עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חייב לא להסכיםהוא מדהים,אין לך מה לדאוג:rolleyes-71:
האמת,יכול להיות,לא שתיתי אותו המון זמן.חייב לא להסכים
הוא נמאס מאוד מהר
אחרי שנים רבות של חינוך בילדרי קלוקל (חזה עוף מכובס, לצד 7 ליטר מים כדי לבלוע),בלי שום קשר שאני דביבונת מזון שמעדיפה אוכל בכל רגע נתון:rolleyes-71:
אני יכולה להבין למה אתה מתכוון,אחרי שנים רבות של חינוך בילדרי קלוקל (חזה עוף מכובס, לצד 7 ליטר מים כדי לבלוע),
אני נהנה להפוך את צריכת החלבון למשהו ממתקי
אבל אצל נשים גם הכמויות אחרות, אז זה הגיוני שיש פחות טראומה מאכילה כעונש באופן כללי
לגבי הלאטה - הוא בשורה בהתחלה, אבל בסופו של דבר טעמים שהם לא בסיסיים, ונעשים בחיסכון קלורי, עומדים להימאס
הזמנתי ב60% זול בטירוף
בוא נבכה ביחד על 20 השקלים האבודים שלנו 😭ידעתי שיכולתי להכניס שם עוד קופון 🤦♂️
אני מתמש חדש וקיבלתי 60 אחוז הנחה
איך היה אפשר לקבל 75% הנחה ? לדעת להבא..
עד כניסת שבת יש להם 60 אחוז הנחה
60 או 50 ועוד 10 עם הקופון dream10? כשהזמנתי בשישי בצהריים היה 50 ו 10 עם הקופון, ועל זה עוד 15 של משתמש חדש. אתם אומרים שהייתי יכול לחכות כמה דקות/שעות ולקבל עוד 10 אחוז על המחיר הגם ככה מטורף? 🤤 לא שאני מתלונןהזמנתי ב60% זול בטירוף
יש להם עדיין 40 אחוז הנחה לדעתי + 15 אחוז משתמש חדש ועוד 10 קוד קופון זה משתלםשכחתי להזמין אתמול... היום כבר מאוחר מדי?
יש להם עדיין 40 אחוז הנחה לדעתי + 15 אחוז משתמש חדש ועוד 10 קוד קופון זה משתלם
dream10אין לי קופון נוסף של 10
dream10
60 או 50 ועוד 10 עם הקופון dream10? כשהזמנתי בשישי בצהריים היה 50 ו 10 עם הקופון, ועל זה עוד 15 של משתמש חדש. אתם אומרים שהייתי יכול לחכות כמה דקות/שעות ולקבל עוד 10 אחוז על המחיר הגם ככה מטורף? 🤤 לא שאני מתלונן
במחירים באלה "נורא" זו ממש לא המילה שהייתי אומר על זה 😆כן אני הזמנתי שהיה 45 אחוז באתר והשתמשתי ב2 קודים
לא נורא אחי היית יכול להביא עוד חצי קילו חחבון בערך
7.5 קילו חלבון ו 240 כדורי מולטיויטמין ב 247 שקל.
אכן אדיר 🤣
גם לא זוכרת מי אמר שזה מצחיק כל פעם שאני כותבת "אני", כי זה כאילו אני מדברת על עצמי בגוף שלישי 🤣🤣🤣🤣
אותו אחד שאמר "רק חסר שיבוא מישהו עם ניק 'נשנה את העולם' .. " חח נראה לי יצחק... מתאים לו