עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בננה מזעזע,איך הבננה שלהם?
איך? :0לא יודע איך אבל היה לי בסל 65% הנחה פתאום, עשיתי עוד הזמנה חחח
וואלה זה מטורף,תשתמשו בקוד vip2020, זה מה שגרם לי להגיע ל65%!!!
בדרך כלל משתמש בdream10 אבל כנראה שיש להם שם בלבול עם הקודים של הבלאק פריידי עכשיו..
אני רואה שעדיין יש את ההנחות של סייבר מנדיי, ההזמנה שעלתה לי 247 בבלאק פריידיי וזה עוד עם הנחה של משתמש חדש עכשיו עולה 220 בלי משתמש חדש, עם משתמש חדש כנראה פחות מ 200 😳
אני כמעט מתפתה לעשות עוד הזמנה 😕
אני עשיתי 3:s49:אני רואה שעדיין יש את ההנחות של סייבר מנדיי, ההזמנה שעלתה לי 247 בבלאק פריידיי וזה עוד עם הנחה של משתמש חדש עכשיו עולה 220 בלי משתמש חדש, עם משתמש חדש כנראה פחות מ 200 😳
אני כמעט מתפתה לעשות עוד הזמנה 😕
יש לי 7.5 קילו בדרך מיום שישי, עוד שני שקים חצי מלאים (קולטים את האופטימיות?) של 2.5 בבית ואני בכלל לא מתאמן כבר מעל חודשיים ולא שותה אפקת ניפוח אז נראה לי להזמין עוד יהיה מיותר, למרות שמפתה חייב להודות 🤭אני עשיתי 3:s49:
16.5 בדרך אליי ויש לי עוד 4 וחצי בבית. ואני לא שותה אפילו שייק חלבון. נטו מוסיפה לעוגות פנקייקים שיבולת שועל וכו. 🤦♂️יש לי 7.5 קילו בדרך מיום שישי, עוד שני שקים חצי מלאים (קולטים את האופטימיות?) של 2.5 בבית ואני בכלל לא מתאמן כבר מעל חודשיים ולא שותה אפקת ניפוח אז נראה לי להזמין עוד יהיה מיותר, למרות שמפתה חייב להודות 🤭
טוב ניצחת 🤣16.5 בדרך אליי ויש לי עוד 4 וחצי בבית. ואני לא שותה אפילו שייק חלבון. נטו מוסיפה לעוגות פנקייקים שיבולת שועל וכו. 🤦♂️
16.5 בדרך אליי ויש לי עוד 4 וחצי בבית. ואני לא שותה אפילו שייק חלבון. נטו מוסיפה לעוגות פנקייקים שיבולת שועל וכו. 🤦♂️
בנאליים לחלוטין,איזה טעמים הזמנת? 🤯
בנאליים לחלוטין,
נטורל שוקולד,הכי מוצלח לדעתי.
ואת הטעם החדש של Hokkaido milk(לא ניסיתי)
נטורל בננה,מדהים, וניל. (שניהם בגירסת איזולייט כי הם יותר מוצלחים לדעתי)
קרם עוגיות מדהים בשיבולת שועל.
וקרמל מלוח,האמת לאח שלי. אני לא אוהבת. אולי אתן עוד ניסיון
ידוע לך לגבי בעיות כשעוברים את ה 10 קילו ? אי אפשר לסמוך על דואר ישראלממליץ להזמין 3 גיינרים 15 קג בהזמנה בודדת ולשלם את המס 35 שקל לEMS יוצא מתחת ל75 דולר ומשתלם
יוצא 93 שקל לגיינר
זה מגיע דרך Emsידוע לך לגבי בעיות כשעוברים את ה 10 קילו ? אי אפשר לסמוך על דואר ישראל
זהו שה EMS האלה חלאות אדם , על פניו אתה אמור לשלם רק 35 שקל אבל מפחיד הם יכולים להכניס עוד איזה צינורזה מגיע דרך Ems
אם אתה לא אוסף את זה בזמן אז יש עוד עמלות
אם זה מתחת ל75 דולר 35 שקל וזהו
אם זה מעל 75 דולר 60 שקל ועוד 17 אחוז מע"מ ועוד מיסי מצליח כמו דמי אכסנה אם אתה לא אוסף/משלם את החבילה מייד
זה המיסים הרשמיים ובגלל שזה חבילה גדולה אם אתה לא משלם להם מייד הם מבקשים עוד כסף על כל יום שהחבילה אצלםזהו שה EMS האלה חלאות אדם , על פניו אתה אמור לשלם רק 35 שקל אבל מפחיד הם יכולים להכניס עוד איזה צינור