הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול המלצות טעמים myprotein

הקרם עוגיות , שוקולד רגיל ? איך הם
מישהו טעם פירות קיץ?
חטיפי חלבון יש עוד חוות דעת

אפרט על כל הטעמים שיצא לי לטעום.

אבקות:

שוקולד קוקוס - נחמד אם אוהבים קוקוס ורוצים משהו שוקולדי. לא משהו מיוחד, אבל אפשר לעוף על זה, עם עפים על קוקוס. 5/10

קרמל מלוח - וניל מתוק עם נגיעה של קרמל. נחמד ממש אם יש חשק למשהו מתוק אבל לא מעבר וכנראה שיש דברים טובים יותר למטרה הזו. הייתי אומר שאם ממש אוהבים קרמל זה יכול להיות טוב אבל סביר להניח שמי שרוצה טעם של קרמל כשהוא מזמין את זה יתאכזב מהחוסר דומיננטיות. 6/10

בלוברי צ'יזקייק - טעם נפלא. יש גם בונוס - הריח של האבקה מדהים. יש הרגשה קרמית כזו של עוגת גבינה וטעם של אוכמניות, לא מרגיש מלאכותי מדי לדעתי. החיסרון העיקרי הוא שנמאס מהר מאוד, אבל אם יש טעם אחר לגוון איתו מדי פעם/משתמשים פעם ב, זה ממש טוב. 8/10

שוקולד בראוני - לא הכי מתוק, אבל אחלה של טעם שוקולד. די בסיסי, אבל נראה לי שפחות הולך בשייקים כי זה לא ממש טעם של שוקו. סך הכל לעוגות חלבון וכו הוא עושה את העבודה. 6/10

בננה טבעי - בהתחלה יש לזה טעם טוב ואז פתאום יש טעם של בננה מלפני 400 שנה, טעם מיושן כזה. אבל, בשיבולת שועל זה הולך די טוב, בתוספת קינמון זה גם אחלה, וגם חמאת בוטנים מוסיפה הרבה. סך הכל לא רע לפי דעתי והאמת שמצאתי שעם הזמן הטעם הופך ליותר טוב - בניגוד להרבה טעמים אחרים. 6/10

שוקולד חמאת בוטנים (הישן) - שוקולד עם נגיעה של מרקם אגוזי. לא מרגישים חמאת בוטנים אבל זה אחלה טעם של שוקו. 7/10

סטרוברי קרים - אני לא חושב שטעמתי טעם טוב יותר. הוא לא נמאס בכלל ויש לו טעם ממש טוב של תות, מזכיר את המעדן באדי. 9/10

שוקולד חמאת בוטנים (ה"משופר") - טעם של שוקולד עם טעם די חזק של אגוזים. הטעם של האגוזים די מלאכותי ובטעימה ראשונית זה מוזר מאוד, אבל עם הזמן זה משתפר, והאמת שאני חושב שזה טעם ממש טוב, פשוט רושם ראשוני לא משהו. אני בקושי מוצא צורך בטעם של שוקולד אחר פשוט כי הטעם האגוזי משתלב די טוב ולא נמאס כל כך. 7/10

טירמיסו (ה"משופר") - טעם שוקולד עם קפה, אבל שהוסיפו לו חצי בקבוק רום. אני חושב שאבקה בטעם שוקולד עם קצת נס תצא יותר טוב. זה כן מאוד מזכיר טירמיסו אבל זה קצת מוזר ואני חושב שכשהם ניסו לחקות את המשקה האלכוהולי שברום הם הלכו קצת רחוק מדי, אבל אולי זה ישתנה עם הזמן, כי טעמתי רק פעם אחת. 4/10

שוקולד בראוני (ה"משופר") - באמת שונה מהבראוני הקודם. טעם טוב סך הכל, מזכיר בראוני אבל בצורה שונה מהטעם הקודם. הטעם משמעותית חלש יותר. מרקם קצת מוזר ואולי זה רק אני אבל טעם שמזכיר טיפה קוקוס, יכול להיות שזה פשוט המרקם שגורם לי לחשוב. אני לא בטוח לגמרי מה דעתי עליו, סך הכל הוא ממש טעים, אבל הייתי רוצה שיהיה חזק יותר ואולי קצת יותר שוקולדי. אני כן אתן לו ציון גבוה יותר משל הקודם כי הטעם שלו באמת ממש מזכיר טעם של בראוניז. 7/10

חטיפי חלבון:

קארב קראשר סטרוברי צ'יזקייק - ממש טוב. מתוק בטירוף ככה שאם מישהו רגיש למתיקות לא הייתי מתקרב. הטעם עצמו טעים, מרקם טוב שהייתי רוצה מחטיף חלבון. בהחלט מזכיר סטרוברי צ'יזקייק ומומלץ מאוד. 8/10

סירופים:

סירופ שוקולד - הקשר בין זה לשוקולד הוא מקרי בהחלט. מזכיר קצת סירופ מייפל אבל עם טעם ממש מוזר. יש בזה משהו נחמד כי זה פשוט ממתיק בצורת סירופ, זה יכול להוסיף קצת רטיבות לדברים אבל הטעם די רע. 3/10

סירופ מייפל - אני אישית גדלתי על הסירופים של הסופר שהם גם ככה מזוייפים ככה שלא ציפיתי לטעם של סירופ מייפל אורגני טוב, מה גם שבכלל שהסירופ שוקולד מזכיר מייפל הנחתי שיש לזה פוטנציאל. ואכן, זה בדיוק כמו הסירופ מייפל המזוייף של הסופר והטעם מדהים. אני לא חושב שאפשר לעקוף את זה מבחינת סירופ מייפל בלי להוסיף לזה קלוריות, וכנראה שאזמין סטוקים של זה בקרוב. אולי מישהו שרגיל למייפל איכותי טיפה יתאכזב. 10/10

לגבי המספרים - לא הייתי מתייחס לזה במיוחד אבל זה סתם שיהיה אינדיקציה כלשהי. אם מישהו רוצה לטעום טעם שנתתי לו ציון נמוך ביחס לאחרים ממליץ לשאול כי יכול להיות שדווקא כן הייתי ממליץ עליו לאינדיבידואל.

אבקות:

שוקולד קוקוס (ה"משופר") - איכס. אין טעם של שוקולד וגם לא כל כך של קוקוס. סתם מגעיל. שמתי היום בקורנפלקס נסקוויק וחשבתי שיהיה טעים אבל לא זה לא. לא לגעת. 1/10

קרם ברולה - טעם פצצה. לא יודע כמה זה באמת קרם ברולה אבל טעם מאוד נחמד, מזכיר וניל צרפתי בתוספת של עוד כל מיני דברים נחמדים, וגם ריח ממש טוב. רק כדאי להגיד שהוא לא מתוק מדי. 8/10

סטיקי טופי פודינג - אחלה של טעם. לפי דעתי זה גרסה משופרת של הקרמל המלוח שלהם. טעם מתוק וטעים. יש לזה קצת טעם חלבוני שאני אישית אוהב אבל יש כאלה שאני יודע שהיו מעדיפים להתרחק. 8/10

חטיפי חלבון:

קארב קראשר פאדג' בראוני - די טעים. עונה על התיאור ודי שוקולדי. אם פשוט רוצים חטיף שוקולד בלי יותר מדי סיבוכים זה נהדר, אבל לא משהו מיוחד כל כך. 7/10

קארב קראשר קרמל נאט - מתוק מדי לטעמי. טעם אגוזי טוב ובהחלט מרגישים את הקרמל. 7/10

דאבל דו בראוני שוקולד לבן ומרשמלו - מתוק מדי, טעם מוזר ולא אהבתי את המרקם בכלל, דחוס בטירוף וצ'ואי. אם מחשיבים גם את המאקרוס הזבל אז בכלל לא משהו. מזכיר קצת בצק סוכר. זה משהו שאני יכול לראות את עצמי מפתח אליו חשק מפעם לפעם אבל לא משהו שהייתי מוכן לאכול באופן יומי. 4/10

מוצרים נוספים שאני אוסיף בקרוב:

אבקות:

- סאמר פרוטס

חטיפים:
יש לי הרבה, אני פשוט בקושי אוכל.

- לין קוקי שוקולד וברי
- לין קוקי שוקולד לבן וקראנברי
- קארב קראשר חמאת בוטנים
- קארב קראשר וניל עוגיות
- אליט באר טופי וניל
- דאבל דוו בראוני צ'אנקי שוקולד

סירופים:

- באטרסקוץ' (בדרך)
- גולדן סירופ (בדרך)

אם יש משהו ספציפי שרוצים שאטעם מהחטיפים שיש לי אז כדאי לבקש כי אלוהים יודע מתי אני אגע בזה.

הזמנתי את הטעם speculoos וirish coffee.
ברגע שיגיע אני אעדכן על הטעמים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית