עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה הסכנה בגלל זה עשיתי 5+2.5+1 וחטיפי חלבון לא יודע אם זה השתלם יחסית לשלוח את זה מעל 10 קילו ב EMSזה המיסים הרשמיים ובגלל שזה חבילה גדולה אם אתה לא משלם להם מייד הם מבקשים עוד כסף על כל יום שהחבילה אצלם
והם ממציאים שהחבילה מעבר ל75 דולר לפעמים כדי לעקוץ עוד כסף
ואז יש את הקטע שכל יום שזה אצלם אתה משלם דמי אכסנה
ובנוסף לזה, הם פתאום מבקשים אישורים שתמציא כדי להצהיר על הייבוא וחוץ מזה אישורים על זה שזה תוספי תזונה ושהם חוקיים כאן
יכולים לעשות כאב ראש כן
אני תמיד הזמנתי עם שמות ורחובות מופלצים העיקר שזה מגיע לדואר ומשם אתה אוסף עם המספר מעקבזה הסכנה בגלל זה עשיתי 5+2.5+1 וחטיפי חלבון לא יודע אם זה השתלם יחסית לשלוח את זה מעל 10 קילו ב EMS
אגב יש לך מושג לגבי מכס וכאלה אם ההזמנה מפוצלת ואני רושם את זה על השם של ההורים שלי נגיד זה סבבה ?
אה אפשר להמציא שמות וזה סבבה ? כתובות אני תמיד ממציא אבל אני חושב שהם בדואר כשזה מגיע מחפשים למי לקשר את ההזמנה לא ? כאילו מחפשים מישהו עם אותו שםאני תמיד הזמנתי עם שמות ורחובות מופלצים העיקר שזה מגיע לדואר ומשם אתה אוסף עם המספר מעקב
הבעיה זה מתי שאתה מזמין וזה מגיע ל Ems והפלצת שמות
המזל שיש אותו מייל אבל עדיין מפחיד
הם מחפשים כדי לשלוח התראהאה אפשר להמציא שמות וזה סבבה ? כתובות אני תמיד ממציא אבל אני חושב שהם בדואר כשזה מגיע מחפשים למי לקשר את ההזמנה לא ? כאילו מחפשים מישהו עם אותו שם
ממליץ להזמין 3 גיינרים 15 קג בהזמנה בודדת ולשלם את המס 35 שקל לEMS יוצא מתחת ל75 דולר ומשתלם
יוצא 93 שקל לגיינר
מהאתר הישראלי@CycleTelephohe @m0stMuscular אתם מדברים על הזמנות מהאתר הבריטי לא? כי באתר הישראלי לא נראה לי שיש את המס הזה של EMS של 35 ש"ח
עשיתי הזמנה ב28/11 והגיע היום, היו מהירים בקטע מפחידלעוד מישהו הגיע הודעה שהוא קיבל את החבילה?
הזמנתי ב24.11 בערב וקיבלתי הודעה עכשיו לאסוף אותה
אצלם משתלם והתחברתי לטעם שלהם דווקאטעמת אותם? ואתה מדבר על האקסטרים או הרגיל?
גיינר כמעט אף פעם לא משתלם, למרות שאולי עכשיו כן בגלל ההנחות
אה אוקיי, לא היו לי הזמנות כאלה בגלל זה לא ידעתימהאתר הישראלי
Ems זה חברה שילוח שאחראית על המוצרים אם עברת את ה10 ק"ג
הייתי בטוחה יקח חודש בגלל כל הטירוף של ההזמנות....הזויעשיתי הזמנה ב28/11 והגיע היום
😱עשיתי הזמנה ב28/11 והגיע היום, היו מהירים בקטע מפחיד
אצלם משתלם והתחברתי לטעם שלהם דווקא
כן, האקסטריםאיזה טעמים מומלצים? ויש שני גיינרים, אתה מתכוון לאקסטרים?
כן, האקסטרים
כל הטעמים אמורים להיות סבבה אבל השוקולד מנטה נשמע לי חשוד לא הייתי קונה אותו
הזמנתי לפני שעתיים אותה, איך היא תגיעמעניין שלא לקחו על זה מכס, ההזמנה של ה15 קילו הגיעה אליך היום?
הזמנתי לפני שעתיים אותה, איך היא תגיע
יקחו Ems לא יהיה מכס כי זה מתחת ל75 דולר יש להם באתר את הכללים