוקחים את הקיצור דרך הם באמת יגיעו לתוצאות וישמרו עליהם
מסקנה צריך שיהיה אכפת גם מהדרך ולא לעשות את זה בסבל כאילו מישהו מכריח אותי או בגלל שזה אידיאל היופי עכשיו
שים לב שאפילו לא דיברתי על התהליך שלה עם חלי ממן, אלא על הסקאם של המוצרים שלה.
עוד בעיה של בני אדם היא הצורך הזה בדחיפה ולזה אמא שלי שילמה מלחתחילה.
כמובן שזה גם חסך לה זמן לחקור על למה היא מכניסה את מה שהיא מכניסה לגוף והיא פשוט אוכלת לפי תפריט שנתנו לה.

• פותח/ת השרשור
1. יש להם שיווק טוב.
2. כל השיווק, העיצוב וגדלי המוצרים, איננו אגרסיבי כמו המותגים שאנחנו נוהגים לקנות, אלא כזה שנעשה בצורה יותר ידידותית וכזאת שמכוונת לקהל הרחב, זה עוזר לכל התחום להראות פחות מאיים וכזה שקל להתחבר אליו.

קחו דוגמה פשוטה, ההורים שלכם היו קונים דלי חלבון של 2.3Kg עם תמונות של בילדרים על האריזה או שייק להכנת משקה בתוספת ויטמינים ומינרלים בצבעי פסטל בגודל נוח של 300 גרם? התשובה ברורה.
כן אבל זה כאילו עולה פי3 יותר החשבון פשוט
21 מנות לעומת 63 על אותן מחיר
מצידי יהיה שם תמונה של מעודדות
כמובן שזה גם חסך לה זמן לחקור על למה היא מכניסה את מה שהיא מכניסה לגוף והיא פשוט אוכלת לפי תפריט שנתנו לה.
הכי טוב לבדוק בול מה הערכים שאתה צריך ולבנות לעצמך את התפריט לפי דברים שאתה רגיל לאכול ביום יום

• פותח/ת השרשור
משהו שאני יוסיף למה שאמרת
אדם שכל החיים שלו לא התאמן ולא מבין כל כך ורוצה עכשיו לרדת במשקל
יהיה לו 2 אופציות או לבנות תפריט לפי הערכים שהוא צריך ולהסתדר לבד
או לעשות בול אותו דבר אבל שמישהו מלווה אותך ואומר לך.מה לעשות רק עם הרבה כסף אז הם ילכו על זה

יש בארץ "חברות" כמו FIT K ועוד בולשיט בסנגון שלוקחים אנשים שבמקרה הטוב הם מאמני כושר וגם זה תלוי בספק, מעבירים להם קורס מזורז, הם משלמים כסף בשביל לקבל לקוחות שהשאירו מספר והם חוזרים אליהם מלווים אותם "תזונתית" ומציעים להם בחבילה גם הרבלייף.
כמובן שאנשים תמימים משלמים להם סכומים גבוהים על ליווי באזור ה2500+ מאנשים שאינם תזונאים או בעלי ידע בתזונה שמוכרים להם הרבלייף. ככה זה עובד..

אני אוסיף שהרבלייץ זה חלבון סויה שאולי מהצומח הוא בחירה טובה אבל עדיף מי גבינה בגלל שיש יותר ח' אמינו חיוניות
לא תמיד רשום מה מכיל המוצר, ויש הרבה תביעות על החברה עם ערך שלם בויקפדיה, הם עובדים בשיטת הפרמידה. הוספת מישהו לחברה קיבלת כסף על זה.
קיצר גונבים מאנשים תמימים וממש עצוב לי שלא סוגרים להם את החברה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש בארץ "חברות" כמו FIT K ועוד בולשיט בסנגון שלוקחים אנשים שבמקרה הטוב הם מאמני כושר וגם זה תלוי בספק, מעבירים להם קורס מזורז, הם משלמים כסף בשביל לקבל לקוחות שהשאירו מספר והם חוזרים אליהם מלווים אותם "תזונתית" ומציעים להם בחבילה גם הרבלייף.
כמובן שאנשים תמימים משלמים להם סכומים גבוהים על ליווי באזור ה2500+ מאנשים שאינם תזונאים או בעלי ידע בתזונה שמוכרים להם הרבלייף. ככה זה עובד..

אני אוסיף שהרבלייץ זה חלבון סויה שאולי מהצומח הוא בחירה טובה אבל עדיף מי גבינה בגלל שיש יותר ח' אמינו חיוניות
לא תמיד רשום מה מכיל המוצר, ויש הרבה תביעות על החברה עם ערך שלם בויקפדיה, הם עובדים בשיטת הפרמידה. הוספת מישהו לחברה קיבלת כסף על זה.
קיצר האבקה שלהם שבמקום ארוחת בוקר כאילו צדקתי זה אבקת חלבון ? איך זה במקום ארוחת בוקר לא יודע

"יש רק שני דברים אינסופיים: היקום והטיפשות האנושית. לגבי הראשון אני מסופק" ~ אלברט איינשטיין.

• פותח/ת השרשור

עדיין לא הבנתי למה מאפשרים לאנשים ללא הסמכה לתת אימונים וצפריט צזונה? אני מכיר מישהי ששוקלת 45 והביאו לה תפריט חיטוב
איפה הידע פה לעזעזל דופקים לה תגוף

חחח זה הבדיחה הכי גדולה יש שם איזה אבקה עם תמונה שרונאלדו ואשכרה אנשים מאמינים שהוא מכניס תחרא הזה לגוף שלו
ספורטאי על כמוהו באמת יגע בזה...

בדיוק הצצתי ב Nutrition Facts של המוצר הזה, באמת מוצר פח

• פותח/ת השרשור
בדיוק הצצתי ב Nutrition Facts של המוצר הזה, באמת מוצר פח
הגעתי למסקנה שאנשים קונים את זנ בגלל שאנשים אחרים שירדו במשקל קנו את זה אבל זאת.לא הסיבה שיורדים במשקל
ראיתי כהר תתפריטים שנונתנים שם.אני בטוח שהנזק יותר גבוה מהתועלת
זה כמו דיאטת 8-16 החדשה שגם פוגעת בגוף.ולא בריאה לדעתי

• פותח/ת השרשור
אשמח לדעת למה.
זה אשכרה צום
לא להכניס כלום לפה במדך 16 שעות ובמשך 8 שעות אתה מפרק מה שאתה רוצה
הבנתי שאנשים מורידים יותר בשריר מאשר בשומן העיקר שהם יגידו שהם שוקלים פחות

נערך לאחרונה:
זה אשכרה צום
לא להכניס כלום לפה במדך 16 שעות ובמשך 8 שעות אתה מפרק מה שאתה רוצה
הבנתי שאנשים מורידים יותר בשריר מאשר בשומן העיקר שהם יגידו שהם שוקלים פחות
לא לאכול 4 שעות ראשונות ואחרונות של היום, זה הכול.
ניסית וזה השפיע עליך לרעה?

• פותח/ת השרשור
זה אבל ניסוי שעשו ואנשים עבדו נכון בתוספת אימונים
לא התכוונתי שהשיטה עצמה היא רעה פשוט תסכים איתי שאוכלוסיית האנשים שעושים את זה לרוב לא עובדים ככה אלא ב8 שעות של האוכל הם מרשים לעצמם לאכול זבל ושטויות
התכוונתי שאתה לא יכול לדפוק ב8 שעות קופסת אוריאו ותפוציפס ואז מקדונלדס וב16 שעות לא לאכול ולצפות לתוצאות טובות של ירידה טובה בשומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית