הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה לשלב כדורגל במקום האירובי אבל מפחד שזה יפגע לי בביצועים.

Bodyfat31

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
7
62
4
אני עושה 3 אימוני כוח, אחד אירובי.
תמיד האימון האירובי הוא האחרון בשבוע.
מאימון לאימון אני מעלה כמה דקות, היום אני על סביב ה20+ הרצופות. אני יודע שאם אשחק כדורגל, מן הסתם העומס הוא הרבה יותר גדול מאשר ריצה. גם בוא נגיד שנפגשים לשעה וחצי (ברור שאני לא משחק בכוחה, אולי 30-50דק. מה דעתכם?

מה המטרה?
אם זה אירובי בשביל בריאות ואתה במסה אז פשוט תראה לפי השקילות אם אתה יורד או עולה ובהתאם תוסיף או תוריד קלוריות
אם אתה בחיטוב אותו דבר רק הפוך

לגבי התאוששות, תנסה ותבדוק, יכול להיות שזה ישפיע קצת אבל זה לא אמור להיות ממש קריטי

אני אומר את זה על סמך ניסיון אישי בלבד אבל לי האימונים פגעו בביצועים בכדורגל כי הרגליים שלי גדלו די הרבה והיו הרבה יותר כבדות והייתי הרבה פחות דינמי, לא שזה הפריע לי כי כולה שיחקתי בשכונה אבל נניח ביום של אימון רגליים או יום אחרי לא הייתי משחק כדורגל כי זה פגע לי בביצועים באימוני רגליים.
יש לי כמה חברים ששיחקו כדורגל מקצועני בליגה א ולאומית והם לא היו מתאמנים רגליים מחוץ לאימונים במסגרת הקבוצה בשביל לא לפגוע בביצועים.

• פותח/ת השרשור
אני אומר את זה על סמך ניסיון אישי בלבד אבל לי האימונים פגעו בביצועים בכדורגל כי הרגליים שלי גדלו די הרבה והיו הרבה יותר כבדות והייתי הרבה פחות דינמי, לא שזה הפריע לי כי כולה שיחקתי בשכונה אבל נניח ביום של אימון רגליים או יום אחרי לא הייתי משחק כדורגל כי זה פגע לי בביצועים באימוני רגליים.
יש לי כמה חברים ששיחקו כדורגל מקצועני בליגה א ולאומית והם לא היו מתאמנים רגליים מחוץ לאימונים במסגרת הקבוצה בשביל לא לפגוע בביצועים.

אז אתה אומר לוותר על הכדורגל?
להמשיך רק בריצה? אני כרגע במסה אם זה משנה. גם אני רק לשכונה

אז אתה אומר לוותר על הכדורגל?
להמשיך רק בריצה? אני כרגע במסה אם זה משנה. גם אני רק לשכונה

אני אומר תנסה ותראה איך זה משפיע עליך ותן לכל פעילות גופנית את ההעדפה שלך, אם אתה רואה שהכדורגל פוגע לך בביצועים במכון וזה יותר חשוב לך כרגע אז תישאר בריצה, אם אתה רואה שאתה יכול לשלב את שניהם וזה מה שאתה מעדיף אז מצוין.

תעשה משהו שאתה אוהב לא משנה אם זה כדורגל ריצה או סקי אלפיני. אם אתה במסה תשלים קלוריות בהתאם.

פשוט תשחק ותראה איך אתה מגיב לעומס. אין סיבה לזרוק תאוריות. יכול להיות שזה יפגע יכול להיות שזה ישפר.

אם פוגע, תשב יותר בצד. תהיה יותר בשער. וכו כו'

אגב אני ממש לא רואה סיבה לוותר על משהו שאתה אוהב כי אתה במסה או מתאמן בחדר כושר. אפילו אם יש פגיעה קלה בביצועים זה לא שאתה מר אולימפיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית