הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלאק פריידי מייפרוטאין-45% הנחה

זה המיסים הרשמיים ובגלל שזה חבילה גדולה אם אתה לא משלם להם מייד הם מבקשים עוד כסף על כל יום שהחבילה אצלם
והם ממציאים שהחבילה מעבר ל75 דולר לפעמים כדי לעקוץ עוד כסף
ואז יש את הקטע שכל יום שזה אצלם אתה משלם דמי אכסנה

ובנוסף לזה, הם פתאום מבקשים אישורים שתמציא כדי להצהיר על הייבוא וחוץ מזה אישורים על זה שזה תוספי תזונה ושהם חוקיים כאן

יכולים לעשות כאב ראש כן
זה הסכנה בגלל זה עשיתי 5+2.5+1 וחטיפי חלבון לא יודע אם זה השתלם יחסית לשלוח את זה מעל 10 קילו ב EMS
אגב יש לך מושג לגבי מכס וכאלה אם ההזמנה מפוצלת ואני רושם את זה על השם של ההורים שלי נגיד זה סבבה ?

זה הסכנה בגלל זה עשיתי 5+2.5+1 וחטיפי חלבון לא יודע אם זה השתלם יחסית לשלוח את זה מעל 10 קילו ב EMS
אגב יש לך מושג לגבי מכס וכאלה אם ההזמנה מפוצלת ואני רושם את זה על השם של ההורים שלי נגיד זה סבבה ?
אני תמיד הזמנתי עם שמות ורחובות מופלצים העיקר שזה מגיע לדואר ומשם אתה אוסף עם המספר מעקב

הבעיה זה מתי שאתה מזמין וזה מגיע ל Ems והפלצת שמות

המזל שיש אותו מייל אבל עדיין מפחיד

אני תמיד הזמנתי עם שמות ורחובות מופלצים העיקר שזה מגיע לדואר ומשם אתה אוסף עם המספר מעקב

הבעיה זה מתי שאתה מזמין וזה מגיע ל Ems והפלצת שמות

המזל שיש אותו מייל אבל עדיין מפחיד
אה אפשר להמציא שמות וזה סבבה ? כתובות אני תמיד ממציא אבל אני חושב שהם בדואר כשזה מגיע מחפשים למי לקשר את ההזמנה לא ? כאילו מחפשים מישהו עם אותו שם

אה אפשר להמציא שמות וזה סבבה ? כתובות אני תמיד ממציא אבל אני חושב שהם בדואר כשזה מגיע מחפשים למי לקשר את ההזמנה לא ? כאילו מחפשים מישהו עם אותו שם
הם מחפשים כדי לשלוח התראה
אבל יש את המייל ויש לך את המספר מעקב

זה מקבל מדף בדואר גם לפני שהם יודעים למי לשייך את זה

ממליץ להזמין 3 גיינרים 15 קג בהזמנה בודדת ולשלם את המס 35 שקל לEMS יוצא מתחת ל75 דולר ומשתלם
יוצא 93 שקל לגיינר

טעמת אותם? ואתה מדבר על האקסטרים או הרגיל?
גיינר כמעט אף פעם לא משתלם, למרות שאולי עכשיו כן בגלל ההנחות

@CycleTelephohe @m0stMuscular אתם מדברים על הזמנות מהאתר הבריטי לא? כי באתר הישראלי לא נראה לי שיש את המס הזה של EMS של 35 ש"ח
מהאתר הישראלי
Ems זה חברה שילוח שאחראית על המוצרים אם עברת את ה10 ק"ג
לעוד מישהו הגיע הודעה שהוא קיבל את החבילה?
הזמנתי ב24.11 בערב וקיבלתי הודעה עכשיו לאסוף אותה
עשיתי הזמנה ב28/11 והגיע היום, היו מהירים בקטע מפחיד
טעמת אותם? ואתה מדבר על האקסטרים או הרגיל?
גיינר כמעט אף פעם לא משתלם, למרות שאולי עכשיו כן בגלל ההנחות
אצלם משתלם והתחברתי לטעם שלהם דווקא
80 שקל עכשיו, שאר הזמן 140-150 שקל
אם אתה עושה את הקומבינה של 15 ק"ג בהזמנה זה יוצא 93 ליחידה

הזמנתי לפני שעתיים אותה, איך היא תגיע
יקחו Ems לא יהיה מכס כי זה מתחת ל75 דולר יש להם באתר את הכללים

זה מניסיון קודם ולא לקחו ממך מכס? כי הם בדרך כלל קשים יותר עם חבילות כבדות, ויכולים לדרוש את הlist price (ערך המוצר) בלי קשר להנחות, למרות שאני לא יודע עד כמה מקפידים על זה

מישהו שהזמין חבילה מעל 10 קילו וכבר קיבל? @קציצה ?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית