הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמות שומן בגרמים

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
כיום מסתדר לי בתזונה לצרוך 35 גרם שומן ביום לא יותר, זה המאקרונוטרייאנט הכי פחות משביע. אמנם כל יום אני אוכל 100גר סלומון. (כולל אותו יוצא 35 גר שומן ביום)

אני שוקל 73 קילו וצורך 2050 קלוריות ביום. זאת כמות קטנה מידי של שומן או שזה בסדר? תודה לעונים
@elchonon

לתקופה של כמה שבועות של חיטוב, זה בסדר.
אבל לא הייתי מושך את זה תקופה ארוכה מידי.

מה הבעיה לאכול עוד טיפה שומן על חשבון הפחמימה, או החלבון הקדוש?

מלבד שהשומן מאבני הבניין של הורמונים, הוא גם הדרך היחידה לשמור על רמה תקינה של וויטמינים A,D,E,K שמאוד חשובים בתקופה הזאת של הקורונה.

• פותח/ת השרשור
לתקופה של כמה שבועות של חיטוב, זה בסדר.
אבל לא הייתי מושך את זה תקופה ארוכה מידי.

מה הבעיה לאכול עוד טיפה שומן על חשבון הפחמימה, או החלבון הקדוש?

מלבד שהשומן מאבני הבניין של הורמונים, הוא גם הדרך היחידה לשמור על רמה תקינה של וויטמינים A,D,E,K שמאוד חשובים בתקופה הזאת של הקורונה.

אני מנסה לשלב מנות שומן כמו מנת דג סלומון כל יום (100 גר מבושל) אבל שומן ביום יום לא יוצא לי לאכול כי אני מוצא שהוא מאוד מאוד דחוס קלורית.

אני מנסה לשלב מנות שומן כמו מנת דג סלומון כל יום (100 גר מבושל) אבל שומן ביום יום לא יוצא לי לאכול כי אני מוצא שהוא מאוד מאוד דחוס קלורית.
כף שמן זית על חשבון שתי כפות אורז סוגר לך את הפינה.
אכלתי 60 גרם שומן, 220 גרם חלבון על 2000 קלוריות ביום.
פשוט זה יבוא על חשבון פחמימה.

הייתי במקומך מעלה את זה טיפה ל50+-
בגדול זה פשוט להוריד פחמימה טיפה בשביל עוד איזה כפית חמאת בוטנים או 1-2 צהוב ביצה, גם שמו זית אפשרות טובה.

תעלה טיפה ליתר ביטחון,
לא כל המקורות לשומן דחוסים קלוריות בטירוף
שמן זית וכל השמנים כן כי זה 884 קלוריות ל100 מל

אבל כך לדוגמה חומוס - 200~ קלוריות ל100 גרם ואחלה מקור לשומן חלבון ופחמימה וממש טעים לפחות בשבילי
לא מבין איך אתה מגיע רק ל35, שומן יש בכל דבר, גם בחזה עוף גם בשיבולת שועל בכל דבר

מייק אמר ש35 גרם שומן ביום זה המינימום, כך ש35 זה כנראה מספיק עבורך. אפשר לאכול יותר, כן? אבל תקפיד שלא לרדת מ35 גרם שומן. בכל אופן, אני בעד פוקוס גדול אפילו יותר על חלבון וקלוריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית