עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קופון cashdoאיך 60 אחוז ?
תזמין לשכנים שלך עם המספר פלאפון שלהםמישהו יודע אם אני אעשה 2 הזמנות הם יאחדו חבילות?
כן הם מאחדים חבילות אם אתה מזמין בהפרש של פחות מ72 שעות.מישהו יודע אם אני אעשה 2 הזמנות הם יאחדו חבילות?
אם אני מזמין מ2 משתמשים שונים לאותה כתובת?כן הם מאחדים חבילות אם אתה מזמין בהפרש של פחות מ72 שעות.
רק אני אכלתי חרא עם 45הזמנתי ב60% זול בטירוף
אני כמעט בטוח שבודקים לפי כתובת ולא לפי שם.אם אני מזמין מ2 משתמשים שונים לאותה כתובת?
וואלה עד עכשיו לא השתמשתי באבקות חלבון אבל זה מחיר כ"כ טוב שהייתי חייב לקנות.
תמיד חשבתי שאבקות לעומת פשוט לאכול עוד זה לשלם יותר בשביל נוחות אבל עם מחיר כזה אתה פשוט לא משלם יותר, אם כבר אתה משלם פחות.
שטויות, סתם הלחצת אותיכן הם מאחדים חבילות אם אתה מזמין בהפרש של פחות מ72 שעות.
לא אמרתי שמייפרוטאין מאחדים הזמנות. כוונתי הייתה לזה שרשות המסים רואה שתי הזמנות מאותו אתר לאותה הכתובת כהזמנה אחת במידה והן נעשו במרווח של פחות מ72 שעות. עושים את זה כדי למנוע מצב של הימנעות ממע"מ ע"י פיצול חבילות.שטויות, סתם הלחצת אותי
דיברתי איתם עכשיו בצ'אט, הם שולחים לכל הזמנה בנפרד מספר מעקב שונה והם לא מאחדים
הוא מדהים,אין לך מה לדאוג:rolleyes-71:5 קילו whey בטעם לאטה
עם מים/חלב או שניהם?הוא מדהים,אין לך מה לדאוג:rolleyes-71:
זה כל שנה אותו טריק. בבלאק פראיידי עצמו הם עושים 50%+10% בשעות 14-16 בצהריים של שישירק אני אכלתי חרא עם 45
הזה יצא 65 אחוז למשתמש חדשזה כל שנה אותו טריק. בבלאק פראיידי עצמו הם עושים 50%+10% בשעות 14-16 בצהריים של שישי
עם מים/חלב או שניהם?
ואללה כבר שמח לי בלב שלקחתי את הטעם הזה
75%. היה 50+10+15, אבל לא היה לי חמלה לעשות משתמש חדש חח, גם ככה יצא זולהזה יצא 65 אחוז למשתמש חדש
שניהם, עם חלב זה יוצא מטורף, אפשר גם לשחק עם חצי מים חצי חלב
75%. היה 50+10+15, אבל לא היה לי חמלה לעשות משתמש חדש חח, גם ככה יצא זול